Urgent rasp - nod in gat
De ceva timp ma confrunt cu un nod in gat..nu am probleme cu respiratia de mancat pot manca.am fost la medic prima data cu niste probleme de stomac eram constipata mereu si nu ma simteam bine precizez ca nu sunt in tara.mi-a dat pt stomac spasmo canulase vreau sa zic ca mi-a trecut nu mai sunt constipata insa am ramas cu senzatia de nod in gat acum se simte doar un pic pe partea dreapta.si cateodata dar nu mereu am senzatia ca ma ustura gatul si cand mananc uneori simt ceva ca un intepatura in spate ca si cum ma zgarie cineva...ma doare si capul foarte rau il simt asa greu si simt o presiune sus la nas intre ochi..banuiesc ca poate fi sinuzita dar nu stiu sigur.vreau un rasp va rog ce as putea face pt senzatia de nod in gat..si dupa pt durerea de cap pe care o am cam de doua zile
4 comentarii
ai un reflux gastro-esofagian care afecteaza faringele
gasesti pe forum multe sfaturi la acest subiect
gasesti pe forum multe sfaturi la acest subiect
Domnu doctor inca o intrebare..imi cunosc corpul si stiu cum e.de vreo 2 sapt simt ceva ce ma jeneaza sub coasta in partea stanga precizez ca este mai proeminenta coasta acum si nu stiu de ce?nu am dureri dar ma jeneaza.pana acum doua sapt nu aveam nimic.poate fi splina marita si de asta sa para mai proeminenta coasta?va rog un rasp
problema cu coasta este relativa.. poate sa fie o contractie a diafragmei si sa dea acea asimetrie
cauza tot o gastrita poate fi cu reflux
asa ca mergi si faci investigatii la gastrologie
cauza tot o gastrita poate fi cu reflux
asa ca mergi si faci investigatii la gastrologie
Momentan nu pot ajunge la doctor...nu sunt in tara.iar costurile aici sunt foarte mari...si nu dispun acum de acesti bani.ce as putea face pana voi putea ajunge la doctor...vreau sa spun ca senzatia de nod in gat a disparut si aciditatea iau de doua zile tratament dar pt problema cu coasta ce as putea face?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 5Senzatie ciudata in gat, respiratie greoaie
- 43Simt un nod in gat si o senzatie de gat uscat, durere
- 6de mai bine de 10 ani. simt ca am ceva in gat...
- 5Senzatie de nod in gat de vreo 5 ani
- 6Senzatia ca mi-a ramas ceva in gat partea dreapta...
- 5corp strain blocat in gat
- 4nod in gat de cateva luni
- 1Poate fi senzatie de nod in gat de la gastrita cronica?
- 4Presiune in git, nod in git...
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 2Senzatie de nod in gat
- 1nodul la gat
- 6Am un nod in gat
- 3Probleme respiratorii - gaura in partea stanga in gat
- 4Candidoza bucala
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 8Gat iritat
- 1Nod in gat si iritatie
- 6Nod in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat