preput ingustat
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu informatie! Fiul meu are aproape 13 ani si are urmatoarea problema:are preputul ingustat, in stare flasca poate sa decaloteze complet, dar in erectie nu poate face deloc acest lucru si il doare, pentru ca il sugruma. Am inteles ca sunt creme care ajuta in acest sens, imi puteti recomanda una si sa imi spuneti cum si cat timp trebuie sa o foloseasca, dar mai ales daca poate sa isi rezolve aceasta problema doar cu un unguent, fara operatie. Fiul meu este extrem de timid si nu ar accepta niciodata sa faca aceasta operatie. Va multumesc din inima!
4 comentarii
Buna ziua,
trebuie sa consultati un medic urolog pediatru, care sa-i explice tehnica de auto-decalotare corect.
Chirurgia nu este ultima solutie, trebuie sa invete sa se decaloteze singur, de cel putin 2 ori pe zi, la inceput in apa calda, si utilizand un pic de crema de bebelusi, cu blandete, fara sa forteze, si de fiecare data cand urineaza.
Crema cu cortizonic contine betametazona propionat, in concentratie de 0.5 mg/g, de utilizat de 2-3 ori pe zi, cate o aplicatie la nivelul preputului, si de decatotat imediat dupa aplicare, cu blandete, timp de maxim 3 luni.
Inca o data, cautati un medic urolog, de preferinta barbat, care sa-i explice.
Cu stima,
dr Genoveva Hiastru
trebuie sa consultati un medic urolog pediatru, care sa-i explice tehnica de auto-decalotare corect.
Chirurgia nu este ultima solutie, trebuie sa invete sa se decaloteze singur, de cel putin 2 ori pe zi, la inceput in apa calda, si utilizand un pic de crema de bebelusi, cu blandete, fara sa forteze, si de fiecare data cand urineaza.
Crema cu cortizonic contine betametazona propionat, in concentratie de 0.5 mg/g, de utilizat de 2-3 ori pe zi, cate o aplicatie la nivelul preputului, si de decatotat imediat dupa aplicare, cu blandete, timp de maxim 3 luni.
Inca o data, cautati un medic urolog, de preferinta barbat, care sa-i explice.
Cu stima,
dr Genoveva Hiastru
Va multumesc mult ca ati avut amabilitatea sa-mi raspundeti !!!
doamna Predoiu
fiul dumneavoastra are 13 ani.el singur ar trebui sa stie ca atunci cand urinezi, preputul se decaloteaza(de fiecare data.daca nu risti sa sa urinezi imprastiat ca sa zic asa si plus de asta nu este igienic)...facand asta de la o varsta mai frageda decalotarea si in stare erecta a penisului devine absolut normala.si faza cu baia calda la ce a facut referire doamna doctor, sa stiti ca baietii isi decaloteaza penisul ca sa aiba igiena corecta.din cate vad eu..fiul dumneavoastra nu a facut nimic din toate astea (poate ca nu a stiut, poate ca nu a vorbit cu nimeni fiind timid)dar totusi curiozitatea asupra corpului tau pune stapanire pe fiecare dintre noi la o varsta frageda.sper sa treaca peste cat mai repede de timiditate si sa isi exploreze mai mult corpul pentru ca va avea de suferit (psihic si fizic la un moment dat)!!!multa sanatate!
fiul dumneavoastra are 13 ani.el singur ar trebui sa stie ca atunci cand urinezi, preputul se decaloteaza(de fiecare data.daca nu risti sa sa urinezi imprastiat ca sa zic asa si plus de asta nu este igienic)...facand asta de la o varsta mai frageda decalotarea si in stare erecta a penisului devine absolut normala.si faza cu baia calda la ce a facut referire doamna doctor, sa stiti ca baietii isi decaloteaza penisul ca sa aiba igiena corecta.din cate vad eu..fiul dumneavoastra nu a facut nimic din toate astea (poate ca nu a stiut, poate ca nu a vorbit cu nimeni fiind timid)dar totusi curiozitatea asupra corpului tau pune stapanire pe fiecare dintre noi la o varsta frageda.sper sa treaca peste cat mai repede de timiditate si sa isi exploreze mai mult corpul pentru ca va avea de suferit (psihic si fizic la un moment dat)!!!multa sanatate!
Revin cu o alta intrebare, nu inainte de a va multumi pentru sfaturi! Dupa ce aplica acea crema, penisul trebuie lasat decalotat, sau nu? Va multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Mai cresc sau nu?
- 3Metode de vindecare alternative..
- 3am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
- 7Papilloma Virus - baiat 18 ani
- 3un fel de cosuri pe testicole
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 4Penis bubite mici
- 6penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin
- 4Pete albe pe penis
- 6nisip la rinichi la 15 ani, recomandare
- 13la 15 ani - sex?
- 3Marimea penisului, la 14 ani
- 5probleme mers (schiopatat), baiat 13 ani
- 7Ma doare testicolul stang
- 7greutateconstanta chiar daca fac miscare
- 2copilul meu pleaca de acasa, cer ajutor !!!!!!
- 6Un fel de buba pe penis.
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 4am hemoroizi?
Mai multe informații despre: Adolescentul Dezvoltarea fizica a adolescentului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: