Premenopauza
Buna seara, am 49 de ani si de anul trecut in iulie am inceput sa am un rău excesiv, totul sa intamplat in somn, batai ale inimii, tensiune, amețeala. Am ajuns la urgenta mi a scazut tensiunea si acasă, cateva zile nici nu ma puteam ridica din pat.apoi mi am facut control inima si urmez tratament, am facut la endocrine pentru glanda nu este, am facut pentru diabet e bine, am fost la ginecologie, dar nicaieri nu ma lamurit cu aceste simtome, ma simt mai bn nu sunt ca înainte, dar uneori parca ma calca trenul dimineata si nu dorm uneori, ce sa mai fac!?am fost si la psihiatru mi a dat xanax 0.25 la nevoie!nu vreau sa beau xanax sa nu fac dependenta si la Inima mi a zis sa beau ca nu i problema dar nu ma multumeste acesta justificare!vreau sa incerc ceva homeopat!m am saturat de doctori!sfatiti ma la ceva pentru ca la stress ma i au starile astea nu asa grav ca in august dar sunt!va multumesc!
1 comentarii
Buna, am avut aceleasi simptome in 2017, nu pot sa descriu in cuvinte cat de rau m-am simtit, mi s-au prescris o gramada de calmante, de la extraveral, la medicamente pentru inima, colesterol, retinere de apa etc.in total cam 5 feluri pe care ar fi trebuit sa le i-au toate deodata;am decis sa nu i-au nici un fel de medicamente, in schimb am inceput sa i-au vitamine, am inceput cu B50 complex, care contine toate vitaminele din complexul B, Magnerot, si Talitha spray sublingual.Dupa primele zile mi-au disparut toate simptomele, de atunci incoace cu pauze de cateva luni i-au aceleasi vitamine, si ma simt minunat.Din pacate, Talitha spray sublingual, nu se mai gaseste nici in farmaciile din oras si nici cele online, peste tot stocul este epuizat, pe mine m-a ajutat foarte mult, contine resveratrol, vitamina E si D3.Am decis ca daca nu mai gasesc Talitha spray, voi continua cu vitamina E si D3.Merita incercata aceasta metoda, va doresc insanatosire grabnica, numai bine, si sper ca v-am ajutat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Premenopauza
- 0premenopauza... m-am ingrasat si nu ma simt prea bine
- 4Simptome premenopauza. Febra!
- 530 de ani menopauza?
- 6Ce metode contraceptive se pot folosi...
- 8rezultat osteodensiometrie calcai
- 1Se poate ramane insarcinata dupa intrarea la menopauza?
- 5premenopauza sau dereglarea menstruatiei?
- 1premenopauza se manifesta chiar daca menstruatia este regulata?
- 0menopauza?
- 5endometriom ovar drept
- 8menopauza
- 1o problema de premenopauza
- 0Am 43 ani și cred că am intrat la premenopauza
- 1Nu mi se opreste ciclu.
- 1Menopauza
- 0Lipide, colesterol, trigliceride mari
- 1Menopauză?
Mai multe informații despre: Premenopauza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: