Potentiala sarcina
Buna ziua!
In urma cu doua luni prietenul meu a ejaculat pe burta mea, fara sa ma fi penetrat inainte si nici dupa. Ne-am sters si apoi si-a trecut o data mana in zona mea intima, dar nu a introdus niciun deget. S-a intamplat la prima zi dupa terminarea menstruatiei(ziua a 7-a de la inceputul menstruatiei ar veni). Mentionez ca eu am un ciclu neregulat, iar luna trecuta mi-a venit cu intarziere 6 zile(nu stiu daca e intarziat sau e din cauza ca e neregulat). Nu am avut simptome si de aceea nu am facut un test de sarcina. Acum a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si nu a venit. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
In urma cu doua luni prietenul meu a ejaculat pe burta mea, fara sa ma fi penetrat inainte si nici dupa. Ne-am sters si apoi si-a trecut o data mana in zona mea intima, dar nu a introdus niciun deget. S-a intamplat la prima zi dupa terminarea menstruatiei(ziua a 7-a de la inceputul menstruatiei ar veni). Mentionez ca eu am un ciclu neregulat, iar luna trecuta mi-a venit cu intarziere 6 zile(nu stiu daca e intarziat sau e din cauza ca e neregulat). Nu am avut simptome si de aceea nu am facut un test de sarcina. Acum a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si nu a venit. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6yasmin+nizoral
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 0intarziere menstruatie
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 1Întârzierea menstruatiei
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 0Sarcina ?
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: