Pot sa fac facultatea de psihologie și fara sa profesez dupa daca am schizofrenie?
![Verno](/arata_img.php?img=cont_200679.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Pot sa fac facultatea de psihologie pentru mine personal fara sa profesez după, daca am schizofrenie și sunt sub tratament?Mă accepta?Sa o fac așa gen hobby, sa învăț chestii
Am văzut că sunt destui absolvenți de psihologie care nu profesează și nu o sa profeseze cel mai probabil.
Oare m-ar accepta doar sa studiez?La o facultate privată cu specializarea psihologie.
Bineînțeles mă pregătesc pentru bac mai întâi.
Am văzut că sunt destui absolvenți de psihologie care nu profesează și nu o sa profeseze cel mai probabil.
Oare m-ar accepta doar sa studiez?La o facultate privată cu specializarea psihologie.
Bineînțeles mă pregătesc pentru bac mai întâi.
1 comentarii
![Psiholog Cristina-Mihaela Stoian](/arata_img.php?img=cont_149074.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Da, nu iti poate conditiona nimeni accesul in facultate, dar e o facultate grea, cu foarte multa informatie de procesat si asimilat. Multi studenti o incep si nu o termina: ar fi bine sa iei in calcul si riscul asta, pt ca e vorba despre banii tai pana la urma - ca si taxele sunt mari. Mai ales ca avand schizofrenie, capacitatea de concentrare e posibil sa fie una deficitara. Si e vorba si de prezenta fizica la cursuri si interactiunea cu ceilalti - vezi cum stai si la acest capitol, daca poti face față. Iar daca ajungi pana la final, e posibil sa nu treci de licenta, pentru ca vei avea un profesor coordonator, care se va prinde si daca nu ii spui tu, de problemele tale. Si sti cum e in realitate: multi veniti, putini alesi, pt ca e nevoie totusi de o selecție, de un filtru (nu ma refer la tine, ci in general). Pe de alta parte, sa stii ca inveti mai multe despre tine, mergand la psihoterapie. Si poate nici nu vei merge 3 ani si nici nu te va costa atat, ba ma sunt si decontate serviciile psihologice. Nu asta ar trebui sa fie motivul pentru care cineva sa faca facultatea de psihologie.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Schizofrenia este ereditara?
- 1schizofrenia ereditara
- 4Ajuta cu ceva somnoterapia la schizofrenie?
- 8schizofrenie - recomandare un camin/spital
- 54Dieta fara cazeina si gluten in schizofrenie si autism
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 5tulburari psihice dupa 26 ani - va mai primi certificat si indemnizatie?
- 2Daca doctorul ti-a dat 90% ca ai schizofrenie cum ai mai putea scapa
- 1Diagnostic pus gresit (modificat)
- 6referate necesare pentru pensieinvaliditate de la schizofrenie
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 1Schizofrenie in familie
- 5Scala Gafs.Grad accentuat.
- 3Canabidiol (CBD) in tratarea anxietății.
- 4Schimbarea diagnosticului din schizofrenie in bipolar
- 9Cognitie semidistrusa.
- 3Pot da bacalaureatul daca am schizofrenie?
- 20Vitamine și suplimente dovedite clinic ca ajuta în schizofrenie
- 1Schizofrenie rezistenta la tratament? Risperidona
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: