tulburari depresive
tulburarile depresive(tulburare anxioasa organica) intra la grad de handicap?
3 comentarii
nu intra in criteriile de handicap decat in conditiile in care este parte a manifestarii unei psihoze sau a unei tulburari de personalitate.
In cele mai multe dintre cazuri, depresia si anxietate pot fi controlate suficient de bine prin medicatie si psihoterapie, asa incat persoana sa se poata integra suficient de bine in viata cotidiana
vezi si http://www.monitoruljuridic.ro/act/criterii-din-19-noiembrie-2007-medico-psihosociale-de-de-incadrare-in-grad-de-handicap-emitent-ministerul-sanatatii-publice-publicat-n-88950.html
In cele mai multe dintre cazuri, depresia si anxietate pot fi controlate suficient de bine prin medicatie si psihoterapie, asa incat persoana sa se poata integra suficient de bine in viata cotidiana
vezi si http://www.monitoruljuridic.ro/act/criterii-din-19-noiembrie-2007-medico-psihosociale-de-de-incadrare-in-grad-de-handicap-emitent-ministerul-sanatatii-publice-publicat-n-88950.html
@ haritonov
Suna la Primarie, intreaba unde e comisia de handicap, mergi acolo si intreaba fix de boala ta.
La mine in sector sunt persoane care au primit handicap pentru depresie anxioasa severa, dar trebuie sa aduci minim 3-4 internari prin care sa dovedesti asa ceva.
Am un baiat care acum isi pregateste dosarul de handicap pentru anxietate in alt oras si i s-a spus ca v-a fi aprobat daca va aduce 3-4 internari.
Problema e ca trebuie sa participi la un interviu (ti se pun cateva intrebari) din care sa rezulte situatia ta sociala per ansamblu. Daca lucrezi si ai salariu 2.000 lei ti se va da gradul III, dar daca nu poti lucra si ai o situatia mai deosebita in familie, vei primi handicap. Repet: cu 3-4 bilete de internare.
Suna la Primarie, intreaba unde e comisia de handicap, mergi acolo si intreaba fix de boala ta.
La mine in sector sunt persoane care au primit handicap pentru depresie anxioasa severa, dar trebuie sa aduci minim 3-4 internari prin care sa dovedesti asa ceva.
Am un baiat care acum isi pregateste dosarul de handicap pentru anxietate in alt oras si i s-a spus ca v-a fi aprobat daca va aduce 3-4 internari.
Problema e ca trebuie sa participi la un interviu (ti se pun cateva intrebari) din care sa rezulte situatia ta sociala per ansamblu. Daca lucrezi si ai salariu 2.000 lei ti se va da gradul III, dar daca nu poti lucra si ai o situatia mai deosebita in familie, vei primi handicap. Repet: cu 3-4 bilete de internare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie de 9 ani
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 7viata mi se pare chinuitoare!
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 15Depresie?
- 1depresia afecteaza si fizic?
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 1depresie
- 6Fobia de moarte; am consumat etnobotanice si mi-a fost rau o saptamana
- 13Depresie? Suparare?
- 6Cum pot scapa de nervii la stomac? va rog frumos ajutati-ma aceasta boala imi macina viata
- 8Depresie sau psihoza maniaco-depresiva?
- 14Am 20 de ani si sufar de depresie si anxietate de multi ani
- 34depresie, anxietate, tulburari somatoforme?
- 4cum as putea sa scap de depresie... din dragoste?
- 2tulburarare bipolara de tip depresiv
- 7oligofrenie pshioastenie?
- 6Atacuri de panica anxietate depresie
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: