postinor 2 urgent!
in urma unei metode contraceptive esuate am luat postinor 2..la aproximativ 7 h iar urmatoarea la 12 h conform prospectului!insa nu am avut niciun fel de reactie adversa..sau scurgeri de sange..exista posibilitatea de a fi insarcinata?mentionez ca se intampla in jur de 5 aprilie..acum astpt cu nerabdare urmatoarea menstra si sunt putin speriata!helppp!
2 comentarii
buna
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
nu iti face probleme. o sa vina, dar cu intarziere. asa s-a intamplat si in cazul meu. mi-a intarziat aproape 2 saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 6postinor...cu intarziere
- 2de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna
- 2postinor - posibila sarcina?
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 27postinor 2 pls help...
- 4postinor 2 si rh negativ
- 3este cumva de la postinor? chiar am nevoie de un raspuns
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 11nodul la san
- 4postinor si menstratia?
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 11Nu vreau sa iau Postinor 2, oare chiar trebuie in cazul meu?
- 4prezervativ rupt, Postinor 2, scurgeri maronii
- 3Postinor 2, test negativ
- 2postinor 2
Mai multe informații despre: postinor