postinor 2 urgent!

22-04-2008
inemin
Nu este medic/terapeut
inemin
in urma unei metode contraceptive esuate am luat postinor 2..la aproximativ 7 h iar urmatoarea la 12 h conform prospectului!insa nu am avut niciun fel de reactie adversa..sau scurgeri de sange..exista posibilitatea de a fi insarcinata?mentionez ca se intampla in jur de 5 aprilie..acum astpt cu nerabdare urmatoarea menstra si sunt putin speriata!helppp!
2 comentarii
0
22-04-2008, ora 00:00
1baby4u
Nu este medic/terapeut
1baby4u
buna
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
0
23-04-2008, ora 00:00
ramona_teacher
Nu este medic/terapeut
ramona_teacher
nu iti face probleme. o sa vina, dar cu intarziere. asa s-a intamplat si in cazul meu. mi-a intarziat aproape 2 saptamani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul