Posibila raceala?
Buna ziua.
De ieri a inceput sa imi fie frig, am inceput sa dardai la temperatura de afara, si am si o durere de cap. Ma dor si ochii, si ma simt slabit... Daca ma ridic din pat sau incerc sa fac ceva care necesita un pic de efort, simt ca imi urca sangele in cap, si inima bate mai tare ca de obicei - daca stau in pat observ cum mi se 'misca' pieptul din cauza batailor inimii. Din ce am inteles ar fi Tahicardie, asociata febrei, adica este normal, dar nu stiu sigur :)
Vreau sa mentionez ca am dormit cu geamul deschis cand a plouat zilele acestea, dar nu mi-a fost frig... Mama imi spune ca m-ar fi tras curentul. Am luat Vitamina C cu Propolis, niste paracetamol, mi-a mai dat mama niste Ketoprofen la plic, care este efervescent. Nu si-au facut efectul deloc, de ieri si azi toata ziua ma simt la fel!
De ieri a inceput sa imi fie frig, am inceput sa dardai la temperatura de afara, si am si o durere de cap. Ma dor si ochii, si ma simt slabit... Daca ma ridic din pat sau incerc sa fac ceva care necesita un pic de efort, simt ca imi urca sangele in cap, si inima bate mai tare ca de obicei - daca stau in pat observ cum mi se 'misca' pieptul din cauza batailor inimii. Din ce am inteles ar fi Tahicardie, asociata febrei, adica este normal, dar nu stiu sigur :)
Vreau sa mentionez ca am dormit cu geamul deschis cand a plouat zilele acestea, dar nu mi-a fost frig... Mama imi spune ca m-ar fi tras curentul. Am luat Vitamina C cu Propolis, niste paracetamol, mi-a mai dat mama niste Ketoprofen la plic, care este efervescent. Nu si-au facut efectul deloc, de ieri si azi toata ziua ma simt la fel!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ureche infundata
- 19racita tot timpul-imunitate scazuta?
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 5sinuzita cronica acuta, nu poate respira, incepe sa se sufoce...
- 7Astm bronsic dupa raceli repetate
- 3coldrex plicuri + picaturi nas?
- 8sangerari si raceala
- 16Racit si am senzatia cum ca urechea dreapta mi-e infundata
- 6Imi trag nasul foarte des, mi se infunda timpanele.. desi nu sunt racit
- 5durere in piept partea dreapta
- 1Raceala persistenta (de 3 saptamani)
- 1Probleme cu urechea in urma unei raceli
- 2Remedii raceala rapide
- 1Prevenirea racelilor si aftelor in cursul chimioterapiei si radioterapiei
- 8raceala bebe 2 luni
- 0candidoza bucala si raceala