Ce analize sunt necesare ?- Imunitate scazuta
Fiica mea de 21 de ani are raceli frecvente, face des herpes la buze si afte in gura, dismenoree severa, fiere lenesa, a avut helycobacter ( ultimele analize arata ce s-a tratat infectia ), maini si picioare reci, si ultima problema aparuta, o infectie genitala inflamatorie ( fara scurgeri suspecte ) foarte dureroasa cu balonare si dureri in tot abdomenul. A facut diverse tratamente pentru toate afectiunile descrise, are un regim alimentar dat de medici, mananca multe fructe si legume, un regim de viata ordonat cu 8 ore de somn pe noapte si totusi de 2-3 ani toate problemele descrise mai sus, se tin lant. A facut si tratamente alopate si naturiste ( extrem de scumpe ) care au ameliorat periodic dar care odata incheiate s-a dovedit ca nu au rezolvat nimic.
Fiecare medic a trimis-o sa-si faca analize strict pe afectiunea aparuta dar nici unul nu i-a data sa-si faca un set de analize care sa evidentieze cauza aparitiei tuturor acestor semne de boala. Mi se pare evident ca este o problema legata de imunitate dar nefiind medic pot doar sa banuiesc si nu stiu unde sa mai merg cu ea.Va rog dati-mi un sfat privind analizele care ar trebui facute sau numele unui medic care priveste problemele in ansamblu nu separat.
Fiecare medic a trimis-o sa-si faca analize strict pe afectiunea aparuta dar nici unul nu i-a data sa-si faca un set de analize care sa evidentieze cauza aparitiei tuturor acestor semne de boala. Mi se pare evident ca este o problema legata de imunitate dar nefiind medic pot doar sa banuiesc si nu stiu unde sa mai merg cu ea.Va rog dati-mi un sfat privind analizele care ar trebui facute sau numele unui medic care priveste problemele in ansamblu nu separat.
6 comentarii
buna!ai incercat sa-i faci un vaccin pt.intarirea sist.imunitar?
se cheama autovaccin, facut chiar din sangele pacientului, care intareste imunitatea.
Mergeti la medic si intrebati-l despre asta, ei trebuie sa stie mai bine ca mine.
sanatate fiicei!
Mergeti la medic si intrebati-l despre asta, ei trebuie sa stie mai bine ca mine.
sanatate fiicei!
Ar fi necesar si foarte recomandabil un consult homeopatic.
scuze ca.m-am exprimat gresit!!!!!!!
Anastasia, eu am fost la un doct.alergolog si asa mi-a spus.
Anastasia, eu am fost la un doct.alergolog si asa mi-a spus.
multumesc pentru raspunsuri, ideea consultului homeopatic este de retinut.
va merge intai sa-si mai faca un set de analize ( care or fi alea? )dupa un nou consult medical, pentru determinarea deficientelor, lipsei de ce-o fi, astfel incat sa faca tratamentul corect.
va merge intai sa-si mai faca un set de analize ( care or fi alea? )dupa un nou consult medical, pentru determinarea deficientelor, lipsei de ce-o fi, astfel incat sa faca tratamentul corect.
Draga mea, toate racelile repetate, herpesul la gura f des si diferitele inflamatii si focare de infectie care apar sunt toate in general legate de o infectie virala cu virusul citomegalic. Pentru a vedea daca fata este purtatoare se face o analiza de laborator(sange), pentru virusul citomegalic.Este destul de scumpa vreo 80 de lei dar banuiesc ca va iesi pozitiv. tratamentul il vei stabili dupa analiza si va trebui sa ia ACICLOVIR tablete.Multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 5broncho-vaxom concomitent cu infanrix ipv+hib
- 10despre leucemie
- 5Tuse persistenta ( > 6 luni)
- 3m-am trezit cu o durere in gat si cu simptome de raceala
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 8alergie.prednison?
- 4Raceala la plamani sau TBC
- 4Iaurturi probiotice
- 6coji cu sange in nas
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 2raceala la bebelusi
- 2Tuse si raceala
- 6sistem imunitar foarte scazut
- 2Durere Umflare Ureche dreapta
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 9Urechi înfundate-raceala
- 1Sfaturi pentru sistem imunitar slăbit
Mai multe informații despre: Raceala Sistemul imunitar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: