Posibil autism?
Buna ziua am o fetita de 8 luni cand o strig pe nume nu raspunde cand sta in sezut si se joaca cu jucarile nu se uita la mine daca o strig, daca nu ma vede in jurul ei si o strig de la departare se uita cauta cu privirea cand aude un sunet reactioneaza la sunete, urmareste cu privirea cand ii arat un obiect o jucarie etc sau cand vorbesc cu ea imi zambeste "gongoreaza" cand ii spun ceva spune mama tata daca intind mainile sprea ea intinde manutele sa o iau in brate.este posibil sa fie un semn pentru autism se poate depista de la varsta de 8 luni Multumesc pentru eventuale raspunsuri
2 comentarii
Buna ziua
Din descrierea facuta de Dvs. nu este vorba de autism, pt ca stabileste contactul vizual, interactioneaza cu cei din jur, cu mediul, etc. Prin urmare, nu este cazul sa va faceti griji. Continuati sa o antrenati in comunicare si jocuri. Sanatate !
Din descrierea facuta de Dvs. nu este vorba de autism, pt ca stabileste contactul vizual, interactioneaza cu cei din jur, cu mediul, etc. Prin urmare, nu este cazul sa va faceti griji. Continuati sa o antrenati in comunicare si jocuri. Sanatate !
Buna, la fel face si baietelul meu de 8 luni, daca sunt langa el si il strig nu se uita, dar daca sunt un pic mai departe tot timpul reactioneaza cand il strig, are contact vizual f bun, urmareste oameni si obiectele cu privirea este foarte curios, si eu sunt stresata un pic de acest lucru dar pediatra ne-a spus ca este ceva normal, ca este mic si atat timp cat are contact vizual bun si este afectuos si rade tot timpul sa nu ne facem probleme.Cum mai e fetita dumneavoastra raspunde la nume acuma?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Ingrijorare autism sau alte probleme la copil de 2 ani si jumatate
- 5Preocupare pt autism...
- 3Caz de autism?
- 1Posibil autism?
- 1Bebeluș 10 luni flutura manutele
- 2Fetita 1 an o suspectez de autism
- 0Semne de autism?
- 0Autism?
- 1Baietel 1, 6 luni nu arata cu degetul
- 0Copilul meu are autism sau nu?
- 4Fluturat de maini poate fi si din alte motive decat autism?
- 1Autism
- 0Autism copil 1 an si 6 luni
- 0Băiețel 2 ani și 1 luna semne de autism
- 2Autism?
- 1Fetita de 4 ani flutura din manute si sta pe varfuri posibil autism?
- 3Ajutati-ma va rog. Micutica mea de 2 anișori si 5 lunite nu prea vorbește.
- 3Autism sau intarziere in dezvoltare?
Mai multe informații despre: copilul meu are autism?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: