Autism sau retinere în dezvoltare

Bună am un băiețel de 2 ani, nu vorbește spune doar mama, tata, baba, și multe sunete ex ga ga, oac etc, are tendința sa fluture din miine dar nu des, contact vizual doar cind vrea el, și cind îl strigam pe nume se întoarce rar, ii place sa se joace singur și mai mult cu obiecte rotunde, cu degetul nu arata dar ne ia de mina și de duce unde vrea el. Cind vorbim cu el sau imitam pe cineva dacă i se pare interesant repeta dacă nu se ridica și pleacă.am fost la consultație la 2 neurologi, pediatru și psihopedagog toți niau spus ca este retinere în dezvoltarea și elemente de autism, mai are și tensiunea ridicata în ventriculul 3. Ca tratament ni sa dat cortexin pentru copii 10 zile, magne b6, holicin, cinarizin și verospiron. Pediatru mia recomandat sa fac cortexin cite 10 zile la fiecare 3 luni, dar psihologul mia spus ca să termin cura de 10 zile și sa ii dau botamin și vitamina d3. Recunosc ca copilul a fost expus la gadgeturi des și nu prea niam ocupat cu el cu diverse activități de dezvoltare. Urmează să mergem și la un centru de reabilitare pentru copii cu autism dar simt cu mai rezist pina luni, am avea vreo șansă să fie exclus autismul din tot ce am povestit mai sus? Și as dori și o părere despre tratamentul care ni sa dat ca nu prea vad rezultate, avimd în vedere ca am citit multe recenzii despre cortexin ca ajuta dar la noi din păcate nu sunt mari, unicul lucru ce sa îmbunătățit e ca bea apa singur din cana și a început a minca singurel dar nustiu ce la determinat cortexiunul sau ca noi iam arătat cum se face corect.
1 comentarii

Buna ziua
Rezultatele cu adevarat bune se vor observa dupa activitatile copilului de dezvoltare cu membrii centrului de reabilitare. Insa Dvs., cei din familie, trebuie sa nu il mai expuneti la video ci sa interactionati zilnic, cat mai mult cu el. Succes !
Rezultatele cu adevarat bune se vor observa dupa activitatile copilului de dezvoltare cu membrii centrului de reabilitare. Insa Dvs., cei din familie, trebuie sa nu il mai expuneti la video ci sa interactionati zilnic, cat mai mult cu el. Succes !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Autism ????
- 6Copilul meu are autism?
- 6Semne autism?
- 0Semne autism?
- 23Copilul meu are multe semne de autism dar este foarte afectuos
- 2Altă explicație în afară de autism?
- 5Autism băiețel de 3 ani - doar câteva cuvinte si cateva sunete
- 3Semne autism?
- 1Bebeluș 10 luni flutura manutele
- 3Va rog să îmi răspundă un medic daca se poate! băiețel de 2 anișori nu vorbește mai deloc
- 1Semne autism?
- 3Sunt foarte speriata
- 0Semne de autism?
- 2Autism?
- 2Fetita de 3 ani si 3 luni da din manute si sta pe varfuri posibil autism?
- 0Băiețel 2 ani și 1 luna semne de autism
- 1Semne autism..
- 0Autism sau nu?
- 3Autism sau intarziere in dezvoltare?
- 0Întârziere în vorbire/Autism?
Mai multe informații despre: copilul meu are autism?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: