Autism?
Buna ziua. Sunt mama unui băiețel de 9 luni, născut la termen prin cezariana, nevaccinați și foarte sănătos.
In urma cu ceva vreme soțul meu a citi despre atracția copiilor autiști pentru roti, că mai apoi în următoarele zile, Daniel a întors o mașinuță și i-a învârtit rotile de 3-4 ori dar apoi a lăsat-o.
Ieri de exemplu a început să se târască înapoi.alt semn, din ce citesc.
Ele este un copil activ, se târăște, sta in fund, se joaca cu jucăriile, cu noi, rade, se joaca cu copiii, vorbește cu animăluțele, ne striga, spune mama, tata, apa, ne trimite pupici, face contact, menține contactul vizual, e sociabil cu oamenii, mănâncă singurel, nu plânge mult, e un bebeluș cuminte dar activ, mănâncă bine, mănâncă și lăptic de mama...in schimb soțul meu este panicat...de ce, nu știu.
El nu a stat pe telefon, tableta, televizor sau alte chestii digitale.
Din semnele enumerate, târât înapoi și rotile alea cu care s-a jucat 2-3 minute, sunt semne de autism
In urma cu ceva vreme soțul meu a citi despre atracția copiilor autiști pentru roti, că mai apoi în următoarele zile, Daniel a întors o mașinuță și i-a învârtit rotile de 3-4 ori dar apoi a lăsat-o.
Ieri de exemplu a început să se târască înapoi.alt semn, din ce citesc.
Ele este un copil activ, se târăște, sta in fund, se joaca cu jucăriile, cu noi, rade, se joaca cu copiii, vorbește cu animăluțele, ne striga, spune mama, tata, apa, ne trimite pupici, face contact, menține contactul vizual, e sociabil cu oamenii, mănâncă singurel, nu plânge mult, e un bebeluș cuminte dar activ, mănâncă bine, mănâncă și lăptic de mama...in schimb soțul meu este panicat...de ce, nu știu.
El nu a stat pe telefon, tableta, televizor sau alte chestii digitale.
Din semnele enumerate, târât înapoi și rotile alea cu care s-a jucat 2-3 minute, sunt semne de autism
2 comentarii
Buna dimineata Ioana
Raspunsul pt sotul Dvs. este NU ARE AUTISM bebelusul ! Cresteti copilasul in dragoste si liniste, interactionand cat mai mult cu el si oferindu-i microclimatul familial necesar pt a se simti in siguranta ! Este un baietel NORMAL.
Raspunsul pt sotul Dvs. este NU ARE AUTISM bebelusul ! Cresteti copilasul in dragoste si liniste, interactionand cat mai mult cu el si oferindu-i microclimatul familial necesar pt a se simti in siguranta ! Este un baietel NORMAL.
Am și eu un băiețel de 10 luni.
El este atent când îl strigi, vine după tine când îl chemi, face bravo, a învățat și face "cucu bau" la perdea, cand vrea în brate ridica mânuțele, în schimb infara de baba și ca vorbește pe limba lui nu mai spune nimic, mananca decât blenduit dar când ii dai ceva în mana duce la guriță, e atras de copii de oameni dar ma roade chestia cu mâncarea și și are un tic flutura din mânuțe?
Se poate sa fie vorba de autism?
El este atent când îl strigi, vine după tine când îl chemi, face bravo, a învățat și face "cucu bau" la perdea, cand vrea în brate ridica mânuțele, în schimb infara de baba și ca vorbește pe limba lui nu mai spune nimic, mananca decât blenduit dar când ii dai ceva în mana duce la guriță, e atras de copii de oameni dar ma roade chestia cu mâncarea și și are un tic flutura din mânuțe?
Se poate sa fie vorba de autism?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2autism infantil
- 0Primele semne ale autismului
- 3Fetiță de 4 ani cu trei diagnostice:hiperactivitate autism si hiperkinetic
- 0Semne autism?
- 5Copil de trei ani suspect de autism
- 3Semne autism?
- 3E posibil sa fie autism?
- 5Autism sau copil normal la varsta lui
- 2Posibil autism?
- 1Semne autism?
- 1Baietel 1, 6 luni nu arata cu degetul
- 0Autism atipic-metoda VML
- 6Raspuns urgent, va rog! Copil de 4 luni suspect de autism
- 0Autism copil 2 luni
- 8Autism sau schizo?
- 1Semne autism..
- 3Are sau nu autism?
- 2Autism?
- 1Fetita de 4 ani flutura din manute si sta pe varfuri posibil autism?
- 0Autism băiețel de 1 an si 7 luni? sunt foarte preocupata de comportamentul lui
Mai multe informații despre: Autismul copilul meu are autism?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: