poate ramane insarcinata?
Buna.Am si eu o intrebare :, , Prietena mea a fost pe ciclu in perioada 9 - 15 Dec., si azi (data de 19 Dec. ) am facut sex neprotejat cu ea si a ramas si putina sperma in ea... exista posibilitatea k dupa ciclu sa ramana insarcinata dupa o perioada asa de scurta ? Si care este perioada in care poti face sex neprotejat dupa ciclu ? Daca se poate.?. V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati raspunde.Multumesc
7 comentarii
depinde de fiecare organism, exista o perioada fertila a femeii in functie de ciclul ei menstruial.Sa-si calculeze perioada fertila, iar dak se gasea in perioada fertila cand a avut loc contactul, riscul de a ramane insarcinata este destul de mare avand in vedere ca ai lasat in ea.Si sa nu va luati dupa zvonuri cum ca in perioada de dupa ciclu nu se poate ramane insarcinata.Eu cunosc pe cineva care a ramas fiind chiar dupa ciclu.Deci sa-si calculeze perioada fertila.
buna.ma intereseaza foarte mult parerea voastra in legatura cu urmatorul caz:am intrerupt anticonceptionalele aku 2 luni, aku am stari de ameteala shi greata toata ziua(nu am vomat)...mi-a intarziat ciclul 7zile...am facut 2 teste de sarcina shi mi-au iesit negative(teste de la firme diferite shi in zile diferite) shi am shi o durere de cap care ma apuk pe la mijlocul zilei shi nu ma lasa pana la culcare.crede-ti ca as putea fi insarcinata?
poi.dupa cum zici k ai facut testele de sarcina.si ti-au iesit negative.parerea mea este k nu esti insarcinata.stai lin k nu ai dc sa-ti faci griji.k mi-a mi-a intarziat ciclul menstrual 2 sapt..:|.poate iti intarzie de la anticonceptionale...sau de la dereglarile menstruale...stai lin...eu zik k nu esti...bafta:)
buna am o intrebare prietena mea a fost pe ciclu in perioada 9-10 feb si am fc sex neprotejat in per 13 feb e posibil sa fi ramas insarcinata?
pentru davide: nu prea are cum sa ramana pt k ovulatia se produce cam la 2 saptamani de la ciclu...acuma depinde dak ea are ciclu regulat sau nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 8e sarcina?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 98Sa ma ingrijorez?
- 4posibila sarcina?
- 9sunt insarcinata sau nu...?
- 1sunt sau nu gravida???
- 3pot ramane insarcinata ?!?
- 0posibila sarcina?
- 2posibila o sarcina sau o dereglare hormonala?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 2posibil sarcina?
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
- 2Oare sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: