poate ramane insarcinata?

19-12-2007
iepure
Nu este medic/terapeut
iepure
Buna.Am si eu o intrebare :, , Prietena mea a fost pe ciclu in perioada 9 - 15 Dec., si azi (data de 19 Dec. ) am facut sex neprotejat cu ea si a ramas si putina sperma in ea... exista posibilitatea k dupa ciclu sa ramana insarcinata dupa o perioada asa de scurta ? Si care este perioada in care poti face sex neprotejat dupa ciclu ? Daca se poate.?. V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati raspunde.Multumesc
7 comentarii
0
19-12-2007, ora 00:00
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
depinde de fiecare organism, exista o perioada fertila a femeii in functie de ciclul ei menstruial.Sa-si calculeze perioada fertila, iar dak se gasea in perioada fertila cand a avut loc contactul, riscul de a ramane insarcinata este destul de mare avand in vedere ca ai lasat in ea.Si sa nu va luati dupa zvonuri cum ca in perioada de dupa ciclu nu se poate ramane insarcinata.Eu cunosc pe cineva care a ramas fiind chiar dupa ciclu.Deci sa-si calculeze perioada fertila.
0
12-02-2009, ora 21:30
sympatyka
Nu este medic/terapeut
sympatyka
sa-si faca un test de sarcina;)
0
13-02-2009, ora 00:21
crissa_1984
Nu este medic/terapeut
crissa_1984
buna.ma intereseaza foarte mult parerea voastra in legatura cu urmatorul caz:am intrerupt anticonceptionalele aku 2 luni, aku am stari de ameteala shi greata toata ziua(nu am vomat)...mi-a intarziat ciclul 7zile...am facut 2 teste de sarcina shi mi-au iesit negative(teste de la firme diferite shi in zile diferite) shi am shi o durere de cap care ma apuk pe la mijlocul zilei shi nu ma lasa pana la culcare.crede-ti ca as putea fi insarcinata?
0
13-02-2009, ora 20:25
sympatyka
Nu este medic/terapeut
sympatyka
poi.dupa cum zici k ai facut testele de sarcina.si ti-au iesit negative.parerea mea este k nu esti insarcinata.stai lin k nu ai dc sa-ti faci griji.k mi-a mi-a intarziat ciclul menstrual 2 sapt..:|.poate iti intarzie de la anticonceptionale...sau de la dereglarile menstruale...stai lin...eu zik k nu esti...bafta:)
0
16-02-2009, ora 16:43
davide
Nu este medic/terapeut
davide
buna am o intrebare prietena mea a fost pe ciclu in perioada 9-10 feb si am fc sex neprotejat in per 13 feb e posibil sa fi ramas insarcinata?
0
27-02-2009, ora 14:32
ade_dulcika
Nu este medic/terapeut
ade_dulcika
pentru davide: nu prea are cum sa ramana pt k ovulatia se produce cam la 2 saptamani de la ciclu...acuma depinde dak ea are ciclu regulat sau nu.
0
07-04-2009, ora 15:43
al1nush2006
Nu este medic/terapeut
al1nush2006
sa-si faca un test cel mai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •