poate fi pneumonie?
Buna ziua. Acu 4 zile a inceput sa ma usture in gat so sa am o senzatie de mancarine permanenta, cum toti cei din fam mea au fost pe rand bolnavi si nu au scapat fara antibiotic, am inceput sa iau si eu ce luase sotul deoarece simpromele erau la fel. Am luat eficef 1 la 12 ore, acc 200 3 pe zu so nurofen raceala si gripa 3 pe zi. Problema e ca dupa 4 zile de tratament ma simt mai rau ca la inceput, am o senzatie se slabiciune, durere intensa in piept so plaman atunci cand tusesc, senzatiw de arsura in gat si piept, nas infundat, dureri musculare. Febra am avut doar 37.2 intre dozele de antibiotic. Am fost azi la med de fam, m-a aacultat la plamani si a zis ca sunt inflamati dar ca nu e pneumonie si mi-a spus sa continui trat doar ca in loc dd acc sa iau eurespal plus bronhexim. Ce ziceti sa mai consult si un alt med? Starea mea e tot mai proasta, nu Pot sta nici in picioare, iar daca vorbesc simt ca nu mai am putere. Va multumesc
2 comentarii
Apropo...am o fetita de 9 luni care a fost racita ( cred ca de la ea am luat), aatati am terminat antibioticul. Credeti ca poate lua iar de la mine? Multumesc
este obligatoriu consult ORL si Pneumo-ftizio
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 2pneumonie repetata
- 15pneumonie?
- 4pneumonie copil 9 luni
- 5copil de 2 ani, pneumonie, vaccin pneumococic
- 39aparat aerosoli
- 3pneumonia se ia de la o persoana la alta?
- 3pneumonie?
- 1Pneumonie virala - faringoamigdalita acuta
- 0tratament bronsiolita?
- 0Pneumonie fara febra-tratament cu hemisuccinat
- 5Pneumonia
- 1pneumonie la baietel de 11 luni
- 1sarcoidoza, pneumonie, bronsita spastica - 27 ani
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 1copilul meu a fost diagnosticat cu pneumonie
- 2Posibila gripa mai agresiva sau posibila pneumonie?
- 0Colagenoza
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 2Pneumonie copil 4 ani si jumatate
Mai multe informații despre: Pneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: