Pneumonie copil 4 ani si jumatate
Baietelul meu s- a trezit acum 10 zile cu durere in gat, febra si tuse. Inca din prima zi i- am administrat antitermice cat si klacid 5ml/12ore. Febra ceda pe moment asa ca i-am luat algocalmin picaturi si seara ii puneam un supozitor cu novocalmin. L- a vazut si pediatra la 2 zile dupa, insa acum 4 zile am ajuns la urgente pentru ca febra reaparea. A fost diagnosticat cu pneumonie. Primeste cefort si azi e a 4 - a zi. Nimai ca incepand de ieri dupa amiaza a inceput sa fie mai obosit, doarme in timpul zilei( el nu dormea), mananca foarte bine in schimb. Din pacate eu nu sunt cu el, am. avut piciorul in ghips si s- a internat cu bunica. Ma ingrijoreaza aceasta stare de oboseala care disparuse de cand se internase. Toata lumea imi spune ca e inca slabit si ca se reface. Si in timpul somnului transpira. Nu mai are febra, saturatia este 99, pulsul 103-105, mananca foarte bine, insa starea aceasta ma ingrijoreaza.
2 comentarii
Buna ziua
Acordati-i putina rabdare pt restabilirea echilibrului organismului, slabit de suferinta si efectele sec. ale medicatiei si isi va reveni. Pneumonia este o suferinta mai serioasa decat un guturai...Este sub supraveghere medicala si in grija bunicii, deci pe maini bune, si se va restabili. Sanatate lui si Dvs. !
Acordati-i putina rabdare pt restabilirea echilibrului organismului, slabit de suferinta si efectele sec. ale medicatiei si isi va reveni. Pneumonia este o suferinta mai serioasa decat un guturai...Este sub supraveghere medicala si in grija bunicii, deci pe maini bune, si se va restabili. Sanatate lui si Dvs. !
Va multumesc mult! Acum suntem amandoi acasa si bine( mai putin piciorul meu care inca nu e vindecat). A avut intr-adevar o perioada de covalescenta, insa a avut pofta de mancare si a trecut peste. Stam in casa, continuam tratamentul dat de pediatra din spital, ne hidratam si luam si suplimente. Vom evita gradinita in urmatoarele 2-3 saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e hernie?
- 4in urma cu 3 luni am avut pneumonie
- 7fetita de 8 luni in spital de la febra si acuma altceva!
- 3urmele "pneumoniei" netratate ale unui copil de 2 ani
- 0Diagnostic:Pneumonie congenitala
- 1Pneumonie!?!?!
- 5pneumonie repetata, baietel de 9 ani
- 1Sa fie pneumonie sau altceva?
- 1pneumonie?
- 2pneumonie la nou nascuti
- 3dementa mixta, atrofia musculara, nu poate vorbi si pneumonie
- 1pneumonie la baietel de 11 luni
- 1Pneumonie acuta
- 1sarcoidoza, pneumonie, bronsita spastica - 27 ani
- 1E normal dupa 5 zile de tratament, sa obosesc?
- 5Pnumonie... apa la plamani
- 2Singulair dupa pneumonie??
- 4Dozaj augumentin pentru pneumonie
- 0Pneumonie mixta. Dacă imi puteți da ceva sfaturi sau indicatii ?
- 2Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
Mai multe informații despre: Pneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: