ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

E posibil pneumonie?

17-06-2018
lory76
Nu este medic/terapeut
lory76
Buna ziua domn Valeriu de vreo 10 zile am racit am dormit cu geamul deschis si mam trezit cu nasul astupat si dureri in piept...am facut radiografie au zis bronsita..nu tusesc Dar am durere in piept si foarte greu expectorez..sputa e alb si verzui din nas la fel...am luat propolis intern..picaturi pentru nas si am facut inhlatii cu uleiuri esentiale...eri a 10 zi am facut putina febrA 37.2 37.4 si transpir tare in zona pipetului a gitului..am putin dificultate de a respira...domn Doctor poate fi pneumonie daca a aparut starea subfebrila a 10 zi...si tot nu se rupe din piept...nu pot lua antibiotice ca am flora intestinala distrusa...ce sa fac domn Doctor ?mai repet o radiografie?
4 comentarii
0
17-06-2018, ora 17:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da, te intorci la pneumo-ftizio
0
18-06-2018, ora 21:14
lory76
Nu este medic/terapeut
lory76
Domn Valeriu am fost mau ascultat au zis ca nu se aude nimic la plamani...dar mea dat antibiotic entry bronsita..radiografia nu am mai repetat...ce imi mai puteti indica va rog ??fata antibiotic se poate agrava daca e doar bronsita nevirala??mersi anticipat
0
18-06-2018, ora 22:24
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
obligatoriu ei antibioticul
aerosoli cu sol. Prospan daca ai aparat
sau inhalatii cu aburi de la ceai fierbinte de musetel, tei, busuioc
0
18-06-2018, ora 23:05
lory76
Nu este medic/terapeut
lory76
Va multumesc din suflet !!sanatate multa domn Doctor!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vizitele regulate la dentist ar putea reduce riscul de pneumonie
  • „Vesta inteligentă” pentru diagnosticul pneumoniei
  • Indicatori clinici pentru depistarea cu acuratețe a pneumoniei (Studiu)
  • Semne clinice pentru identificarea corectă a pneumoniei
  • Răceală, viroză sau pneumonie - când sunt recomandate antibioticele
  • Pneumonia COVID-19 durează mai mult și determină o afectare mai mare, în comparație cu cea obișnuită
  • Riscul de a dezvolta pneumonie și de a muri din cauza bolii este mai mic la persoanele active fizic
  •