Poate fi anxietate sau atac de panica?

29-04-2009
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
Sunt Alex, am 16 ani si am o problema.Cand sunt in spatii inguste(mici), inima incepe sa imi bata necontrolat, respiratia mi se ingreuneaza, am ameteli, tremur si parca nu pot sa vorbesc sau sa ma misc. Ce poate fi????Va rog, am nevoie de ajutor.
2 comentarii
0
29-04-2009, ora 13:28
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Buna Alex,

Ce spui tu se numeste claustrofobie (frica de spatii inguste). Ea poate fi asociata cu un fond anxios.
Daca ti se intampla de mult timp si deja te deranjeaza, e important sa nu mai stai in starea asta - si sa iei masuri: spune-le si parintior tai despre simptom, mergi la un psihoterapeut de la tine din oras. In cateva sedinte ar trebui sa dispara.

Toate cele bune,
Andrei Dumitrescu
0
29-04-2009, ora 17:05
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
Multumesc! Mi se intampla de multi ani, am sa incerc sa vorbesc cu parintii.Sunt plecat in strainatate, poate aici voi avea parte de mai mult ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul