Pnumonie... apa la plamani
Bună ziua! Am o prietenă care are pneumonie de aprox. 3 săptămâni, a făcut mai multe tratamente din care unul în spital unde a stat aproape 2 săptămâni şi acum, când se aştepta ca boala în sfârşit să cedeze, a făcut apă la plămâni. Care ar fi cauza pentru această situaţie?
5 comentarii
Buna seara! Este bine de stiut daca pleurezia era si in timpul spitalizarii sau a aparut dupa externare ca si o complicatie.
Trebuie repetata o radiografie pulmonara si examen pneumologic.
Trebuie repetata o radiografie pulmonara si examen pneumologic.
Mulţumesc mult pentru răspuns şi urări. Pleurezia a apărut după externare, iar acum este din nou în spital, de 5 zile, face tratament dar am înţeles că nu ar exista nici o ameliorare. Eu nu am mai auzit până acum ca cineva să facă atâta tratament pentru preumonie, aceasta să nu treacă ci, mai mult, să se complice cu pleurezie...
Buna, IOana ! sper ca este bine prietena ta si nu a fost nimic grav..si cazul mamei mele a fost la fel, a facut tratament cu antibiotic si a facut apa la plamani apoi, care in cele din urma s-a dovedit a fi din cauza unui cancer la plaman. Va doresc multa sanatate!
Cati ani are prietena dv? Este fumatoare? Trebuie facute si testarile pentru TBC.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in urma cu 3 luni am avut pneumonie
- 7fetita de 8 luni in spital de la febra si acuma altceva!
- 3pneumonie, laringita sau.
- 4terapie intensiva
- 1Pneumopatie acuta
- 3pneumopatie frecventa
- 3pneumonia se ia de la o persoana la alta?
- 3pneumonie?
- 0tratament bronsiolita?
- 8Pneumonie bazala dr.
- 3dementa mixta, atrofia musculara, nu poate vorbi si pneumonie
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 1copilul meu a fost diagnosticat cu pneumonie
- 1Un sfat in cazul pneumoniei
- 1Pneumonie
- 4E posibil pneumonie?
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 2Pneumonie copil 4 ani si jumatate
Mai multe informații despre: Pneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: