Pnumonie... apa la plamani

Bună ziua! Am o prietenă care are pneumonie de aprox. 3 săptămâni, a făcut mai multe tratamente din care unul în spital unde a stat aproape 2 săptămâni şi acum, când se aştepta ca boala în sfârşit să cedeze, a făcut apă la plămâni. Care ar fi cauza pentru această situaţie?
5 comentarii

Buna seara! Este bine de stiut daca pleurezia era si in timpul spitalizarii sau a aparut dupa externare ca si o complicatie.
Trebuie repetata o radiografie pulmonara si examen pneumologic.
Trebuie repetata o radiografie pulmonara si examen pneumologic.

Mulţumesc mult pentru răspuns şi urări. Pleurezia a apărut după externare, iar acum este din nou în spital, de 5 zile, face tratament dar am înţeles că nu ar exista nici o ameliorare. Eu nu am mai auzit până acum ca cineva să facă atâta tratament pentru preumonie, aceasta să nu treacă ci, mai mult, să se complice cu pleurezie...

Buna, IOana ! sper ca este bine prietena ta si nu a fost nimic grav..si cazul mamei mele a fost la fel, a facut tratament cu antibiotic si a facut apa la plamani apoi, care in cele din urma s-a dovedit a fi din cauza unui cancer la plaman. Va doresc multa sanatate!

Cati ani are prietena dv? Este fumatoare? Trebuie facute si testarile pentru TBC.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8tratament pt intarirea imunitatii
- 51Tratament pt pneumonie de cateva zile, starea nu i s-a imbunatatit
- 4in urma cu 3 luni am avut pneumonie
- 5copil de 2 ani, pneumonie, vaccin pneumococic
- 3pneumopatie cu pleurezie
- 1Sa fie pneumonie sau altceva?
- 14diagnostic: poliartrita a scris doctorul meu, credeti ca as putea avea altceva?
- 1pneumonie?
- 0tratament bronsiolita?
- 8Pneumonie bazala dr.
- 2pneumonie la nou nascuti
- 5Pneumonia
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 1pneumonie netratata la timp
- 1sarcoidoza, pneumonie, bronsita spastica - 27 ani
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 2Posibila gripa mai agresiva sau posibila pneumonie?
- 1Am si eu o intrebare pneumonie?
- 1Pneumonie
- 6Plamani obositi, laringita, dureri ceafa, ochi, ameteli
Mai multe informații despre: Pneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: