in urma cu 3 luni am avut pneumonie
Ma numesc pavel liliana.in urma cu 3lunide zile am avut pneumonie.am facut radiografie si mi-a scris ca am fimoza si niste micronodului crescuti. Am urmat tratament dupa care pneumologul mi-a spus ca e normal sa iasa asa radiografia datorita pneumoniei.Acum doua zile am repetat radiografia si am facut si analizele la singe.Ma simt rau, respir greu, am ameteli, tuse expectoranta, dureri de cap, si obosesc foarte repede.Analizele la singe sunt:nr.celule albe:11.55, neutrofili:54.7, limfocite:34.1, monocite:6.3, eosinofile:4.5, basofile:.4, nr. celule rosii:4.22, hemoglobina:12.51, hematrocit:38.29, volum mediu eritrocitar:88.33, hemoglobina medie:30.68, conc.hb.eritrocitara medie:32.29, trombocite:361, volum mediu trombocitar:7.6, trombocrit:.274, latime distrib.trombocit:11.75, fibrinogenemia:321, vsh 1h:9, aslo:sub 200, proteina c reactiva:absenta.Rezultatul la radiografia facuta acum : hiluri cu ari crescute si opacitati liniare intrahilare.
4 comentarii
pai cred ca ai FIBROZA nu fimoza (aia e.cu totul altceva.da si tu un search pe google si apoi amuza-te)
sint importante si alte circumstante:virsta.fumezi(sau stai in fum).Pneumologul banuiesc ca a exclus o tuberculoz dar nu stiu daca acele hiluri marite si opacitatile nu impun o tomografie sau RMN chiar o bronhoscopie.Micronodulii sint si ei in hil?
sint importante si alte circumstante:virsta.fumezi(sau stai in fum).Pneumologul banuiesc ca a exclus o tuberculoz dar nu stiu daca acele hiluri marite si opacitatile nu impun o tomografie sau RMN chiar o bronhoscopie.Micronodulii sint si ei in hil?
Imi cer scuze ptr.greseala.Sunt fumatoare(1pach.pe zi).Astazi am fost la pneumolog, a vazut cea de-a doua radiografie si...a spus ca nu ii spune nimic.Am facut spirometria(-22% insuficienta respiratorie) dupa care a spus ca ma suspecteaza de asm.Bineinteles mi-a dat tratament dupa care trebuie sa ma prezint la control. A s dori sa cunosc si o alta parere.
Fumatul nu prea se impaca bine cu bolile de plamini.Intirzie mult vindecarea lor.Daca fumezi de mai mult de 10 ani e posibil ca fimo.pardon fibroza sa fie de la tutun.Problema, dupa mine ramin acele opacitati hilare, daca pneumologul le considera anormale, ar trebui sa elucideze ce e cu ele.Ramin la parerea ca o tomografie ar putea da un raspuns.
Va multumesc (si cred ca.totusi.greseala este omeneasca.)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament al vaginitei (?) de dupa antibiotice
- 1pneumonie unilaterala
- 3pneumopatie cu pleurezie
- 5pneumonie repetata, baietel de 9 ani
- 3pneumopatie frecventa
- 4Este cazul de pneumonie?
- 1Pneumonie la 8 luni
- 8Pneumonie bazala dr.
- 0Pneumonie fara febra-tratament cu hemisuccinat
- 5Pneumonia
- 3dementa mixta, atrofia musculara, nu poate vorbi si pneumonie