Am uitat o pastila de Mercilon
Ultima zi de menstruatie a fost duminica( 10 mai), iar luni(11 mai) am intretinut relatii sexuale si tot luni am inceput un nou blister de Mercilon. Dar miercuri(13 mai) am uitat sa iau pastila de Mercilon si am luat-o abia joi( am luat 2 odata). Am citit pe unele site-uri pe net ca daca am uitat o pastila din prima saptamana a unui blister si am intretinut relatii in ultimele 7 zile dinainte de a fi uitat pastila ca nu sunt protejata, iar pe alte site-uri ca daca am uitat doar o singura pastila nu sunt probleme indiferent de ziua cand am uitat-o si probleme apar doar cand se uita cel putin 2 pastile. Poate are o relevanta si faptul ca sunt la al 4-lea blister de Mercilon si este prima data cand uit sa iau o pastila.
Care este adevarul? Si pentru a fi sigura cat de curand trebuie sa-mi fac un test de sarcina? Multumesc.
Care este adevarul? Si pentru a fi sigura cat de curand trebuie sa-mi fac un test de sarcina? Multumesc.
3 comentarii
Nu esti insarcinata dar, pentru linistea ta, poti merge la farmacie sa ceri un test de sarcina mai performant pe care-l poti face in orice moment al zilei si chiar din prima zi dupa contactul sexual neprotejat.Numai bine!
Astazi trebuia sa-mi vina menstruatia, dar am avut niste scurgeri maronii pe o perioada de vreo 4 ore. Am facut tot azi un test de sarcina si a iesit negativ. E posibil ca acele scurgeri sa apara pentru ca am uitat acea pastila( din mesajul de mai sus) si s-a dereglat ciclul? Sau sunt acele pete care anunta o sarcina? De cand am luat Mercilon menstruatia mi-a venit mereu in acceasi zi, aproximativ la acceasi ora. Acum nu stiu ce sa cred...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15marvelon 21
- 3o pastila uitata! Ce sa fac in continuare?
- 2yasmin-pilula uitata in a treia sapatamana
- 3uitat 3 pastile in a 2-a saptamana
- 3pilula uitata - postinor 2
- 2sunt insarcinata?
- 4am uitat o pastila
- 3am uitat pastila
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 4Pilula omisa.. mai sunt protejata?
- 32 pilule lipsă
- 3ajutor! aseara am uitat sa iau pastila!
- 0am uitat 2 pilule
- 0Anticonceptional uitat
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 0Protectia anticonceptionaleloe
- 0Anticoncepționale - primele 3 zile nu le-am luat, apoi le am luat normal
- 0Doua Comprimate mercilon uitate
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata omiterea unei pilule contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: