Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
Buna!
Dupa menstruatie am avut un contact sexual neprotejat, crezand ca nu voi ramane insarcinata. Dupa cateva zile am facut un test era negativ.
Dupa ceva timp intrun act sexual am avut un accident si am hotarat sa iau pilula de a doua zi.
Am luat-o si menstruatia mi-a intarziat, credeam ca este vina pastilei la o luna de la primul contact sexual neprotejat mi-au aparut greturi stari de ameteala si facand un test am aflat ca sunt insarcinata. Problema mea este ca nu stiu daca eram insarcinata cand am luat pastila sau nu si-a facut efectul pastila.
Intrebarea este: Ar fi fatul afectat de pastila?
Mai am cateva zile pana ajung la medic si sunt prea stresata sa astept.
Dupa menstruatie am avut un contact sexual neprotejat, crezand ca nu voi ramane insarcinata. Dupa cateva zile am facut un test era negativ.
Dupa ceva timp intrun act sexual am avut un accident si am hotarat sa iau pilula de a doua zi.
Am luat-o si menstruatia mi-a intarziat, credeam ca este vina pastilei la o luna de la primul contact sexual neprotejat mi-au aparut greturi stari de ameteala si facand un test am aflat ca sunt insarcinata. Problema mea este ca nu stiu daca eram insarcinata cand am luat pastila sau nu si-a facut efectul pastila.
Intrebarea este: Ar fi fatul afectat de pastila?
Mai am cateva zile pana ajung la medic si sunt prea stresata sa astept.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sa iau postinor?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 4Escapelle
- 0Pilula de a doua zi EllaOone
- 1Pot sa raman gravida?
- 0Sex neprotejat
- 0Am folosit pastila de a doua zi dar am doua teste de sarcina pozitive - sunt insarcinata?
- 0Intrebare pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Pilula de a doua zi întârzie menstruația?
- 2Sarcina chiar și după escapelle?
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 1Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
- 1Pastilă de a 2 a zi Postinor
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Efecte pastila de a doua zi
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 1Sarcina?
- 0E posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: