Sex neprotejat

Buna ziua. Pe data de 27 Noiembrie am avut un contact sexual neprotejat. Eu începusem nu de mult sa iau contraceptive iar după sexul neprotejat am luat pastila de după asta însemnând pe data de 30. Au trecut 3 săptămâni și 3 zile iar eu încă nu am menstruație. Problema este ca am amestecat pastila de urgentă cu anticoncepționalele. Acum 3 zile am început sa am o sângerare ușoară dar după nimic. De 3 -4 zile au început sa ma doară sânii iar astăzi dimineața am luat o guma mentolata si deja mi se făcuse greață. Credeți ca este posibil sa fie si altceva in afara de o posibila sarcina? Pastila a fost luată înainte de cele 72 ore. Ma gândesc sa nu fie din cauza faptului ca am amestecat pastilele. Am început sa am grețuri și amețeli. Eu sunt deja anemică și ma gândesc ca acele amețeli pot fi din cauza anemiei dar ma sperie faptul ca eu încă nu am menstruație. Mulțumesc si sarbatori fericite va doresc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un raspuns: cat de eficienta este pilula de a doua zi?
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 5am probleme legate de viata sexuala
- 5Prezervativ rupt, pastila de a doua zi si fara sangerare dupa 7 zile
- 3sa iau postinor?
- 4contraceptie dupa avort
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 2Urgent! Escapelle
- 2Eficienta Postinor2
- 1Escapelle
- 0Intrebare conizatie apoi pastila de a doua zi!
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 2Întârzierea menstruației
- 1Pastilă de a 2 a zi Postinor
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Efecte pastila de a doua zi
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
- 1Postinor și menstrautia
- 2Cheaguri sânge -Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: