Sex neprotejat
Buna ziua. Pe data de 27 Noiembrie am avut un contact sexual neprotejat. Eu începusem nu de mult sa iau contraceptive iar după sexul neprotejat am luat pastila de după asta însemnând pe data de 30. Au trecut 3 săptămâni și 3 zile iar eu încă nu am menstruație. Problema este ca am amestecat pastila de urgentă cu anticoncepționalele. Acum 3 zile am început sa am o sângerare ușoară dar după nimic. De 3 -4 zile au început sa ma doară sânii iar astăzi dimineața am luat o guma mentolata si deja mi se făcuse greață. Credeți ca este posibil sa fie si altceva in afara de o posibila sarcina? Pastila a fost luată înainte de cele 72 ore. Ma gândesc sa nu fie din cauza faptului ca am amestecat pastilele. Am început sa am grețuri și amețeli. Eu sunt deja anemică și ma gândesc ca acele amețeli pot fi din cauza anemiei dar ma sperie faptul ca eu încă nu am menstruație. Mulțumesc si sarbatori fericite va doresc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta se elibereaza pe baza de reteta?
- 3cat timp are efect pilula de a doua zi?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 3e cazul sa iau pilula de a doua zi?
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 9Am nevoie de un raspuns
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 1Postinor
- 0Postinor 2
- 2Ajutati-ma! Mi-a venit in prima luna..este posibil?
- 1Pastila de a doua zi
- 5pastilă de a doua zi
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 2Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi
- 2Sarcina chiar și după escapelle?
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
- 0Escapelle
- 0Duphaston si EllaOne
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: