Pastilă de a 2 a zi Postinor

05-02-2019
Vanessa23
Nu este medic/terapeut
Vanessa23
Acuma câteva zile, în data de 29 ianuarie am avut un contact sexual in care prezervativul s a rupt iar el s a terminat in mine, contactul a avut loc în jur de ora 20, a doua zi la ora 9 am luat prima pastilă iar la 12 ore, la 21 seara a doua, azi 5 februarie nu am avut sangerarea despre care am tot citit ca o au altele si au trecut 5 zile spotting ul acela.tin sa mentionez ca dupa calendar eram in perioada nefertila cu șanse reduse doar ca ciclul meu nu esti foarte regulat si nu stiu ce sa cred
Sunt sanse ca pastilă sa nu isi fi facut efectul si sa fiu însărcinată, ciclul ar trebui să mi vina maine, în 6, am mici semne, O scurgere albă destul de abundenta dureri abdominale, de sani
Tin sa mentionez ca am 73 de kg si am citit despre ceva Ca pastilă nu is face efectul la peste 74 poate sa nu isi fi facut efectul daca nu am avut spotting?
1 comentarii
0
05-02-2019, ora 00:23
Vanessa23
Nu este medic/terapeut
Vanessa23
Va rog frumos, sunt disperată
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul