Pastilă de a 2 a zi Postinor
Acuma câteva zile, în data de 29 ianuarie am avut un contact sexual in care prezervativul s a rupt iar el s a terminat in mine, contactul a avut loc în jur de ora 20, a doua zi la ora 9 am luat prima pastilă iar la 12 ore, la 21 seara a doua, azi 5 februarie nu am avut sangerarea despre care am tot citit ca o au altele si au trecut 5 zile spotting ul acela.tin sa mentionez ca dupa calendar eram in perioada nefertila cu șanse reduse doar ca ciclul meu nu esti foarte regulat si nu stiu ce sa cred
Sunt sanse ca pastilă sa nu isi fi facut efectul si sa fiu însărcinată, ciclul ar trebui să mi vina maine, în 6, am mici semne, O scurgere albă destul de abundenta dureri abdominale, de sani
Tin sa mentionez ca am 73 de kg si am citit despre ceva Ca pastilă nu is face efectul la peste 74 poate sa nu isi fi facut efectul daca nu am avut spotting?
Sunt sanse ca pastilă sa nu isi fi facut efectul si sa fiu însărcinată, ciclul ar trebui să mi vina maine, în 6, am mici semne, O scurgere albă destul de abundenta dureri abdominale, de sani
Tin sa mentionez ca am 73 de kg si am citit despre ceva Ca pastilă nu is face efectul la peste 74 poate sa nu isi fi facut efectul daca nu am avut spotting?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prezervativ rupt, pastila de a doua zi si fara sangerare dupa 7 zile
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 7Pot rămâne însărcinată astfel?
- 7pastila de a doua zi?
- 3Intarziere menstruatie Escapelle
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 0Dereglari după Escapelle
- 1Escapelle
- 0Escapelle-probleme
- 0Sângerare lungă după Postinor
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 0Pastila de ajutor. Ajutor. Este urgent
- 0Escapelle la 24 h
- 4Sarcina ? Ajutor
- 0Sunt sanse sa fiu insarcinata cu toate ca am luat pastila de a doua zi??
- 0Pastila de a2 a zi
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: