Pierderea/recapatarea sensibilitatii dupa liftingul mamar

23-08-2020
isiss
Nu este medic/terapeut
isiss
Buna ziua, am facut o interventie de mastopexie acum aproximativ o luna. Sunt multumita de imbunatatirea aspectului estetic dar urma operatiei am constatat ca mamelonul drept este complet amortit iar in stangul exista doar o vaga sensitivitate putin dureroasa.
As vrea sa stiu care sunt sansele sa-mi revina macar partial sensibilitatea si cam cat ar trebui sa mai astept?
Am inteles ca masajul ar stimula circulatia sangvina si ar putea ajuta la refacerea conexiunilor nervoase, este adevarat?
Va multumesc mult!
4 comentarii
0
22-12-2020, ora 05:04
Anto68
Nu este medic/terapeut
Anto68
Buna Issis. As vrea sa stiu daca ti-a revenit sensibilitatea la sani. Lucrul acesta ma opreste sa imu fac operatia. Mi-e teama xa o sa pierd aceasta caracteristica a sanilor care e foarte importanta pentru mine. Nu am prea gasit raspunsuri la aceasta intrebare. Multumesc
0
10-01-2021, ora 19:42
isiss
Nu este medic/terapeut
isiss
Buna! Situatia s-a mai imbunatatit dar sensibilitatea nu mi-a revenit nici pe departe in totalitate.
In mamelonul stang am inceput sa simt mai bine dar inca incomparabil cu sensibilitatea pe care o aveam inainte de interventie iar mamelonul drept nu mai este complet amortit, simt doar o usoara durere cand il ating.
Mi-am pierdut deja speranta ca voi mai recapata in totalitate sensibilitatea zonei dar am inteles ca pot aparea imbunatatiri timp de un an de la operatie. La mine au trecut 6 luni si inca sper ca vor mai fi ceva progrese.
Imi este clar ca nervul, care are functie senzitiva si motrica, nu a fost complet distrus dar cu certitudine a fost serios afectat.
Si pt mine sensibilitatea sanilor este foarte importanta asa ca daca te hotarasti sa te operezi ia in calcul ca sansele sa mai simti ca inainte sunt aproape nule! :(
0
12-03-2021, ora 20:07
Denisa73
Nu este medic/terapeut
Denisa73
Buna seara, isiss! La ce medic v ati operat la sani?
0
26-10-2022, ora 12:11
USER9999
Nu este medic/terapeut
USER9999
Buna tuturor, mi-am facut cont aici, doar ca sa impartasesc experienta mea legata de acest subiect.
Lipsa de sensibilitate este consecinta unei operatii nereusite, cred eu. Medicul care a implementat in RO microchirugia reconstructiva si care stie totul despre nervi si sensibilitate, care reface structurile nervoase printre altele, este Dl.Profesor Ioan Lascar. Este foarte important sa stii bine ce chirurg alegi, iar ca sanii tai sa fie la fel de sanatosi si dupa operatie, trebuie sa mergi la cel mai bun in acest domeniu. Dupa operatia de lifting mamar fara implant, efectuata de dl Profesor Lascar, sanii arata extraordinar de bine-ca la 17ani(nu am vazut pe net in galeriile foto ale diverselor clinici, rezultate cu sani fara implant care sa arate bine, in general sunt tot lasati si dupa operatie), iar sensibilitatea/functionalitatea lor este intacta.

Recomand cu toata caldura! E un geniu!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sân tuberos și mastopexie
  •