lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
Am implanturi de10 ani de zile insa mi s au lasat sanii si as avea nevoie de un lifting mamar
4 comentarii
Multumesc frumos chiar la dansul ma gamdeam si eu dar as fi vrut mai multe recomamdari cum a fost dupa operatie dureri f mari??? Cicatricile cum sunt?😊
Hey,
Timp de cateva saptamani dupa operatie va trebui sa porti un sutien compresiv care va ajuta la o vindecare mai rapida. Durerile sunt suportabile si cedeaza la calmante obisnuite. Eu am avut si cateva vanatai si umflaturi si imi simteam sanii amortiti, insa in 2 saptamani am scapat si de simptomele astea. Oricum dupa o saptamana deja conduceam masina si am putut sa ma intorc la munca. Am ramas cu cicatrici permanente in urma operatiei, era de asteptat, insa acestea s-au estompat in timp si acum au mai ramas doar niste linii albe ascunse foarte bine sub sani. Sper ca ti-am fost de folos. Multa bafta.
Timp de cateva saptamani dupa operatie va trebui sa porti un sutien compresiv care va ajuta la o vindecare mai rapida. Durerile sunt suportabile si cedeaza la calmante obisnuite. Eu am avut si cateva vanatai si umflaturi si imi simteam sanii amortiti, insa in 2 saptamani am scapat si de simptomele astea. Oricum dupa o saptamana deja conduceam masina si am putut sa ma intorc la munca. Am ramas cu cicatrici permanente in urma operatiei, era de asteptat, insa acestea s-au estompat in timp si acum au mai ramas doar niste linii albe ascunse foarte bine sub sani. Sper ca ti-am fost de folos. Multa bafta.
Buna fetelor.mi am facut si eu cont astazi pe forum pt k as vrea si eu sa ma operez : am nevoie de lifting cu implant mamar si nu stiu la ce doctor sa ma hotarasc, nu am nici un buget prea mare si oricum mi se pare k unii doctori cer prea mult. Ce doctori imi recomandati? Si ce stiti despre Dl dr Abu Baker(de la Ester Laser) sau dl dr Sorin Parasca?
cum sau vindecar cicatrcile? recuperarea imediat dupa operatie?mersik
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 5Operatie lifting mamar
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 14ridicare sani
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 2sini prea mari
- 2implant mamar
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 4Pierderea/recapatarea sensibilitatii dupa liftingul mamar
- 3Lifting mamar cu reductie si implant.cu asimetrie intre marimea sanilor
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 0Recomandari lifting mamar cluj
Mai multe informații despre: Estetica sanilor liftingul sanilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: