Operatie lifting mamar
As dori sa stiu cam care ar fi pretul unei operatii de lifting al sanilor si eventual daca a facut cineva o astfel de interventie la unul din medicii Marek Valcu sau la Profesorul Ioan Lascar.Va multumesc!
5 comentarii
Buna, eu am platit 2200 de euro pentru lifting mamar. Insa in unele cazuri lifting-ul mamar se face si cu implant, in cazul acesta interventia fiind mai scumpa, undeva la aproape 4000 de euro, daca nu ma insel! Ma rog, cum e recomandabil pentru cazul tau in particular iti poate spune doar chirurgul estetician dupa o consultatie.
Buna seara!
costul unei mamoplastii de ridicare variaza intre 1200-2200 euro, in functie de gradul de ptoza si de tipul interventiei de lifting care este adecvata pentru dvs. Numai dupa o consultatie se poate evalua corect, atat indicatia cat si costurile. Acest cost include operatia propriu zisa, anestezia generala, internarea 24 de ore, bustiera, controalele postoperatorii.
costul unei mamoplastii de ridicare variaza intre 1200-2200 euro, in functie de gradul de ptoza si de tipul interventiei de lifting care este adecvata pentru dvs. Numai dupa o consultatie se poate evalua corect, atat indicatia cat si costurile. Acest cost include operatia propriu zisa, anestezia generala, internarea 24 de ore, bustiera, controalele postoperatorii.
interventia de lifting mamar are un pret in jur de 1800- 2000 euro, pret care include interventia in sine, anestezia, o noapte de spitalizare si ulterioarele controale postoperatorii. pentru alegerea tehnicii chirurgicale, ar fi bine sa va adresati unui medic pentru consultatie.
0
07-08-2014, ora 22:54
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Buna seara!
costul unei interventii de lifting mamar este intre 1800-2500 euro, in functie de tipul si de gradul de ptoza mamara. Acest cost acopera operatia propriu zisa, anestezia generala, internarare 24 de ore; controalele postoperatorii, bustiera.
costul unei interventii de lifting mamar este intre 1800-2500 euro, in functie de tipul si de gradul de ptoza mamara. Acest cost acopera operatia propriu zisa, anestezia generala, internarare 24 de ore; controalele postoperatorii, bustiera.
Operatia de lifting mamar are un pret de 2000-2200 euro, functie de complexitatea tehnicii necesare. Acest pret se plăteşte la un spital privat, care asigura toate condiţiile necesare unei evoluţii bune a interventiei si asigura o supraveghere permanenta si de inalta calitate a serviciilor medicale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 4Ridicare de sani
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 14ridicare sani
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 9Vreau sani mari
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 3pete rosii pe sani
- 0micşorare sani
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 1Lifting mamar fara implant
Mai multe informații despre: Estetica sanilor liftingul sanilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: