Ridicare de sani
Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt persoane care si-au facut lifting la sani si cum se prezinta operatia dupa si daca sunt multumite.Eu vreau sa ma operez in cluj la domnul doctor prof. Alexandru Georgescu de la clinica Almedica.S-a operat cineva la dansul?Sau cunoasteti persoane operate la el si sunt multumite?
Astept raspunsurile, va multumesc
Astept raspunsurile, va multumesc
4 comentarii
Profesorul Georgescu de la Clinica de Chirurgie Plastica si Reparatorie din Cluj, este un excelent chirurg, medic si om. Am fost pacienta acestuia si il apreciez in mod deosebit. Va indemn sa-l cunoasteti si abia apoi sa luati hotarari. Sigur va fi cel pe care il cautati. Daniela din Cluj-Napoca.
Buna! Si eu as vrea sa aflu mai multe despre operatie de ridicare, cele care ati facutva rog daca puteti sa imi dati mai multe detalii. Multumesc tare! Elisa
Eu m-am operat acu 3 luni la Dr Constantin Stan (Bacau) Nu-mi pare rau ca m-am operat...TOTUSI inaintea aveam sanii urati pt ca erau lasati..acum sunt tot urati, doar ca eu am 3500 euro mai putini si sanii sunt mai ridicati, DAR tot urati sunt!!!!
Eu mi am facut prima operatie acum doi ani si doctorita mi a distrus sanii. Mi a taiat prea mult din piele si mi a sectionat si glanda mamara. Am facut necroza la sanul drept din cauza ca tesutul era f tensionat. M a operat si a doua oara sa scoata necroza. Dupa a doua operatie am ramas cu glanda lipita de torace( aratam de parca aveam 4 sani), chisturi pline cu necroza in interiorul sanului drept si cicatrici oribile. Mi a trebuit un an ca sa gasesc doctorul care sa fie de acord si totodata capabil sa ma repare. Sunt operata de 3 luni si totul merge spre bine. Va rog mult sa fiti f atente la cine mergeti! Doctorul care pe mine m a ajutat si a reusit sa faca un mic miracol se numeste Catalin Stangu. Vi l recomand din tot sufletul. Este un doctor si un om minunat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Operatie lifting mamar
- 14ridicare sani
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 0Lifting cu implant mamar
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 1recuperare dupa ridicare sani
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 0Help! Chirurg estetician pt sani
- 1Lifting mamar fara implant
- 1Dr stangu catalin lifting+implant
- 4Pierderea/recapatarea sensibilitatii dupa liftingul mamar
- 3Lifting mamar cu reductie si implant.cu asimetrie intre marimea sanilor
- 02 săptămâni după lifting cu implant
- 0Recomandari lifting mamar cluj
Mai multe informații despre: liftingul sanilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: