2 săptămâni după lifting cu implant
![Eva.lexie](/arata_img.php?img=cont_222387.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna tuturor, ce m bucur să va împărtășesc și povestea mea, pupici pt toate și recuperare ușoară!
Am 17 zile de la op și astăzi mi am dat jos steristrips urile și arată ok, mici resturi minuscule de sânge întărit, cum e normal să arate la aproape 3 săpt?voi cum vă simțiți?ce produse folosiți după duș pe incizii? Va
Implant rotund 300, și lifting
Era să uit, va citesc pe toate de cel puțin un an..m ați ajutat f mult și încă o faceți..tot ce ați discutat și am găsit mereu fete care au trecut prin ce am trecut și eu, deci e minunat să mă strecor și eu printre voi.:*
Am 17 zile de la op și astăzi mi am dat jos steristrips urile și arată ok, mici resturi minuscule de sânge întărit, cum e normal să arate la aproape 3 săpt?voi cum vă simțiți?ce produse folosiți după duș pe incizii? Va
Implant rotund 300, și lifting
Era să uit, va citesc pe toate de cel puțin un an..m ați ajutat f mult și încă o faceți..tot ce ați discutat și am găsit mereu fete care au trecut prin ce am trecut și eu, deci e minunat să mă strecor și eu printre voi.:*
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Despre marirea de sani
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 13implanturi mamare, doctor totir?
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 10Silicoane sani, detalii
- 1ruptura implant mamar
- 4implant mamar
- 0Implanturi mamare
- 2Implant mamar
- 0Dureri dupa operatia de implant mamar
- 2implant mamar
- 1recuperare dupa ridicare sani
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Lifting mamar fara implant
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
- 0Schimbare Implanturi
Mai multe informații despre: Implanturile mamare liftingul sanilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: