2 săptămâni după lifting cu implant

Buna tuturor, ce m bucur să va împărtășesc și povestea mea, pupici pt toate și recuperare ușoară!
Am 17 zile de la op și astăzi mi am dat jos steristrips urile și arată ok, mici resturi minuscule de sânge întărit, cum e normal să arate la aproape 3 săpt?voi cum vă simțiți?ce produse folosiți după duș pe incizii? Va
Implant rotund 300, și lifting
Era să uit, va citesc pe toate de cel puțin un an..m ați ajutat f mult și încă o faceți..tot ce ați discutat și am găsit mereu fete care au trecut prin ce am trecut și eu, deci e minunat să mă strecor și eu printre voi.:*
Am 17 zile de la op și astăzi mi am dat jos steristrips urile și arată ok, mici resturi minuscule de sânge întărit, cum e normal să arate la aproape 3 săpt?voi cum vă simțiți?ce produse folosiți după duș pe incizii? Va
Implant rotund 300, și lifting
Era să uit, va citesc pe toate de cel puțin un an..m ați ajutat f mult și încă o faceți..tot ce ați discutat și am găsit mereu fete care au trecut prin ce am trecut și eu, deci e minunat să mă strecor și eu printre voi.:*
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 96565Implant silicon sani
- 14implant silicoane
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 0Implant iesit
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 12Implanturi mamare
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0scurgeri de lichid alb(lapte), la 3 saptamani de la operatia cu implant mamar
- 2Implant cu silicon
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 1Implant mamar
- 1Implant mamar
- 0Implant mamar!
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
Mai multe informații despre: Implanturile mamare liftingul sanilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: