pete pe piele sub forma unor arsuri (forma circulara)
am 18 ani, si din senin mi-au aparut niste pete rosi in forma unui cerc perfect dand senzatia ca ar fii o arsura.cea ce ma ingrijoreaza este ca acestea se maresc si in ultima vreme au aparut niste bubuite in jurul acesteia.pielea se descuameaza si ustura cand pun crema(antibiotic).va multumesc anticipat!!!
8 comentarii
De cat timp au aparut petele, unde sunt localizate, cat de multe sunt, cum au evoluat de la aparitie?
Au aparut de acum o luna. am una pe picor si una sub san. Au crescut treptat lasand in urma niste inele circulare de accelasi culoare (precum cercurile ale unui copac), baza fiind umflata. Sunt doar 2, de marimea a doua monede de 5000.
multumesc mult. astept raspunsul dvs.
multumesc mult. astept raspunsul dvs.
cred ca am aproximat gresit marimea petelor-umflaturilor, marimea exacta este cea a unei monede de 5000. si mentionez ca arata ca niste urme lasate de o ventuza... multumesc din nou!
Este posibil sa aveti o epidermofitie, adica o "ciuperca". Ca urmare, este indicat sa va vada un medic dermatolog care, eventual, sa va efectueze si un examen micologic.
am avut si eu asa ceva anul trecut.am fost pe la mai multi doctori dermatologi care mi-au prescris diverse medicamente si unguente.la vreo luna de cind am lasat balta tratamentele mi-au trecut pur si simplu.dar am lasat balta si serviciul cu stresul si fumul de tigara de acolo.o fi psoriazis?ca imi mai apare cite un puncticel rosu pe locurile respective in perioadele cind sunt obosita sau daca stau in fum de tigara (al altora ca eu nu fumez).
acum 4-5 ani imi aparuse o pata mica albe -maro pe mana dar era mica acum am pe toata mana si in palma nu ma manca dar are arata ca si cu as fi fost arsa nu ma deranjeaza ca o am dar se vede oribil acum am vazut ca se extinde si pe spate si toata lumea ma intreaba daca am suferit vreun accident am fost la un doctor acum 1 an dar mia dat o crema cu vitamina a si tot nu mia disparut stii cineva cu ce dispare*arsura*?
Buna ziua.Am 14 ani si de curand am observat ca pe spate mi-au aparut niste pete maronii care par a fi facute cu o tigara, dar fiindca asa ceva este imposibil mi s-a facut foarte teama sa nu fie vreo boala sau ceva avand in vedere faptul ca de vreo 3 ani am tot imprumutat haine, maieuri, tricouri, si imi este frica sa nu fie din cauza aceasta.imi este foarte frica sa nu fie ceva grav.va multumesc.
Salut, ai reusit sa afli ceea ce ai...pentru ca aceste bube miau ieșit si mie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciuperca?
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 5Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut
- 10ciuperca pielii - tratament
- 5umflatura rapida a pielii dupa zgariere sau frecare, scarpinare.
- 12Pete maronii pe fata
- 5Intepaturi ale pielii...
- 4pete care se cojesc
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 51Ajutor - papiloame pe gat, decolteu, axila, fata si maini
- 3bolide piele
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 13mancarimi si bubite
- 2Pete rosii-maronii cu piele descuamata
- 1Pete mustata ori de la epilat cu benzi ceara sau solar.
- 1Pete albe micute pe brate
- 0Probleme ale pielii - pete
- 5Pete vinetii purpurii pe picioare
Mai multe informații despre: Pielea pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: