probleme dermatologice

08-10-2008
jrk
Nu este medic/terapeut
jrk
Buna, ma numesc Ramona, am 32 ani, am o problema care ma ingrijoreaza si as dorii sa imi spuneti ce sa fac, daca e ceva grav si ar trebui sa consult un medic:de cateva luni, aproximativ trei sua patru luni, am pielea foarte uscat in anumite zone(se descuameaza permanent).am folfosit creme pt piele uscata, uleiuri, dar nu am rezultate, pe moment e ok, dar in jumate de ora pielea e la fel de uscata si arata groaznic.nu ma mananca sau doare nimic dar nu e confortabil si estetic.as dorii sa va subliniez ca am folosit poate chiar in exces solarul, dar in ultimele luni nu am mai mers de loc si totusi pielea mea e dezastru.mai am o mare problema, nu pot sa beau lichiode, nu mi-e sete, sunt constienta ca ma desidratez dar beau doar cand imi amintesc, poate un litru de apa la doua trei zile.care ar putea fi problema mea in afara de lichide?ce sa fac?va rog sa imi dati un sfat, un medicament sau o crema, etc
VA MULTUMESC
3 comentarii
0
09-10-2008, ora 00:00
julia22
Nu este medic/terapeut
julia22
Buna. Solarul e cauza daca zici ca ai cam facut abuz de el. Incearca totusi sa bei lichide, si fa tratament cu vitamina A si Vitamina E : Timp de 2 saptamani iei Vit. A Forte, 2 capsule pe zi (dimineata si la pranz) iar Vit E 3 capsule pe zi (dimineata, pranz si seara) apoi faci pauza 10 zile dupa care incepi iar la fel, 2 saptamani iei vitamine, 10 zile pauza. Faci asa timp de 3 luni (2 saptamani tratament apoi 10 zile pauza). Si te dai cu ATODERM Crema (de la BIODERMA), este cam 50 RON (dar e foarte buna) de 2 ori pe zi (dimineata si seara).Este o crema f hidratanta, restructuranta si e indicata in uscaciunea cronica a pielii. Tratamentul asta i l-a dat un medic dermatolog sotului meu, sper sa-ti fie de folos si tie, pt el a fost bun.
0
09-10-2008, ora 00:00
julia22
Nu este medic/terapeut
julia22
Crema ATODERM (de la BIODERMA) o gasesi in farmacii, si este in flacon cum este si sapunul lichid. Flaconul este alb si cu scris albastru, iar pe eticheta scrie ca este pt piele uscata. Mergi si ceri Atoderm crema de la Bioderma (le spui ca este crema hidratanta pt piele uscata, sunt unele care nu stiu si iti da alta crema de la BIODERMA)
0
25-10-2020, ora 11:53
iMarian
Nu este medic/terapeut
iMarian
Daca problema persista trebuie mers la dermatolog (------*), poate e necesar o injectie sau ceva...

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Descuamare piele degete - cauze posibile
  • Remedii pentru pielea uscată
  •