piciorului o iritatie ca un fel de arsura, in spatele piciorului
Buna.In urma utilizarii unei creme anticelulitice mi-a aparut in spatele piciorului o iritatie ca un fel de arsura care nu ma deranjaza adica nu simt nimic acolo, nu ma doare nu ma mananca doar ca este mare si inestetica, crema am folosit-o doua saptamani dar nu stiu daca aceasta este cauza.sa fi facut alergie de la crema?o sa incerc sa pun poza la avatar cu iritatia respectiva.Multumesc anticipat!
5 comentarii
Si eu astept de 3 saptamani un raspuns, insa nimic..sfatul meu e sa incerci sa vbesti cu un dermatolog pana una alta..
Sanatate !
Sanatate !
Multumesc, dar deja incepe sa se rezolve de la sine, nu am vrut sa folosesc creme din farmacie fara sa stiu ce este dar din cate vad acum abea se vede.Sanatate!
Ma bucur ca trece, abia astept si eu sa scap, insa mai am de tras..si chiar imi erau folositoare sfaturile medicilor de pe site, insa nu e cu noroc ;) ! Sanatate, numai bine!
Ce crema ai folosit? E bine de stiut pentru a nu pati si alte persoane acelasi lucru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarime si iritatie
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 15Iritatie intre picioare
- 3in legatura cu barbieritul
- 3candida de la scutec
- 3Ten iritabil la soare
- 7iritatie a pielii din obraji
- 0ten iritat
- 1iritatii ale pielii
- 3iritatie axila de la deodorant
- 1iritatie la fundulet
- 7git rosu
- 0Problema foarte ciudata
- 0tratament intertrigo submamar abdomen inferior intertrigo candidozic sau eritasma
- 1Iritatie pe fata sub piele, nu la suprafata
- 0Roseata la nivelul scalpului bebelus 3 luni
- 0Iritatie piele de la barba prietenului meu
- 2Iritație/micoza?
Mai multe informații despre: pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: