iritatie la axila
buna ziua.am si eu o problema.in urma cu 2 spatamani mi-a aparut in zona axilei o iritatie(fulgi albi ca de matreata si mici fisuri in piele), apoi de cam 2- 3 au inceput sa imi apara cosuri dureroase pe corp.Ar trebui sa merg la dermatolog?
14 comentarii
fiicei mele, acum vre-o 2 luni i s-a umflat degetul mare la un picior intr-o parte a unghiei.am spalat-o cu apa oxigenata, apoi cu rivanol, tinctura de propolis.i-am dat oxacilina 2 cps la 6 ore cateva zile, apoi am luat un unguent veterinar mibazon pe baza de antibiotice si predninson si i-a trecut.acum am vazut ca i s-a inrosit din nou si e putin inflamat.mentionez ca fiica mea are handicap gr 1.are 28 de ani si nu merge nu vorbeste.nu stiu unde tr sa ma duc cu ea si ce tr sa-i fac.va rog daca poate cineva sa-mi dea un sfat!
Pentru luoana:
Da, ar trebui sa va vada un dermatolog.
Da, ar trebui sa va vada un dermatolog.
Pentru p_mona:
Posibil sa fi facut o unghie incarnata.
Ar trebui sa o vada un dermatolog sau un chirurg.
Posibil sa fi facut o unghie incarnata.
Ar trebui sa o vada un dermatolog sau un chirurg.
buna ziua! am si eu o mica problema tot legata de pete rosii pe fata, numai cand fac sala si transpir.am considerat-o drept o iritatie, dar acum nu mai sunt atat de sigur.un sfat v-as ruga mult sa mi dati, cu ce as putea stopa iritatiaaceea.multumesc!
Ar putea fi vorba despre o dermatita seboreica.
Ar trebui sa faceti un consult dermatologic.
Ar trebui sa faceti un consult dermatologic.
va multumesc...totusi as tine sa va explic ca numai pe fata se manifesta petele...si numai la transpiratie..dupa care a 2 a zi trec.ele ustura si cand se usuca se cojesc un pic, dar nu sunt cu puroi sau ceva de genu.
Dermatita seboreica nu se manifesta "de genu puroi "!
Ea este produsa de o levura numita Pityrosporum orbiculare sau ovale.
Ea este produsa de o levura numita Pityrosporum orbiculare sau ovale.
recomandati-mi va rog o crema sau ce o fi...pentru forma mea de dermatita...va rog!multumesc!
Nu pot, deoarece tratamentul este individualizat!
Adresati-va unui dermatolog.
Adresati-va unui dermatolog.
buna ziua!aveti intr-adevar dreptate, am dermatita seboreica.doamna doctor m-a trimis la niste investigatii la sange, am iesit helycobacter pozitiv si mi-a dat chiar dansa tratament:omeran, azitrox si flagyl, iar ce si crema mi-a dat sa-mi cumpar ivadermaseb.sper ca e corect ce mi-a scris in retetaca deja am 5 zile de tratament.si m-ar mai interesa un produs sau niste sfaturi pentru elasticitatea tenului.va multumesc mult!
P.S:La helycobacter pylori, am rezultatul 3, 47.poate conteaza si asta, nu stiu.multumesc inca o data!
Buna ziua! Am de cca o saptamana o iritatie in zona axilei cu bubite dureroase cu cap alb.Am luat clorocalcin, m-am dat cu alcool iodat dar tot nu mi-au trecut. Acum cu zilele astea calduroase, transpir si am niste usturimi suparatoare...imi puteti da un sfat?
Pentru lucyan4ever:
Mergeti la control la doamna doctor si urmati sfaturile dumneaei.
Mergeti la control la doamna doctor si urmati sfaturile dumneaei.
Pentru ralulici:
Probabil ca faceti o hidrosadenita.
Aceasta nu se vindeca decat dupa incizie sau fistulizare spontana.
Probabil ca faceti o hidrosadenita.
Aceasta nu se vindeca decat dupa incizie sau fistulizare spontana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3adenopatie axilara
- 12iritatie la degetelor de la maini
- 5iritatie vs. bubite cu apa atat pe maini, cat si pe fata
- 5usturime, roseata la subrat
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 6Posibil Toxinfectie
- 3Ten iritabil la soare
- 15Iritatie intre picioare.
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 2iritatie pe fata
- 6umflatura la subrat; cand o storc iese un fel de puori care mirosoase rau
- 5Dureri in zona subratului
- 0ten iritat
- 3pe decolteu si gat o iritatie/alergie mi-a aparut o iritatie care imi provoaca si mancarime
- 1Diverse iritatii
- 5piciorului o iritatie ca un fel de arsura, in spatele piciorului
- 4piele roşie umflata
- 2Iritatie
- 0tratament intertrigo submamar abdomen inferior intertrigo candidozic sau eritasma
- 1Am nevoie de sfaturile dvs
Mai multe informații despre: Axila pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: