piele roşie umflata
Bună ziua!de mai bine de un an mă corupt cu nişte bucăţi mici de piele roşie pe picioare sub zona inghinală.sincer nu ştiu Cum sa le descriu.knd apar prima data sunt k nişte coşuleţe mici şi apoi cresc mai mari dar nu sunt coşuri e bucata de piele roşie. Menţionez k am 7 pe un picior şi îmi ies şi pe celălalt. Va rog dacă îmi puteţi sugera ceva menţine k sunt în străinătate şi nu pot beneficia de un medic.va multumesc
4 comentarii
Buna seara. Ar putea fi papiloame sau condiloame. In orice caz, pentru un diagnostic este nevoie sa va consulte un dermatolog. In cazul in care sunt papiloame (cea mai frecventa afectiune descrisa de pacienti ca "bucata de piele crescuta") singurul tratament este printr-o interventie efectuata de catre un medic.
Vă mulţumesc pt răspuns.e ceva grav? Deoarece eu sunt în străinătate ai nu pot beneficia de un medic.si as vrea sa îmi răspundeţi dacă e ceva grav sa ştiu sa merg urgent în tara.
Daca sunt intradevar papilopame (dar nu pot garanta pentru acest diagnostic bazat pe o descriere pe internet), acestea nu sunt o afectiune grava si nici o urgenta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 34cancer de piele
- 43probleme cu pielea de pe palme
- 10ciuperca pielii - tratament
- 5De o luna de zile am mancarime a pielii pe tot corpul
- 6pielea mainilor mele este tare ciudata
- 4m-am trezit cu un fel de iritatie a pielii in zona superioara a sanului drept
- 11bubite rosii ce provoaca mancarime pe piele...
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 7Mici basicute!
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 7Unghii si pielea de pe degetele de la maini si picioare
- 4transplant piele
- 6de aproximativ o luna mi-au aparut niste pete pe piele...
- 5piele intarita cu aspect scortos
- 1Boli de piele multiple
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone
- 4Piele dura scrot (piele galbenuie, rosie) + durere tibie
- 1Am nevoie de sfaturile dvs
Mai multe informații despre: Pielea pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: