piele roşie umflata
Bună ziua!de mai bine de un an mă corupt cu nişte bucăţi mici de piele roşie pe picioare sub zona inghinală.sincer nu ştiu Cum sa le descriu.knd apar prima data sunt k nişte coşuleţe mici şi apoi cresc mai mari dar nu sunt coşuri e bucata de piele roşie. Menţionez k am 7 pe un picior şi îmi ies şi pe celălalt. Va rog dacă îmi puteţi sugera ceva menţine k sunt în străinătate şi nu pot beneficia de un medic.va multumesc
4 comentarii
Buna seara. Ar putea fi papiloame sau condiloame. In orice caz, pentru un diagnostic este nevoie sa va consulte un dermatolog. In cazul in care sunt papiloame (cea mai frecventa afectiune descrisa de pacienti ca "bucata de piele crescuta") singurul tratament este printr-o interventie efectuata de catre un medic.
Vă mulţumesc pt răspuns.e ceva grav? Deoarece eu sunt în străinătate ai nu pot beneficia de un medic.si as vrea sa îmi răspundeţi dacă e ceva grav sa ştiu sa merg urgent în tara.
Daca sunt intradevar papilopame (dar nu pot garanta pentru acest diagnostic bazat pe o descriere pe internet), acestea nu sunt o afectiune grava si nici o urgenta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 5galme sub piele pe spate
- 8boala de piele ciuperca alt fel de infectie nu pot sa-mi dau seama ce este...plz help
- 2Pielea nasului rosie si un lichid uleios (foarte des)
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 184melasma faciala
- 23Pete rosii pe fata
- 6Posibil Toxinfectie
- 15Iritatie intre picioare
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 6Pustule pe piele
- 10piele de gaina
- 7Mici basicute!
- 5umflatura sub pielea capului MAMA SPERIATA
- 1Boli de piele multiple
- 1Amorteala piele spate!
- 1iritatie zona fesiera
- 11umflaturi pe pielea capului, ceafa, gat si in spatele urechii(ganglioni)
- 8pete albe pe piele- tratament?
Mai multe informații despre: Pielea pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: