Iritatia de pampers
Buna ziua!
Am un baietel de 1 an si 4 luni, de 2 luni are o iritatie de pampers, am mers la dr. de familie si ne-a recomandat 3 unguente unul dupa altul(advantan.triderm.nidoflor) care nu au dat rezultate, am mers la medic dermatolog si ne-a recomandat mixura mentolata si ne-a spus ca nu v-a scapa de iritatie pana nu renuntam la pampers, am incarcat sa facem la olita, insa nu este pregatit, il pun pe olita si plange, va aduc la cunostiinta ca iritatie este sub forma unor bubite mici rosii cu prurit(se scarpina saracutul de el cand il schimb...), ce as putea sa fac?exista tratament pt asa ceva?mentionez ca am schimbat scutecele si nu mai folosim servetele umede, numai apa calduta si sapun pt copii.
Va multumesc!
Am un baietel de 1 an si 4 luni, de 2 luni are o iritatie de pampers, am mers la dr. de familie si ne-a recomandat 3 unguente unul dupa altul(advantan.triderm.nidoflor) care nu au dat rezultate, am mers la medic dermatolog si ne-a recomandat mixura mentolata si ne-a spus ca nu v-a scapa de iritatie pana nu renuntam la pampers, am incarcat sa facem la olita, insa nu este pregatit, il pun pe olita si plange, va aduc la cunostiinta ca iritatie este sub forma unor bubite mici rosii cu prurit(se scarpina saracutul de el cand il schimb...), ce as putea sa fac?exista tratament pt asa ceva?mentionez ca am schimbat scutecele si nu mai folosim servetele umede, numai apa calduta si sapun pt copii.
Va multumesc!
6 comentarii
am uitat:, , iritatia este sub forma de pata, insa nu este pata, sunt niste
bubite mici rosii(sub forma de cosuri)
bubite mici rosii(sub forma de cosuri)
Nidoflor este bun asociat cu Aerius sirop..incearca cu alt tip de Pampers ; si insista cu olita, trebuie sa se obisnuiasca...Nidoflor se aplica doar dupa ce-l speli cu apa calda si sapun si usuci tamponand cu un material din bumbac...
buna seara!
D-na Doctor, va multumim frumos pt raspuns, insa pampersul l-am schimbat, de azi luam aerius ca a facut alergie la zentel(a avut giardia), unguentul asa l-am folosit doar dupa ce l-am spalat...asteptam rezultate, inca odata va multumim, o seara buna!
D-na Doctor, va multumim frumos pt raspuns, insa pampersul l-am schimbat, de azi luam aerius ca a facut alergie la zentel(a avut giardia), unguentul asa l-am folosit doar dupa ce l-am spalat...asteptam rezultate, inca odata va multumim, o seara buna!
Eu am doi copii si stiu ca atunci cand se iritau sotia folosea ca si acum BPANTEN acesta contine si antibiotic si se vindecau bine de la el.
Da unii copii sunt alergici la pempersi si nu toti copii pot folosi acelasi tip, mai poate fi o problema si servetelele umede pe care le folosesti( nu intiotdeauna cele bune sunt si bune pt copilul tau si viceversa).
BPANTEN-UL este bun si pentru adulti nu numai pentru copii, chiar daca este putin piperat aici in bucuresti 400 gr. costa cam 45 ron si 100gr. cam 20 ron.
Multe mamici pe care le cunosc folosesc acest unguent si sunt foarte multumite de el.
Da unii copii sunt alergici la pempersi si nu toti copii pot folosi acelasi tip, mai poate fi o problema si servetelele umede pe care le folosesti( nu intiotdeauna cele bune sunt si bune pt copilul tau si viceversa).
BPANTEN-UL este bun si pentru adulti nu numai pentru copii, chiar daca este putin piperat aici in bucuresti 400 gr. costa cam 45 ron si 100gr. cam 20 ron.
Multe mamici pe care le cunosc folosesc acest unguent si sunt foarte multumite de el.
buna ziua!
d-le, d-na Marton am folosit bepantenul si multe alte unguente insa am gasit remediul in urma tratamentul dat de dr Balcan Anisoara, care a fost bun si am scapat de iritatia de pampers, multumesc!
d-le, d-na Marton am folosit bepantenul si multe alte unguente insa am gasit remediul in urma tratamentul dat de dr Balcan Anisoara, care a fost bun si am scapat de iritatia de pampers, multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1iritarea pielii
- 5iritatie vs. bubite cu apa atat pe maini, cat si pe fata
- 4pata mica maro la sugar 6 luni
- 6tesutul sub lingual fetita de 4 luni
- 15Iritatie intre picioare
- 3in legatura cu barbieritul
- 7Firele de par crescute sub piele
- 5bebelusi 9 luni are otita?
- 7bebelus de 3 luni refuza sa manance (scaune cu mucus)
- 3sugarul de 2 luni si fontanela
- 0iritatie piele
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 1Diverse iritatii
- 3Ganglionul limfatic... fetita 4 luni
- 1iritatie la fundulet
- 3raguseala la bebelus de o luna
- 1Iritatie pe fata
- 2Iritație/micoza?
Mai multe informații despre: Sugarul pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: