usturime a pielii
uneori ma ustura pielea destul de tare, e sensibila la atingere. nu prezinta nici un semn vizibil.
de exemplu azi a inceput sa ma doara capul dimineata.. nu foarte tare, doar asa, in surdina. si dupa un timp, durerea de cap nu a cedat, si ma ustura pielea d p tot corpul, brate, picioare, piept, spate, fata. nu prezint nici o alta durere, nu m-am imbolnavit de curand, nu sunt alergica la nimic, nu am vreun semn p piele (gen, are aceeasi culoare, nu mi-au aparut bubite, sau pete). nu inteleg de la c poate fi.. nu e o problema foarte dureroasa, dar e deranjanta.. si totusi doare
a mai patit cineva asa?:(
multumesc anticipat
de exemplu azi a inceput sa ma doara capul dimineata.. nu foarte tare, doar asa, in surdina. si dupa un timp, durerea de cap nu a cedat, si ma ustura pielea d p tot corpul, brate, picioare, piept, spate, fata. nu prezint nici o alta durere, nu m-am imbolnavit de curand, nu sunt alergica la nimic, nu am vreun semn p piele (gen, are aceeasi culoare, nu mi-au aparut bubite, sau pete). nu inteleg de la c poate fi.. nu e o problema foarte dureroasa, dar e deranjanta.. si totusi doare
a mai patit cineva asa?:(
multumesc anticipat
4 comentarii
si eu patesc la fel... vitamina a si s-a rezolvat...
aceeasi problema o am si eu.de azi dimineata a inceput sa ma usture piciorul.nu m-am lovit, nu mi-a aparut nimic vizibil, nu stiu cauza, e prima oara cand mi se intampla, ce fac? cum tratez?
pai, eu nu fac nimic :-? imi trece, poti sa dai cu o crema hidratanta, dar iti spun ca pentru mine nu functioneaza neaparat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7iritatie a tenului!
- 6sensibilitate a pielii
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 15Iritatie intre picioare
- 3candida de la scutec
- 7iritatie a pielii din obraji
- 0iritatii si sarcina in luna a 5-a
- 0iritatie pe obrazul stang si 2, 3 cosuri pe cel drept
- 2Piele iritata in zona anala
- 3iritatie axila de la deodorant
- 1Acnee si piele iritata
- 4piele roşie umflata
- 0tratament intertrigo submamar abdomen inferior intertrigo candidozic sau eritasma
- 5Sensibilitate piele perianala si chiar anala / fese
- 6iritatie pe piele
- 0Roseata la nivelul scalpului bebelus 3 luni
Mai multe informații despre: pielea iritata hipersensibilitate cutanata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: