iritatie zona fesiera
de cateva zile mi-a aparut o iritatie in zona fesiera. am utilizat bepanthen, iar inflamatia a trecut si senzatia de arsura, dar au ramas mici pete (bubite) rosii, care din cand in cand imi provoaca mancarimi. au suprafata neteda si sunt rosiatice, nu seamana deloc cu cosurile. mentionez ca port numai lenjerie de bumbac, normala, si utilizez produse cosmetice cat de cat pentru piele sensibila. in ultima zi am schimbat unguentul si am aplicat tetraciciclina si hidrocortizon. cum sa procedez in continuare? cu multumiri!
1 comentarii
pink
dupa cate vad eu inflamatia persista din cauza frictiunii cu lenjeria.este ca si cum te-ar pisca un purece si tu in loc sa lasi zona sa se refeca, tu te scarpini in continuare(asta nu face decat sa fie mai rau)cred ca zona respectiva trebuie lasata libera atata timp cat aplicu unguentul ca sa isi faca treaba...si daca nici asa nu trece, cel mai bine este sa mergi la medic si sa vezi despre ce este vorba de fapt...in ziua de azi nimic nu mai este la fel(chiar daca noi credem ca este un simplu cos, s-au o piscatura)ea poate fi altceva.cred ca a merge la medic este cel mai bun sfat pe care ti-l pot oferi si asta pentru a sta linistita si sa ai o viata normala din nou(fara medicamente, unguente si alte cele)..bafta multa iti doresc!
dupa cate vad eu inflamatia persista din cauza frictiunii cu lenjeria.este ca si cum te-ar pisca un purece si tu in loc sa lasi zona sa se refeca, tu te scarpini in continuare(asta nu face decat sa fie mai rau)cred ca zona respectiva trebuie lasata libera atata timp cat aplicu unguentul ca sa isi faca treaba...si daca nici asa nu trece, cel mai bine este sa mergi la medic si sa vezi despre ce este vorba de fapt...in ziua de azi nimic nu mai este la fel(chiar daca noi credem ca este un simplu cos, s-au o piscatura)ea poate fi altceva.cred ca a merge la medic este cel mai bun sfat pe care ti-l pot oferi si asta pentru a sta linistita si sa ai o viata normala din nou(fara medicamente, unguente si alte cele)..bafta multa iti doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12iritatie la degetelor de la maini
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 7eritem fesier
- 3iritatie pe brat
- 4iritatie la nivelul buricului
- 3iritatie axila... cum se trateaza?
- 4Iritatii pe picioare
- 5de cam 2 luni bebele meu in varsta de 4 luni a facut abces fesier
- 3Probleme cu tenul în fiecare vară
- 15Iritatie intre picioare.
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului