iritatie zona fesiera
de cateva zile mi-a aparut o iritatie in zona fesiera. am utilizat bepanthen, iar inflamatia a trecut si senzatia de arsura, dar au ramas mici pete (bubite) rosii, care din cand in cand imi provoaca mancarimi. au suprafata neteda si sunt rosiatice, nu seamana deloc cu cosurile. mentionez ca port numai lenjerie de bumbac, normala, si utilizez produse cosmetice cat de cat pentru piele sensibila. in ultima zi am schimbat unguentul si am aplicat tetraciciclina si hidrocortizon. cum sa procedez in continuare? cu multumiri!
1 comentarii
pink
dupa cate vad eu inflamatia persista din cauza frictiunii cu lenjeria.este ca si cum te-ar pisca un purece si tu in loc sa lasi zona sa se refeca, tu te scarpini in continuare(asta nu face decat sa fie mai rau)cred ca zona respectiva trebuie lasata libera atata timp cat aplicu unguentul ca sa isi faca treaba...si daca nici asa nu trece, cel mai bine este sa mergi la medic si sa vezi despre ce este vorba de fapt...in ziua de azi nimic nu mai este la fel(chiar daca noi credem ca este un simplu cos, s-au o piscatura)ea poate fi altceva.cred ca a merge la medic este cel mai bun sfat pe care ti-l pot oferi si asta pentru a sta linistita si sa ai o viata normala din nou(fara medicamente, unguente si alte cele)..bafta multa iti doresc!
dupa cate vad eu inflamatia persista din cauza frictiunii cu lenjeria.este ca si cum te-ar pisca un purece si tu in loc sa lasi zona sa se refeca, tu te scarpini in continuare(asta nu face decat sa fie mai rau)cred ca zona respectiva trebuie lasata libera atata timp cat aplicu unguentul ca sa isi faca treaba...si daca nici asa nu trece, cel mai bine este sa mergi la medic si sa vezi despre ce este vorba de fapt...in ziua de azi nimic nu mai este la fel(chiar daca noi credem ca este un simplu cos, s-au o piscatura)ea poate fi altceva.cred ca a merge la medic este cel mai bun sfat pe care ti-l pot oferi si asta pentru a sta linistita si sa ai o viata normala din nou(fara medicamente, unguente si alte cele)..bafta multa iti doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12iritatie la degetelor de la maini
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 3iritatii pe piele la soare
- 4iritatie la nivelul buricului
- 5sensibilitate la orice produs cosmetic
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 7Firele de par crescute sub piele
- 3Probleme cu tenul în fiecare vară
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 3rosire a pieliiiii!!!!!!!!!
- 0ten iritat
- 1Diverse iritatii
- 2iritatie
- 1iritatie la fundulet
- 0tratament intertrigo submamar abdomen inferior intertrigo candidozic sau eritasma
- 0Roseata la nivelul scalpului bebelus 3 luni
- 1Am nevoie de sfaturile dvs
- 2Iritație/micoza?
Mai multe informații despre: Eritemul fesier pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: