picioare amortite si furnicaturi
Buna ziua,
Va scriu in numele mamei mele, are 66 ani, 60kg, ieri a avut pt o perioada scurta picioarele amortite si furnicaturi de la glezna in jos, de azi dimineata i-au reaparut inclusiv pana in acest moment. Mentionez ca e hipertensiva (acesta cred ca e diagnosticul pt tensiunea mare) pt care ia enap si tertensiv, de asemenea are angopectorism de efort pt care urmeaza tratament. De asemenea, de sambata are gripa (tuse, febra), la momentul actual are doar tuse. Am sunat medicul neurolog, a spus ca daca amorteala e in ambele picioare, nu are legatura cu tensiunea. Nu as duce-o la urgenta intrucat e racita si cu sistemul imunitar slabit. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!
Va scriu in numele mamei mele, are 66 ani, 60kg, ieri a avut pt o perioada scurta picioarele amortite si furnicaturi de la glezna in jos, de azi dimineata i-au reaparut inclusiv pana in acest moment. Mentionez ca e hipertensiva (acesta cred ca e diagnosticul pt tensiunea mare) pt care ia enap si tertensiv, de asemenea are angopectorism de efort pt care urmeaza tratament. De asemenea, de sambata are gripa (tuse, febra), la momentul actual are doar tuse. Am sunat medicul neurolog, a spus ca daca amorteala e in ambele picioare, nu are legatura cu tensiunea. Nu as duce-o la urgenta intrucat e racita si cu sistemul imunitar slabit. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
amorteala si furnicaturile pot fi si din cauza circulatiei, din cauza unui nerv, se intampla si la cei care au diabet, hernie..sunt multe cauze. niste investigatii ar fi ok.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Sunt momente cand imi amorteste sau imi vibreaza muschii foarte des
- 5Amorteala piciorului drept (furnicaturi) de aprox. 2 saptamani
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 1Discopatie lombara si amorteala piciorul stang
- 3simt o amorteala in piciorul drept
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 3din cand in cand imi amorteste piciorul stang (24 ani)
- 9Acum 4 ani am calcat stramb si am probleme cu piciorul
- 0Imi amorteste piciorul
- 3picior amortit
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 4Amortirea piciorului stang deasupra genunchiului
- 1durere spate, amorteala picior stang
- 5Picior drept amortit de la genunchi in jos
- 3Amorteala picior drept
- 4Picioare amorțite dimineața
- 1Amortire mâini și picioare
Mai multe informații despre: amorteala piciorului