picioare amortite si furnicaturi

Buna ziua,
Va scriu in numele mamei mele, are 66 ani, 60kg, ieri a avut pt o perioada scurta picioarele amortite si furnicaturi de la glezna in jos, de azi dimineata i-au reaparut inclusiv pana in acest moment. Mentionez ca e hipertensiva (acesta cred ca e diagnosticul pt tensiunea mare) pt care ia enap si tertensiv, de asemenea are angopectorism de efort pt care urmeaza tratament. De asemenea, de sambata are gripa (tuse, febra), la momentul actual are doar tuse. Am sunat medicul neurolog, a spus ca daca amorteala e in ambele picioare, nu are legatura cu tensiunea. Nu as duce-o la urgenta intrucat e racita si cu sistemul imunitar slabit. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!
Va scriu in numele mamei mele, are 66 ani, 60kg, ieri a avut pt o perioada scurta picioarele amortite si furnicaturi de la glezna in jos, de azi dimineata i-au reaparut inclusiv pana in acest moment. Mentionez ca e hipertensiva (acesta cred ca e diagnosticul pt tensiunea mare) pt care ia enap si tertensiv, de asemenea are angopectorism de efort pt care urmeaza tratament. De asemenea, de sambata are gripa (tuse, febra), la momentul actual are doar tuse. Am sunat medicul neurolog, a spus ca daca amorteala e in ambele picioare, nu are legatura cu tensiunea. Nu as duce-o la urgenta intrucat e racita si cu sistemul imunitar slabit. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii

amorteala si furnicaturile pot fi si din cauza circulatiei, din cauza unui nerv, se intampla si la cei care au diabet, hernie..sunt multe cauze. niste investigatii ar fi ok.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11deget amortit de 2 sapt
- 2picioare amortite, durere in piept
- 6Kinetoterapie - hernie de disc operata
- 7durere genunchi
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 9Acum 4 ani am calcat stramb si am probleme cu piciorul
- 3Amorteala gamba picior drept
- 3picior amortit
- 0ce inseamna simptomele mele
- 3Imi amorteste piciorul stang si partea stanga
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 17durere de sold cu amortirea piciorului
- 1Durere plus amorteala picior drept
- 2Amorteala mina si picior
- 1durere de sold +picior amortit
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 1Un sfat va rog - amorteli mana
- 0Amortelile mainilor si picioarelor.
- 2Bună ziua! Dureri în fesa si piciorul drept, până la călcâi. Plus amorțeală..
- 2Durere de mijloc si picior amortit
Mai multe informații despre: amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: