picioare amortite si furnicaturi
Buna ziua,
Va scriu in numele mamei mele, are 66 ani, 60kg, ieri a avut pt o perioada scurta picioarele amortite si furnicaturi de la glezna in jos, de azi dimineata i-au reaparut inclusiv pana in acest moment. Mentionez ca e hipertensiva (acesta cred ca e diagnosticul pt tensiunea mare) pt care ia enap si tertensiv, de asemenea are angopectorism de efort pt care urmeaza tratament. De asemenea, de sambata are gripa (tuse, febra), la momentul actual are doar tuse. Am sunat medicul neurolog, a spus ca daca amorteala e in ambele picioare, nu are legatura cu tensiunea. Nu as duce-o la urgenta intrucat e racita si cu sistemul imunitar slabit. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!
Va scriu in numele mamei mele, are 66 ani, 60kg, ieri a avut pt o perioada scurta picioarele amortite si furnicaturi de la glezna in jos, de azi dimineata i-au reaparut inclusiv pana in acest moment. Mentionez ca e hipertensiva (acesta cred ca e diagnosticul pt tensiunea mare) pt care ia enap si tertensiv, de asemenea are angopectorism de efort pt care urmeaza tratament. De asemenea, de sambata are gripa (tuse, febra), la momentul actual are doar tuse. Am sunat medicul neurolog, a spus ca daca amorteala e in ambele picioare, nu are legatura cu tensiunea. Nu as duce-o la urgenta intrucat e racita si cu sistemul imunitar slabit. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
amorteala si furnicaturile pot fi si din cauza circulatiei, din cauza unui nerv, se intampla si la cei care au diabet, hernie..sunt multe cauze. niste investigatii ar fi ok.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Kinetoterapie - hernie de disc operata
- 3amortirea piciorului si mainii stangi
- 9amorteli din talpa pana la genunchi - entorsa de gezna
- 3Picior stang amortit
- 15Pastile de meta injectate - simptome ciudate
- 14amortesc mainile si picioarele
- 0degete amotite picior
- 0laba piciorului complet amortita
- 0ce inseamna simptomele mele
- 3Imi amorteste piciorul stang si partea stanga
- 2picioare amortite