Imi amorteste piciorul stang si partea stanga
Buna ziua! Am 23 ani si am o problema de cativa ani. Cand stau in pat pe partea stanga, la maxim 30 secunde imi amoarte partea laterala si fatza coapsei pana in dreptul genunchelui. am observat ca daca apas pe muchia osului coxal ( deci partea osului de la bazin din fatza) imi amoarte piciorul...e un punct acolo pe muchia osului care pur si simplu daca apas pe el imi amoarte instat pulpa...si mi se mai intampla daca tin mana stanga in sus imi amoarte in cateva secunde. este o problema neurologica? Multumesc
3 comentarii
Nu ma pricep dar daca zici ca problema asta e de cativa ani e cazul sa mergi la medic sa nu devina mai grav. Simptomele pot sa semnalizeze fie ceva minor fie ceva foaret grav. Eu sunt doar un simplu om fara studii medicale dar as putea crede ca e vorba de un nerv care este afectat de o anume afectiune care poate fi pe sistem osos dar si de alat natura care sa iradieze si sa afecteze nervul sciatic. In acelasi timp punctul de care spui ar putea sa coincida cu apasarea unei vene - artere. Intreaba medicul de familie sau mergi la un ortoped sau neurochirurg.
multumesc frumos...o sa intreb maine medicul de familie
ai putea sa imi spui si mie ce ai avut?am si eu aceeasi amorteala de cateva zile si inca sper sa mi treaca si nu am mers la medic.multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 3Problema la coloana si nu numai
- 4capsula de slabit - amorteala in mana si piciorul stang
- 6am fost diagnosticata acum 4 ani cu lombago acut prin discopatie
- 1Discopatie lombara si amorteala piciorul stang
- 7durere genunchi
- 3tatal meu l-a luat ambulanta, pentru ca ii amortise piciorul si il durea foarte tare
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 0ce inseamna simptomele mele
- 2amorteala permanenta piciorului stang
- 5amorteli ale mainilor si picioarelor
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 4Amortirea piciorului stang deasupra genunchiului
- 3Amorteala picior drept
- 3Maini si picioare amortite in repaus
- 1Picior amortit
- 1Senzație amorțeala picior stâng
- 0Amorțeala la ambele picioare