Imi amorteste piciorul stang si partea stanga
Buna ziua! Am 23 ani si am o problema de cativa ani. Cand stau in pat pe partea stanga, la maxim 30 secunde imi amoarte partea laterala si fatza coapsei pana in dreptul genunchelui. am observat ca daca apas pe muchia osului coxal ( deci partea osului de la bazin din fatza) imi amoarte piciorul...e un punct acolo pe muchia osului care pur si simplu daca apas pe el imi amoarte instat pulpa...si mi se mai intampla daca tin mana stanga in sus imi amoarte in cateva secunde. este o problema neurologica? Multumesc
3 comentarii
Nu ma pricep dar daca zici ca problema asta e de cativa ani e cazul sa mergi la medic sa nu devina mai grav. Simptomele pot sa semnalizeze fie ceva minor fie ceva foaret grav. Eu sunt doar un simplu om fara studii medicale dar as putea crede ca e vorba de un nerv care este afectat de o anume afectiune care poate fi pe sistem osos dar si de alat natura care sa iradieze si sa afecteze nervul sciatic. In acelasi timp punctul de care spui ar putea sa coincida cu apasarea unei vene - artere. Intreaba medicul de familie sau mergi la un ortoped sau neurochirurg.
multumesc frumos...o sa intreb maine medicul de familie
ai putea sa imi spui si mie ce ai avut?am si eu aceeasi amorteala de cateva zile si inca sper sa mi treaca si nu am mers la medic.multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Sunt momente cand imi amorteste sau imi vibreaza muschii foarte des
- 4ma doare de mor in spatele genuchiului acolo la indoitura genuchiului...
- 3tatal meu l-a luat ambulanta, pentru ca ii amortise piciorul si il durea foarte tare
- 14amortesc mainile si picioarele
- 2Picior amortit
- 2amorteala permanenta piciorului stang
- 12durere de sold si amorteala piciorului
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 3picior amortit la copil
- 2Dureri in zona lombara dreapta cu amorteala in piciorul drept
- 2Imi simt picioarele amortite
- 17durere de sold cu amortirea piciorului
- 2Amorteala mina si picior
- 1Amorteala picior stang si furnicaturi in talpa
- 0Mi-au amortit picioarele de la genunchi in jos
- 18amorteli picioare si maini
- 3Amorteala picior drept
- 0Amorteala resimtita in ambele picioare
- 2Bună ziua! Dureri în fesa si piciorul drept, până la călcâi. Plus amorțeală..
- 3Amorteala picior stang doar cand urc pe scari sau in panta
Mai multe informații despre: amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: