picior amortit

29-06-2013
ely.b
Nu este medic/terapeut
ely.b
Buna ziua,
Am atela la picior de aproximativ 9 zile, a inceput sa-mi amorteasca piciorul, este normal?
Am 46 ani si 65 kg
3 comentarii
0
29-06-2013, ora 13:56
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
evident nu este normal, o atela trebuie sa indeplineasca functia fara a crea probleme
din ce cauza aveti atela la picior? ce fel de atela este (cat de lunga)? nu este prea stransa?
0
29-06-2013, ora 14:13
ely.b
Nu este medic/terapeut
ely.b
Am fractura de rotula fara deplasare, iar atela este pe toata lungimea piciorului, am avut genunchiul umflat, acum s-a mai desumflat si voi merge sa-l puna in gips circular.da, acolo gipsul il pun, cred ca sunt infirmiere, mi-au fortat piciorul prea tare, acum imi este si mai frica cand il vor pune in gips.
Nu ar trebui sa fie profesionisti?sa stie ce fac, cum sa aseze fractura, stiti medicul nici nu s-a uitat cand mi-au imobilizat piciorul
va imbratisez cu mare drag si va multumesc
0
29-06-2013, ora 15:24
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ghipsul este pus deobicei de o persoana care are experienta in acest domeniu: asistenta sau infirmiere, insa trebuie controlata de medic, pentru ca este pe raspunderea lui.
ghipsul care nu este aplicat corect poate sa fie prea strans sau apase diferite nervi sau vase (la acest tip de ghips deobicei nervul peroneu extern este sub presiune daca nu este facut ghipsul ca lumea)
daca aveti probleme cu ghipsul trebuie sa va duceti la control, pentru ca un ghips incorect aplicat poate cauza probleme majore.
daca cazul a fost sau nu corect tratat nu ne putem exprima, neavand informatii suficiente
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: