picior amortit

Buna ziua,
Am atela la picior de aproximativ 9 zile, a inceput sa-mi amorteasca piciorul, este normal?
Am 46 ani si 65 kg
Am atela la picior de aproximativ 9 zile, a inceput sa-mi amorteasca piciorul, este normal?
Am 46 ani si 65 kg
3 comentarii

evident nu este normal, o atela trebuie sa indeplineasca functia fara a crea probleme
din ce cauza aveti atela la picior? ce fel de atela este (cat de lunga)? nu este prea stransa?
din ce cauza aveti atela la picior? ce fel de atela este (cat de lunga)? nu este prea stransa?

Am fractura de rotula fara deplasare, iar atela este pe toata lungimea piciorului, am avut genunchiul umflat, acum s-a mai desumflat si voi merge sa-l puna in gips circular.da, acolo gipsul il pun, cred ca sunt infirmiere, mi-au fortat piciorul prea tare, acum imi este si mai frica cand il vor pune in gips.
Nu ar trebui sa fie profesionisti?sa stie ce fac, cum sa aseze fractura, stiti medicul nici nu s-a uitat cand mi-au imobilizat piciorul
va imbratisez cu mare drag si va multumesc
Nu ar trebui sa fie profesionisti?sa stie ce fac, cum sa aseze fractura, stiti medicul nici nu s-a uitat cand mi-au imobilizat piciorul
va imbratisez cu mare drag si va multumesc

ghipsul este pus deobicei de o persoana care are experienta in acest domeniu: asistenta sau infirmiere, insa trebuie controlata de medic, pentru ca este pe raspunderea lui.
ghipsul care nu este aplicat corect poate sa fie prea strans sau apase diferite nervi sau vase (la acest tip de ghips deobicei nervul peroneu extern este sub presiune daca nu este facut ghipsul ca lumea)
daca aveti probleme cu ghipsul trebuie sa va duceti la control, pentru ca un ghips incorect aplicat poate cauza probleme majore.
daca cazul a fost sau nu corect tratat nu ne putem exprima, neavand informatii suficiente
ghipsul care nu este aplicat corect poate sa fie prea strans sau apase diferite nervi sau vase (la acest tip de ghips deobicei nervul peroneu extern este sub presiune daca nu este facut ghipsul ca lumea)
daca aveti probleme cu ghipsul trebuie sa va duceti la control, pentru ca un ghips incorect aplicat poate cauza probleme majore.
daca cazul a fost sau nu corect tratat nu ne putem exprima, neavand informatii suficiente

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3O amorteala.
- 11deget amortit de 2 sapt
- 1Amorteala picioarelor
- 3amortirea piciorului si mainii stangi
- 2Amorteala piciorului drept (furnicaturi)
- 20amorteala si durere in piciorul drept
- 3Durere abdominala, durere testicol, picior amortit
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 3din cand in cand imi amorteste piciorul stang (24 ani)
- 9Acum 4 ani am calcat stramb si am probleme cu piciorul
- 14amortesc mainile si picioarele
- 1Picioare reci si amortite
- 2Amorteala mina si picior
- 0Mi-au amortit picioarele de la genunchi in jos
- 1Senzație amorțeala picior stâng
- 1Amorteala usoara a genunchiului
- 0Amorțeală picior si mâna dreaptă
- 1Ajutati-ma - usturime, înțepătura, amorțeala a piciorului stang de la genunchi in sus
- 0Durere de spate și furnicături pe picior
- 0Amorteala resimtita in ambele picioare
Mai multe informații despre: amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: