piatra la rinichi sau infectie ?

De 2 luni ma trezesc dimineatza cu dureri in zona rinichilor, care dispar dupa prima urina.Mi-am facut niste analize acum o saptamana si toate rezultatele mi-au iesit in limite normale, inclusiv urina.Problema e ca de cateva luni mi s-a schimbat culoarea urinei, care la inceput era de culoare incolora sau galbuie, acum este galben inchis spre rosu sau aproape bruna.Ideea este ca NU ma ustura cand urinez.
As dori un sfat sau ce analize ar trebui sa imi fac mai exact.Nu am nici un fel de problema de sanatate si nu tin nici un tratament.
Va multumesc anticipat!
As dori un sfat sau ce analize ar trebui sa imi fac mai exact.Nu am nici un fel de problema de sanatate si nu tin nici un tratament.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii

Va sfatuiesc sa repetati sumarul de urina si urocultura avind in vedere ca urina a devenit hematurica. Apoi trebuie sa va adresati unui medic nefrolog pentru ca aveti nevoie de o ecografie si o radiografie renala simpla. Acesta va decide daca aveti sau nu litiaza renala si va v-a recomanda un tratament adecvat. Pina atunci pentru durere puteti apela la un antiinflamator ( de exemplu Ketonal supozitoare ) si eventual un antiseptic urinar ( Urisan de exemplu ).
Multa sanatate
Multa sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical
- 5Fisura anală
- 2Cistita radica
- 2Chist parapielic renal