pete rosii pe piele

65 comentarii 1 23 Înainte ›
0
18-03-2010, ora 17:47
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru alllinna:
Nu este nicio legatura intre limbrici si tinea!
0
18-03-2010, ora 19:38
viorel_viorel
Nu este medic/terapeut
viorel_viorel
Va multumesc pentru sfaturi. Credeti ca tratamentul cu Lamisil comprimate ar fi eficient, tinand cont de faptul ca mancarimile specifice tinea cruris sunt inexistente la mine? Este posibil ca infectia in sine sa fi trecut si sa fi ramas doar "petele" cu pigment mai aprofundat in zona afectata ? O pot transmite altor persoane care intra in contact cu zona afectata ? va multumesc
0
23-03-2010, ora 20:03
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru tinea nu se face tratament cu pastile, ci local.
Dupa o inflamatie pielea se poate pigmenta.
In principiu tinea se poate transmite direct, dar mai frecvent ea apare datorita conformatiei anatomice si factorilor favorizanti locali.
0
23-03-2010, ora 20:12
viorel_viorel
Nu este medic/terapeut
viorel_viorel
Va multumesc pentru raspuns. As vrea sa va mai intreb, vizavi de tratament : este posibil ca semnele de vindecare sa nu apara chiar daca urmez un tratament de ceva timp..sau din asta rezulta ca tratamentul nu este eficient ? va rog mult sa ma ajutati sunt disperat.
0
24-03-2010, ora 02:51
Laur_Laur20
Nu este medic/terapeut
Laur_Laur20
am si eu un inceput de tinea cruris si vreau sa stiu daca tratamentul cu clotrimazol unguent (antibiotic)dimineata si seara este bun pentru vindecarea bolii.
vreau sa stiu daca este bun pentru ca am mancarimi ingrozitoare si vreau sa scap cat mai repede de acest disconfort.

Cu multumiri !
0
01-04-2010, ora 17:22
marius_gir
Nu este medic/terapeut
marius_gir
Buna ziua Dle Doctor, am fost la consultatie la dvs la jumatatea lunii februarie (pacientul care lucreaza in China), mi-ati diagnosticat Tinea Cruris si mi-ati recomandat Travocort o luna de zile, am urmat tratamentul, cred ca am respectat si conditiile de igiena, dar senzatia de mancarime si iritare persista, in zona scrotului, inghinal si partea in terioara a coapselor, chiar linga zona inghinala.La mine se activeaza mai tare cand mananc fructe de mare.Se amelioreaza seara si noaptea, probabil si din cauza tinutei mai lejere.Pute-ti sa-mi recomandati ceva?Va multumesc anticipat
0
01-04-2010, ora 18:09
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru viorel_viorel:
Este posibil fie ca ciuperca sa fie rezistenta la medicament, fie sa nu se fi pus diagnosticul corect!
0
01-04-2010, ora 18:12
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Laur_Laur20:
Eu nu am auzit de expresia "inceput de tinea cruris" ! Orie este, ori nu este !
Clotrimazolul nu este antibiotic ci antimicotic, insa il puteti folosi!
0
01-04-2010, ora 18:15
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru marius_gir:
Nu stiu sub ce denumire se gaseste in China, insa in Europa se comercializeaza sub denumirea de Elocom crema.
Substanta activa este Mometazona furoat.
Aplicati aceasta crema de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de 7 zile.
0
04-04-2010, ora 13:56
marius_gir
Nu este medic/terapeut
marius_gir
Multumesc pentru raspuns domnule Mihalache (si Hristos a inviat!, ca e o zi de sarbatoare), din pacate, tratamentul cu mometasone furoat crema si Loratidine l-am urmat 2 saptamanani in China, inainte de a veni la dvs. la consultatie, fara nici un fel de rezultat notabil, si v-am precizat asta la consultatie.De altfel, am folosit in diferite etape si hydrocortisone butyrate, si mometasone furoat, chiar si dexamethasone, fara succes.Am gasit miconazole nitrate, spuneti-mi daca e ok sa folosesc.
0
06-04-2010, ora 01:07
viorel_viorel
Nu este medic/terapeut
viorel_viorel
e posibil sa fi confundat tinea cu eritrasma! ce tratament eficient pentru eritrasma ?
0
08-04-2010, ora 17:08
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru marius_gir:
Puteti utiliza si miconazolul, insa poate gasiti terbinafine!
0
08-04-2010, ora 17:09
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru viorel_viorel:
Este mai greu sa obtineti un rezultat luand afectiunile la rand, "pe ghicite" !
0
14-04-2010, ora 15:13
danion
Nu este medic/terapeut
danion
Buna ziua! Dupa dus imi apar pe spate pete rosii, care in timp si-au marit zona de aparitie.Am urmatoarele valori modificate ale analizelor:Hb.-12;Hemoglobina eritrocitara medie(HEM)-25, 4;Concentratie medie a Hb/eritrocit-39.5;Largimea distributiei eritrocitare-17, 8;sideremie 50.Nu am folosit inca nici un unguent pentru ca nu am mancarimi. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
0
20-04-2010, ora 21:15
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Petel sunt de tip vasomotor, adica datorate capilarelor care se dilata la contactul cu apa calda. Daca apar si alte simptome, mergeti la un consult dermatologic.
0
22-04-2010, ora 14:08
bluvia
Nu este medic/terapeut
bluvia
dl doctor,
ma confrunt de mai mult timp cu problema.pe picioare de la glezna in jos imi apar uneori niste pete mici rosii care ma ard.nu suport nici papucii in picioare, ce sa mai vorbim de sosete.uneori imi am impresia ca nu respira nici pielea de pe picioare.ce ma sfatuiti sa fac?
0
16-06-2010, ora 00:05
catagg26
Nu este medic/terapeut
catagg26
am niste pete rosii pe piep si atunci cand e cald devin proieminente si apar in mare parte vara am avut ceva probleme acum ceva ani cu o ciperca cred ca tinea cruris e posibil sa apara si pe piept
0
19-06-2010, ora 17:01
dunaalex
Nu este medic/terapeut
dunaalex
Ce tratament?
Trebuie sa ma dau cu crema asta Lamisil timp de 14 zile? Ma manca dupa ce fac dus si e lucioasa asa dupa ce fac dus si miroase urat daca ma dau cu ceai de levantica trece sau ma dau cu crema Lamisil ?
0
19-06-2010, ora 17:02
dunaalex
Nu este medic/terapeut
dunaalex
pete rosi pe testicol
0
27-06-2010, ora 17:57
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru bluvia:
E bine sa mergeti la un consult dermatologic atunci cand apar simptomele,
0
27-06-2010, ora 17:58
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru catagg26:
Este posibil sa apara o alta ciuperca numita pitirosporum.
0
27-06-2010, ora 17:59
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru dunaalex:
Da.
0
14-07-2010, ora 15:10
Natural boy
Nu este medic/terapeut
Natural boy
Buna ziua. As avea o mare problema care ma bate la cap de ani de zile, si sper sa ma ajutati si pe mine. Am o iritatie in zona intima de cativa ani de zile, insa mi-a fost teama si rusine sa merg la medic. Dupa cate am vazut pe internet eu cred ca este vorba de tinea cruris, insa vrea sa stiu sigur. Arata cam in felul urmator: pielea arata imbatranita. Daca ma scarpin se face rosie si ma arde foarte tare, de aceea nu ma scarpin si arata putin cenusie si imbatranita, insa se vede si ma deranjeaza... As dori sa imi spuneti ce fel de tratament sa folosesc, fara sa merg la medic, pentru ca am o rusine mare... un tratament naturalist daca stiti? care se poate face acasa sau se poate merge la magazin sa cumpar?
0
03-08-2010, ora 14:55
Natural boy
Nu este medic/terapeut
Natural boy
buna, am primit pe mail un mesaj cum ca sa afisat raspunsul la intrebarea mea, insa nu stiti de ce nu pot sa il vad?
0
15-08-2010, ora 14:09
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu stiu de ce nu puteti vedea raspunsul! Poate pentru ca nu era scris inca!
Puteti incerca un tratament cu Lamisil crema, intr-o singura aplicatie pe zi, seara, 30 zile.
Medicamentul se cumpara de la farmacie, nu se face acasa!
Nu cunosc tratamente naturiste!
Incercati sa consultati si un psiholog pentru problema cu rusinea de a merge la medic !
0
16-08-2010, ora 08:38
Natural boy
Nu este medic/terapeut
Natural boy
Primisem un mail in care mi se spunea ca se afisase un raspuns insa nu il vedeam... oricum acum am vazut raspunsul dvs si va multumesc. o sa revin in 30 de zile daca ceva nu a mers bine, multumesc inca o data.
0
22-12-2010, ora 18:59
gugulustuk
Nu este medic/terapeut
gugulustuk
buna seara domnule doctor.am avut foliculita iar dupa ce am tratat'o am ramas cu niste pete mici maro.am facut rost de apa si crema preparat de la farmacie.. stiu ca pentru ten au dat roade aceste produse si am scapat de pete..dar in zona inchinala unde am avut foliculita dupa ce am aplicat acea crema m'am inrosit. roseala o calmez cu ceai de musetel. dar dupa ce fac dus ma inrosesc din nou. petele mi'au cam trecut dar nu stiu ce sa fac cu aceasta roseala..va rog sa'mi dati un sfat exista ceva ca sa rezolv si dupa contactul cu apa sa nu ma mai inrosesc asa rau? precizez ca mai folosesc si crema de galbenele si imi trece si cu aceasta crema dar a 2a zi imi apare iar. multumesc
0
22-12-2010, ora 19:26
andreea ste
Nu este medic/terapeut
andreea ste
buna seara! in urma cu doua saptamani am observat ca imi apar niste pete rosii, mici, ratacite asa, pe brate si pe picioare si in unele zone pe corp. aceaste pete la inceput sunt rosii - ca o iritatie, apoi seamana cu herpesul(au niste punctulete foarte mici incolore, pe suprafata lor), apoi se usuca si apoi dispar.cand fac dus, cu apa fierbinte, petele existente se inrosesc. dupa dus, imi dau seama de aparitia unora dintre ele, pentru ca pielea se inroseste in acele locuri. mentionez ca sunt foarte mici ca intindere si rare, una ici, una colo, si dispar de la sine, dar dupa ce trec prin toate fazele pe care le-am spus mai sus.dupa ce se vindeca, in loc ul acela, pielea se decoloreaza, devine un pic mai alba, ca o pata de la soare. ce credeti ca ar putea fi?ce ma sfatuiti sa fac?multumesc
0
22-12-2010, ora 20:48
gugulustuk
Nu este medic/terapeut
gugulustuk
m'am mai documentat si am inteles ca problema mea se numeste eczema..am citit ca de obicei acele mici bubite sunt pline cu un lichid.. eu am aceste afectiunui ale pielii in zona inghinala pe picioare ca si cum m'as fi iritat prin frecare din cauza unor pantaloni mulati., precizez ca nu folosesc nici imbracaminte mulata si sunt si slabuta asa ca nu avea cum sa imi apara eczemele din aceasta cauza.cu ce le pot trata?
0
26-12-2010, ora 18:26
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru gugulustuk:
Puteti aplica Advantan crema, de 2-3 ori pe zi, 5-6 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns
65 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •