pete rosii pe piele
Pentru andreea ste:
Pot fi niste leziuni de prurigo care apar de obicei in legatura cu o piscatura de insecta.
Pot fi niste leziuni de prurigo care apar de obicei in legatura cu o piscatura de insecta.
multumesc pentru raspuns:) desi nu cred ca m-a muscat nici o insecta..tocmai de asta ma ingrijorez sa nu fie altceva mai grav, poate o reactie alergica sau poate chiar si de la soarele de asta vara..voi vedea cum evolueaza lucrurile, vad ca mi-au mai aparut unele noi..ma voi duce sa consult un dermatolog
buna ziua. multumesc pentru raspuns..am o mica problema. sunt in italia si nu stiu sub ce denumire se gaseste aceasta crema advantan. credeti ca ma puteti ajuta cu un nume ?
Buna seara. Am si eu am tinea cruris si am facut sex cu prietena protejat, dar, oare exista vreun risc pentru ea? am aceasta ciuperca de curand de vreo 2 saptamani ddar nu am pete rosii, doar mi s-a decojit scrotu si am mancarimi.
Buna seara, am si eu o intrebare. Acum 2 ani am avut si eu tinea cruris, am tratat-o cu Nizoral, iar acum aproximativ 2 saptamani a recidivat.
Am reluat tratamentul cu nizoral, iar acum nu se mai vede nimic. Pot sa am contact sexual protejat fara ca partenera mea sa contacteze ciuperca? Specific, nu se mai vad urme la examinarea cu ochiul liber, si inca mai folosesc Nizoral.
Am reluat tratamentul cu nizoral, iar acum nu se mai vede nimic. Pot sa am contact sexual protejat fara ca partenera mea sa contacteze ciuperca? Specific, nu se mai vad urme la examinarea cu ochiul liber, si inca mai folosesc Nizoral.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 5de cateva luni mi-au aparut pe brate niste pete albe
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 2Pielea nasului rosie si un lichid uleios (foarte des)
- 6pete rosii la subsuoara
- 5o problema de piele serioasa ?
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 1Pielea innegrita intre coapse datorita frecarii, ce sa fac?
- 335 de ani, varsat de vint, consecinte permanente?
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 3mancarimi si inflamarea pielii!
- 5Pete rosii si vinete pe fund, dupa palmuire in timpul sexului
- 3Boala a pielii?
- 3pete rosii pe piele la copil 9 ani
- 2o boala de piele.
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 2pete rosii pe corp in sarcina
- 1Muscatura posterior
- 1Pete roșii pe piept
- 0Piele crapata pana la sange
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele Pielea pielea crapata