pete rosii in zona axilei
mi-au aparut niste pete rosii de 6 luni in zona subratului, si in stanga si in dreapta. astept un sfat.
multumesc
multumesc
3 comentarii
Mergi la dermatolog. Poate fi orice, sunt zeci de posibile diagnostice, numai vazut exact se poate spune ce e. Numai Bine!
mama mea are o problema.i-au aparut acum vreo 2 luni niste blandute rosii nu a dat prea mare importanta apoi dak a vazut k nu-i trec s-a dus intr-un sfarsit la dermataolog si i-a spus k are o urticarie i-a prescris un tratament kare a ajutata-o un pic dar la vreo 2 zile dupa i-au aparut iar la fel k prima data.am uitat sa precizez k in timp ce avea blandutele acelea a avut si giardia bn k giardia i-a trecut dar balndele nu.oare e cva ascuns?e cva mai grav dekt o urticarie?astept un sfat !multumesc anticipat
Capsunik,
Nu-i nimic grav, alergologii sustin ca parazitii din organism (ca si giardia) pot "ajuta" la aparitia alergiilor, urticariei. Bine ar fi sa afle daca mai are paraziti si alergii alimentare sau de alt gen. Numai Bine!
Nu-i nimic grav, alergologii sustin ca parazitii din organism (ca si giardia) pot "ajuta" la aparitia alergiilor, urticariei. Bine ar fi sa afle daca mai are paraziti si alergii alimentare sau de alt gen. Numai Bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10hiperhidroza axiala...rog raspuns urgent !!!
- 148Pete rosii in zona testiculelor
- 3Pete rosii neregulate
- 3m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 3Iritatie subrat
- 6sensibilitate a pielii
- 23Pete rosii pe fata
- 39pete rosii pe piele
- 1pete rosii pe gat
- 6Durere permanenta sub brat
- 4pete rosii
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 3crescatura in zona axilara
- 2pete rosii pe corp
- 2Semne/pete rosii in palma si talpa
- 1Zona de eritem