Ce poate fi? febră, niste pete roșii pe piele, îl mănâncă tare
Buna. Sunt aici să vă povestesc despre fratele meu. Are 12 ani. In martie anul acesta a început să facă febră, sa îi iasă niste pete roșii pe piele și să facă diaree. I s-a dat augmentin antibiotic, aerius pastile că cică ar fi o alergie de la mâncare și pentru diaree niste pastile, am uitat cum se numesc. De asemenea niste supozitoare cu paracetamol parcă, pentru febră. După câteva zile și-a revenit. Timp de două luni, adică până acum, nu a mai avut nimic. Ieri i-au apărut din nou petele roșii, dar de data asta pe tot corpul. Atunci abia dacă se vedeau. Am sunat doctorul in dimineața asta și i-a dat aerius, dar sirop. În câteva ore i-a dispărut tot de pe piele, dar de asemenea după câteva ore, adică fix in acest moment, iar e plin de ele. Îl mănâncă tare, abia a putut dormi noaptea trecută. Vărsat de vânt a avut când era mic. Bineînțeles că mâine vom merge la doctor. Știți cumva ce ar putea fi? Nu a mâncat nimic nou. Ceva stricat sau roșii sau mai știu eu ce. De asemenea, țin să menționez că pe perioada nopții și puțin din dimineața are mereu mucus in nas și nasul înfundat, dar pe parcursul zilei nu ii mai curge nasu. A spus zilele trecute că îl durea și burta câteodată. Va rog spuneți-mi ce analize să îi facem, unde să mergem, că nu știu, sunt disperata. Orice diagnostic fie el cat de grav că îl suspectați, spuneți-mi-l, va rog. Doctorul acela tot zice că e de la mâncare dar eu știu sigur că nu e de la mâncare. Scuzați-mă că tot uit amănunte. I-am făcut o hemoleucogramă completa acuma câteva săptămâni. I-au ieșit leucocitele 3, 31 iar normal era între 4 și nu mă știu cât, iar calciul puțin mic. I-a dat 4 zile calciu, o fiola de 94ml pe zi și după 3 zile a făcut asta. Doctorul spune că nu are cum sa fie de la calciu. Cam atât.. aveți, va rog, vreo idee? Unde ar trebui sa mergem sau ce analize să facem? Nu e nici alergic la absolut nimic.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete rosii neregulate
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 4pete rosii pe umeri
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 5Pete rosii si vinete pe fund, dupa palmuire in timpul sexului
- 5Pete rosii pe tot corpul... ajutor!
- 0Pete rosii-mov pe spate alungite
- 3Pata rosie pe picior
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 1Pata rosie sub piele
- 0Puncte Pete rosii pe piele
- 3Pete rosii, lichid transparent.
- 0pete rosi mari
- 9Pete rosii pe piele + poze
- 3Ce cacat e asta ?
- 1Prurit și eritem la nivelul fetei
- 0Pete ca sange sub piele picior
- 1Pete rosii brate care dispar la 30 min
- 0Pete rosii pe piele de aproape un an
- 1Pete pe braț
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele pete rosii cu mancarime