pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

1048 comentarii 1 2 345 ..... 34 35 Înainte ›
0
14-03-2009, ora 08:20
mirlietud
Nu este medic/terapeut
mirlietud
Buna ziua, domnule doctor,
Doresc sa va scriu ca eu, cat si sotia mea avem mancarimi in zona genitala, iar mie imi plus mi s-a umflat si preputul in partea superioara ( ma mananca si ma ustura cateoadata). Am dori sa stim ce s-a intamplat?Doresc sa adaug ca aceste simptome au aparut in acelasi moment la amandoi( ma refer la mancarimi)> Ce ne recomandati? Va multumesc.
0
14-03-2009, ora 09:13
mirlietud
Nu este medic/terapeut
mirlietud
Revin cu o adaugare, precum ca sotia mea este insarcinata.
0
16-03-2009, ora 17:08
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru eric25:
Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti ce scrie mai sus despre tratamentul candidozei genitale, probabil erai tratat de mult timp ! De asemenea, daca citeai si despre relatia dintre tratamentul de lunga durata cu antibiotice si aparitia candidozei, realizai mai repede despre ce este vorba!
In concluzie, inainte de a cere lamuriri si a solicita ajutorul, cititi raspunsurile date altor participanti la forum !
0
16-03-2009, ora 17:09
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru mirlietud:
Sotia trebuie examinata de un ginecolog, iar dvs de un dermatolog.
0
16-03-2009, ora 17:50
eric25
Nu este medic/terapeut
eric25
Sa inteleg ca acesta este tratamentul? sa fac spalaturi locale cu o solutie de bicarbonat de sodiu alimentar, o lingurita la o ceasca de apa calda, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, sterge cu un prosop curat, apoi sa aplica Travocort crema timp de 7 zile. ?? Va multumesc mult!
0
20-03-2009, ora 09:11
zburdu
Nu este medic/terapeut
zburdu
buna ziua...am si eu cam aceeasi problema...ca un "guler" pe penis care nu permite decalotarea...adica daca ma spal si pielea se inmoaie isi da drumu si pot decalota fara sa mi se crape pielea sau altceva.de la dermatolog mi-a dat pimafucort si fungolon...sper sa rezolve ceva...eu vreau sa stiu la fimoza nu se mai poate decalota deloc deloc? sa stiu daca am fimoza sau nu. multumesc
0
20-03-2009, ora 18:12
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru zburdu:
Fimoza inseamna imposibilitatea decalotarii penisului sau decalotarea cu greutate.
Solutia este circumcizia.
0
20-03-2009, ora 19:11
alexandru994
Nu este medic/terapeut
alexandru994
buna seara! am si eu o intrebare pentru dumneavoastra domnule doctor.Am aceste bubite marunte si rosii pe penis, am fost la medic si mi-a recomandat tetraciclina unguent, spunandu-mi ca am infectie in sange, eu nu cred pt ca nu mi-a facut analize ci doar s-a uitat, Prietena mea are o scurgere albicioasa. Este posibil ca de la ea eu sa am aceste bubite rosii pe preput?Ce tratament imi recomandati? Multumesc frumos!
0
22-03-2009, ora 17:35
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Tratamentul este scris mai sus!
0
22-03-2009, ora 19:50
R0b3rt0
Nu este medic/terapeut
R0b3rt0
Buna seara. De o saptamana mi-a aparut pe penis, in zona 'atei' un fel de ciuperca..neg. Nu ma doare nu ma deranjeaza. Azi am vazut ca la 2-3 cm este si o pata rosiatica. Nu am mai facut sex cu prietena mea de vreo 2-3 saptamani.
Puteti sa imi recomandati ceva ? Multumesc anticipat.
0
27-03-2009, ora 20:10
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mergeti la un dermatolog pentru ca aveti un neg genital.
0
28-03-2009, ora 14:22
tiberiucristian
Nu este medic/terapeut
tiberiucristian
!
0
28-03-2009, ora 14:25
tiberiucristian
Nu este medic/terapeut
tiberiucristian
Domnule doctor, am si eu o problema.e pentru prima data cand am o problema la zona genitala si sunt foarte speriat.la o zi dupa ultimul act sexual am descoperit ca mi-au aparut pe capul penisului niste bubite in zona mai de sus si o usoara iritatie in zona mai inferioara.imi puteti da un raspuns despre ce e vorba?.eu sunt din bucuresti si v-as fi recunoscator daca mi-ati si sugera un cabinet medical foarte bun de aici.multumesc anticipat
0
29-03-2009, ora 17:05
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil este o iritatie. Aplicati Advantan crema, in strat subtire, masand bine zona iritata, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, 2-3 zile.
Daca simptomele nu dispar, apelati la un medic dermatolog.
Nu cunosc niciun cabinet in Bucuresti.
0
30-03-2009, ora 06:58
tiberiucristian
Nu este medic/terapeut
tiberiucristian
imi cer scuze daca insist cu intrebarile.dar e posibil ca dupa acest contact sexual in urma caruia mi-au aparut aceste bubite sa fie afectata erectia ? simt ca de atunci nu mai e la fel si asta ma ingrijoreaza...l...multumesc pentru raspuns
0
31-03-2009, ora 01:31
ovy22junioru
Nu este medic/terapeut
ovy22junioru
Stimate D-le Doctor. Am si eu o problema.De vreo 6-7 luni cand in timpul erectiei cand incerc sa decalotez reusesc mai greu si e cam dureros putin parca s-ar rupe acea piele.Si pe deasupra de cateva saptamani mi-au aparut cateva pete rosii mici la baza preputului, se vad doar cand e decalotata. cand nu e in erectie nu am nici o problema cu decalotarea, merge perfect, doar in timpul erectiei e greu.
Ce imi sugerati? Exista vreo crema care sa faca preputul mai moale sa pot decalota fara probleme? sau ce trebuie facut? Daca decalotez inainte de erectie totala e destul de ok incat sa-mi pot duce actul sexual la bun sfarsit, cel putin asta s-a intamplat ultima oara acum vreo 2 luni.Astept un raspuns.
Va multumesc anticipat!
0
03-04-2009, ora 00:58
alex13
Nu este medic/terapeut
alex13
buna ziua domnule doctor. de mult timp am pe capul penisului niste pete rosiatice 9 la numar si nu stiu cum sa scap de ele.nu se imflameaza si nici nu isi schimba forma. nu ma deranjeaza in nici un fel dar as vrea sa scap.nu am intretinut raport sexual in ultimele 2 luni. v-as ruga sa imi recomandati un unguient care sa duca la disparitia acestor pete.va multumesc
0
03-04-2009, ora 14:26
Roman07
Nu este medic/terapeut
Roman07
Buna Ziua:). De ceva timp am pe pielea penisului o iritatie presupun eu.. care consta in pete mici rosiatice-rozali, nu foarte mari de care numai pot sa scap.. nu am simtome de mancarime, usturare, nu secreta nimic.. ma spal de 2 ori pe zi.. dar ele tot nu vor sa treaca.. am avut si mai demult aceleasi simtome.. dar la un moment dat au disparut pentru un timp.. si au aparut din nou:).Daca imi puteti spune care este problema si cum o pot rezolva, va-s fi foarte recunoscator. Multumesc:)
0
05-04-2009, ora 20:21
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru tiberiucristian :
Erectia nu este afectata datorita bubitelor ci datorita impactului psihologic care acestea il au asupra dvs.
0
05-04-2009, ora 20:24
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ovy22junioru :
Ai facut o fimoza. Incearaca Dermovate unguent in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara, masand bine inelul de strangulare. Daca dupa 10 zile nu se vad imbunatatiri, solutia este circumcizia.
0
05-04-2009, ora 20:26
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru alex13:
Trebuie sa examineze un dermatolog acele pete. Poate ca nu este necesar niciun unguent!
0
05-04-2009, ora 20:28
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Roman07:
Incearca sa aplici Advantan crema, de 2 ori pezi, timp de 3-4 zile. Daca petele nu dispar, apeleaza la un examen dermatologic.
0
08-04-2009, ora 14:34
ovy22junioru
Nu este medic/terapeut
ovy22junioru
D-le Doctor, tratamentul ce mi l-ati dat da semne de imbunatatire sper sa mearga. Va multumesc mult. As mai avea o intrebare : de pete mici albe, din cate am inteles "pungulite cu grasime" ce ziceti? ies fire mici de par mai ales la baza. pot scapa de ele? am inteles ca or sa dispara p la varsta de 30 ani. Ce-mi recomandati? Va multumesc frumos.
0
08-04-2009, ora 17:49
sorin.alex
Nu este medic/terapeut
sorin.alex
Va salut domnule doctor, am o intrebare va rog frumos, de ceva vreme simt o senzatie foarte ciudata la nivelul testiculului stang si anume ca o zbatere in interior, niste contractii rapide care apar la anumite perioade de timp neregulate, este posibil sa fie varicocel?mentionez ca testiculul stang este mai mare in volum decat cel drept si mult mai sensibil, multumesc mult.
0
10-04-2009, ora 19:45
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ovy22junioru:
Acele "pungulite" sunt de fapt bulbii pilosi, adica radacinile firelor de par !!! Cum sa scapi de ele???
0
10-04-2009, ora 19:46
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru sorin.alex:
Consulta un urolog!
0
10-04-2009, ora 23:07
fisher123
Nu este medic/terapeut
fisher123
buna seara am si eu problema
dupa ce masturbez mi se usuca pielea pe preput shi cind ejaculez am o senzatie de usturime in interiorul penisului,.ce sa fac???mersi
0
12-04-2009, ora 15:12
ovy22junioru
Nu este medic/terapeut
ovy22junioru
dar acesti bulbi se pot extinde si inspre capatul penisului p partea din spate ? va multumesc mult
0
12-04-2009, ora 15:15
ZinaRzv
Nu este medic/terapeut
ZinaRzv
Am si eu o problema.la inceput mi-au aparut niste bubite mici, rosi, am folosit travocort crema timp de 5 zile de 2 ori pe zi, au disparut bubitele, dar in schimb pielea dupa capul penisului este incretita, nu am avut usturimi, mancarimi, scurgeri.
mentionez k prietena mea a avut scurgeri de secretie alba fara miros urat, am fost cu ea la doctor a facut analize de secretie si ia iesit aciditatea crescuta cu 2% i s-a dat tratament cu tantum rosa, si in prezent nu are nici o problema.
va rog s ma ajutati kiar nu stiu ce sunt aceste riduri (pielea incretita )alea glandului.?????multumesc anticipat!
0
14-04-2009, ora 20:36
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ovy22junioru:
Da.
Adaugă un comentariu / răspuns
1048 comentarii 1 2 345 ..... 34 35 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •