pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

1048 comentarii 1 2 ..... 262728 ..... 34 35 Înainte ›
0
22-10-2010, ora 05:55
sebebitza13
Nu este medic/terapeut
sebebitza13
Buna ziua domnule doctor ! Am avut contact sexual acum cateva zile, si am niste pete mici rosii pe capul penisului. Stiti ce pot face ? Ea era virgina... am inteles ca se pot face si daca capul penisului atinge pelvisul... va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat !
0
23-10-2010, ora 20:30
omulrelaxat
Nu este medic/terapeut
omulrelaxat
Buna ziua domnule doctor. De circa o saptamana resimt unele dureri usoare (o senzatie de jena locala) in momentul in care urinez (dar nu la fiecare urinare) sau la atingerea capului penisului. Dupa decalotare, am observat ca tractul urinar (atat cat se poate observa pe interior) pare usor inflamat pe partea stanga (de o culoare mai inchisa decat nuanta roz).Urinez destul de des si mult (asta poate si din cauza ca de obicei consum multe lichide). Mentionez ca am incercat sa tratez locul prin igiena normala + aplicari locale ale unui unguent numit "Oftalmic cu kanamicina" (despre care am inteles ca are si antibiotic). In urma aplicarii locale (in interior) a unguentului si a spalarii zonei am avut si unele usturimi usoare.Va rog frumos sa ma ajutati. Poate fi o raceala sau o infectie urinara?
0
24-10-2010, ora 05:28
byly
Nu este medic/terapeut
byly
Buna dimineata d-le doctor! Am si eu o problema, ca toti ceilalti de aici: de o vreme am o senzatie de usturime permanenta pe canal, atat in timp ce urinez cat si in tot restul timpului. In afara de asta am de aprox. 2 luni o usoara scurgere de culoare alb-galbuie, fara miros, la fel, ce o observ zilnic. Acum un an dupa ce am urinat am observat ca la sfarsit au iesit cativa stropi rosiatici.Pe atunci nu am bagat in seama asta, dar de vreo saptamana sa repetat situatia, plus ca am depistat putin sange si in sperma. Mentionez ca am si dureri repetate de spate in zona rinichilor, poate asta are vreo legatura in vre-un fel cu problema mea. Va rog mult, dati-mi un raspuns, aceasta problema ma preocupa deja tot timpul si nu stiu ce sa fac, sunt foarte stresat. Va multumesc anticipat, o zi buna!!!
0
31-10-2010, ora 04:44
ion1987
Nu este medic/terapeut
ion1987
Domnule doctor la fel am si eu o problema: de citeva luni in urma mia aparut o pata rosie pe pielea pienesului, mentionez nu pe capsor dar pe pielea penesului (pe trunchi) si care era mai mica dar sa marit nu ma doare nu ma ustura pur si sinplu ma deranjeaza cind vad, nu tot timpul este rosie citeodata parca imi pare ca trece printro perioada cind se vindeva dispare incet, dar apare inapoi, sunt timpuri cind prinde o cojita uscata care se cojeste singura cind fac baie si ramine rosie inapoi? deja sunt vrio 3 4 luni si nu imi trece, , , , Daca puteti sa ma ajutati cum sa fac sa dispara. Multumesc mult
0
02-11-2010, ora 20:14
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ionescucalin30:
Este posibil
0
02-11-2010, ora 20:16
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ionescucalin30:
Este posibil sa va fi reinfectat.
0
02-11-2010, ora 20:18
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru sebebitza13:
Este vorba despre o iritatie.
0
02-11-2010, ora 20:19
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru omulrelaxat:
Ar trebui sa faceti niste analize:
- sumar de urina
- ecografie renala
0
02-11-2010, ora 20:21
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru byly:
Nu sunteti suficient de stresat daca intr-un an nu ati reusit sa ajungeti la medic !!
Mergeti acum la un urolog!
0
02-11-2010, ora 20:22
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ion1987:
Este posibil sa fie vorba despre o ciuperca.
Aplicati Travogen crema de 2 ori pe zi, timp de 30 zile.
0
03-11-2010, ora 23:49
cjoseph
Nu este medic/terapeut
cjoseph
buna ziua!
din pacate am motive sa postez si eu pe acest forum.
cu vreo 5 ani in urma am bagat de seama ca mi-a aparut o pata rosie de dimensiunea unui bob de piper pe capul penisului. aveam partenera stabila si fidela(o verificam suficient de des ca sa pot fi sigur :D ) nu mi-am facut probleme.
acum 2 ani au inceput sa apare problemele:prima data am bagat de seama ca nu simt in acelasi fel ca inainte senzatiile la nivelul penisului si asta chiar mi-au cauzat probleme de natura sexuala. la un moment dat pe o perioada de aproximativ o saptamina am avut probleme cu urinatul:la fiecare urinare ma durea ingrozitor. am mers la medic si mi-a recomandat chlotrimazol.incet durerea a disparut.
acum mi-a aparut o iritatie la uretra(chiar la capatul penisului unde ies fluidele)si pielea de pe "cap" este sensibila la atingere respectiv cand penisul este erect atunci de-abia simt cu "capul".
am incercat ce ati recomandat lui victorp ptr. ca mi s-au parut simptomele asemanatoare dar fara nici un rezultat
0
04-11-2010, ora 11:06
kikos
Nu este medic/terapeut
kikos
Buna ziua d-le doctor. Acum 2 ani am inceput sa postez si sa intreb in legatura cu o balanita canadidozica care ma terorizeaza de tot atita vreme. Efectiv nu imi trece. Am urmat tratamente cu Flucovim, Azitromicina, creme Travogen si chiar o saptamina Augumentin, urmind o operatie de infectie de cap de epididim la un testicul care s-a finalizat prin sectionarea acestuia si scoaterii din functiune a unui testicul pt producerea spermei. Aceasta datorita urologului care mai intii m-a taiat si dupa aceea mi-a facut spermograma si analizele de urina. Ca-n Vestul salbatic --mai intii tragi si dupa intrebi care-i problema !! Welcome to Romania ! Dupa toate acestea am facut tratamentele de mai sus si, totusi, spermograma imi indica balanita candidozica prezenta, impreuna cu reactia de pe capul penisului. Impreuna cu sotia mea am urmat acest tratament facut dupa o schema a unui doctor ginecolog, prieten de familie de ani de zile ( si prieten cu urologul de mai sus --dar ginecologul a fost in concediu cind urologul m-a executat si n-am putut fi recomandat ca lumea ), si tot nu scap de balanita candidozica. Avem contact sexual protejat de 2 ani si imi fac mari probleme chiar de sistemul imunitar al meu. Mi-am facut chiar un test HIV iesit negativ acum 10 luni. Am citit, la un moment dat pe net, ca ciuperca de candida ar provoca chiar cancer, lasata netratata foarte multa vreme. Eu am facut tot ceea ce era necesar sa scap de aceasta problema dar n-am reusit, nici eu nici sotia mea. Am cheltuit sume de bani, vizite la urolog, dermatolog si dupa cum am spus ginecolog in acesti 2 ani. Este teroare ! Ma gindesc sa schimb complet lenjeria intima. Sint un om deosebit de curat si cunosc apa in cel mai bun sens al cuvintului. Vara faceam 2-3 dusuri /zi chiar. N-am aplicat pe penis nimic, doar apa chioara de 2 ani si travogen si n-am nici un rezultat. Sint suparat foc si chiar imi pun intrebari caci bunica mea a avut diabet, tatal meu la fel si eu sint urmatorul pe lista, momentan n-am nimic. Am zeci de analize facute care arata OK, inafara de spermograma care indica permanent candidoza. La un moment dat mi-a aparut si E-coli in spermograma, dar asta este de la intestinul gros. Ma rog, continua sa fi o teroare pt mine si ma pregatesc sa ma duc din nou la prietenul ginecolog cu noua spermograma sa vedem cu ce mai atacam problema asta. Dvs ce parere aveti ?
0
06-11-2010, ora 22:55
ion1987
Nu este medic/terapeut
ion1987
((Pentru ion1987:
Este posibil sa fie vorba despre o ciuperca.
Aplicati Travogen crema de 2 ori pe zi, timp de 30 zile.))

Buna dimineata
Dumnevoastra miati recomandat TRAVOGEN la problema mea, dar eu in america nu pot sa gasesc asa ceva am intrebat la citeva farmacii, sunt foarte recunoscator daca stiti ceva care pot sa gasesc aici
0
09-11-2010, ora 17:21
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru cjoseph:
In cazul dvs ar fi bine sa va examineze un dermatolog!
0
09-11-2010, ora 17:23
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru kikos:
Din ce localitate sunteti ?
0
09-11-2010, ora 17:26
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ion 1987:
Denumirea intrernationala a Travogenului este isoconasolnitrat. Intrebati farmacistul care este denumirea comerciala in SUA.
0
09-11-2010, ora 21:04
kikos
Nu este medic/terapeut
kikos
Buna, localitatea este Baia Mare.
0
10-11-2010, ora 10:50
cjoseph
Nu este medic/terapeut
cjoseph
buna ziua!
in judetul maramures am testat deja vreo 3-4 medici dermatologi, care mi-au propus diferite tratamente care nu au nici un efect benefic.singurul lucru ce a avut efect pozitiv a fost cand ptr. o omicomicoza am luat orungal(toata conditia generala mi s-a imbunatit dar a trebuit sa intrerup tratamentul ptr. ca mi-a crescut tensiunea).Partea proasta e ca eu am suspiciunea ca o infectie bazata pe o ciuperca si toate aceste tratemente ii ajuta cresterea de imunitate.
Voi face o programare la cabinetul d-voastra, dar ma gandesc ca ar fi necesare de facut niste analize anterior.
Mentionez ca am facut deja:analiza de urina(negativ), ptr. chlamidia alg(negativ), cu prietena am fost sa faca un papanicolau(negativ) si secretie vaginala-frotiu(aici este o mentionat: levuri rare).
Toata stima.
0
10-11-2010, ora 17:23
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru kikos:
Din pacate nu cunosc niciun medic dermatolog in Baia Mare.
Daca puteti ajunge la Cluj, incercati sa ajungeti la o consultatie la domnul profesor Tataru.
0
10-11-2010, ora 17:50
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Prietena dvs ar trebui sa faca un examen ginecologic.
0
11-11-2010, ora 22:06
marian313
Nu este medic/terapeut
marian313
Buna seara!De cateva zile (o saptamana) am observat, la decalotare o pata rosie pe pielea penisului.Vreo doua zile m-am tratat cu Nizoral crema apoi cu Lomexin dar pata s-a extins si in mijoc a aparut o portiune albiciasa si urat mirositoare.Sotia a avut o tricomicoza acum vreo trei ani si ne-am tratat amandoi desi eu nu aveam nici un simtom.Mentionez ca pata ma ustura si se inflameaza pe zi ce trece iar portiunea albiciasa se mareste.Aveti idee ce poate fi?
0
12-11-2010, ora 13:57
cjoseph
Nu este medic/terapeut
cjoseph
Spre regretul meu asta nu se va intampla.Domnisoara in cauza a devenit recalcitranta.
Ce alte optiuni am?
0
12-11-2010, ora 22:02
danpiticul
Nu este medic/terapeut
danpiticul
Buna seara,
Am o problema legata de preput... De cateva zile este inflamat insa nu prezinta pete sau alte semne locale, variatii ale culorii cu tente de rosu mai inchis sau deschis. Problema este ca ustura, nu insuportabil, insa ustura, mai ales la decalotare unde am observat si o umflare a apreputului (decalotarea se face mai greu). cateodata simt usturime la urinare, insa de asemenea nu excesiva. Cateodata capul este uscat.
Un alt aspect este legat de cap care de aproximativ 1-2 luni are 2 pete de dimensiunea unui bob de orez rosiatice, nu cresc, nu dor, nu manaca, insa sunt acolo. Va rog dati-mi un sfat.
0
14-11-2010, ora 09:13
slynky
Nu este medic/terapeut
slynky
am un var de 9 ani si l-am prins cand, , isi introducea penisul intr-o gaina ma bufnit rasul...:))dar la cateva ore mia spus k iau iesit pete rosi pe capul penisului.un sfat ce sa faca as vrea si eu.multumesc
0
14-11-2010, ora 09:16
slynky
Nu este medic/terapeut
slynky
ar putea fi iritati de la fulgi??
0
14-11-2010, ora 13:42
catalin25
Nu este medic/terapeut
catalin25
Buna ziua D-le doctor! Am si eu o problema, de cateva zile mi-au aparut mai multe pete mici si rosii usor proeminente pe corp ( mai mult in zona dintre sub brat si sold), pe brate, pe coapse si pe penis, initial am crezut ca am facut alergie dupa un tratament mai indelungat cu ibuprofen ptr dureri de masea...dar am intrerupt tratamentul si petele nu au disparut deloc, nu ma deranjeaza absolut deloc, nu ma mananca, iar aceasta eruptie a fost insotita de dureri in gat si stari ca de raceala doar pentru cateva zile acum mi-au trecut, mai putin eruptia. problema este ca m-as fi dus imediat la doctor, dar nu sunt in tzara! Va multumesc anticipat
0
14-11-2010, ora 13:45
catalin25
Nu este medic/terapeut
catalin25
am uitat sa specific ca petele de pe corp, coapse si brate abia se sesizeaza, au o culoare mai mult rozalie spre rosu, in schimb cele aparute pe penis sunt foarte vizibile d eun rosu accentuat!
0
14-11-2010, ora 18:13
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru marian 313:
Ar trebui sa faceti o glicemie, Probabil ca tot de o candidoza este vorba.
0
14-11-2010, ora 18:15
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru cjoseph:
Nu am de unde sa stiu!
0
14-11-2010, ora 18:17
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru danpiticul:
Mergeti la un examen dermatologic pentru ca s-ar parea ca aveti o boala cu transmitere sexuala.
Adaugă un comentariu / răspuns
1048 comentarii 1 2 ..... 262728 ..... 34 35 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •