Pete rozalii pe piele
Buna ziua,
Cam de o saptamana mi-au aparut pe corp mai multe pete rozalii. La inceput in partea stanga a trunchiului apoi s-au inmultit (nu excesiv) si s-au extins si pe partea dreapta, si pe maini. Pana in momentul de fata nu imi creeaza nici un discomfort. Pana ajung la dermatolog, as vrea sa stiu ce ar putea fi.
Multumesc.
Cam de o saptamana mi-au aparut pe corp mai multe pete rozalii. La inceput in partea stanga a trunchiului apoi s-au inmultit (nu excesiv) si s-au extins si pe partea dreapta, si pe maini. Pana in momentul de fata nu imi creeaza nici un discomfort. Pana ajung la dermatolog, as vrea sa stiu ce ar putea fi.
Multumesc.
5 comentarii
Fara niste poze macar, ar putea fi foarte multe dintre cele peste 2000 de afectiuni dermatologice. Cel mai sigur mergeti la dermatolog.
Ar putea fi un pitiriasis rozat sau eczematide sau altele. Mergeti la derma pentru examinare si diagnostic corect.
Buna ziua doamna dr ! Vin si eu cu eu o intrebare in speranta ca ma puteti ajuta. de vreo 2 sapt doar seara imi apar la incheieturi ( si uneori si pe picioare si incheietura inghinala dar cel mai des pe antebrat si incheieturile mainilor )pete mici rosii nu le pot numi bubite deoarece nu sunt iesite in relief.nu ma mananca imi dispar in maxim o ora infiferent daca iau sau nu un antihistaminic ( claritine/aerius) As vrea sa atasez poze insa nu gasesc vreo sectiune ptr poze..
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 2Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii
- 3Pete albe pe piele
- 6pete rosii la subsuoara
- 2Pete rosii pe piele dupa efort.
- 3o pata rosie pe obraz care nu trece
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 3Pete rosii
- 97hematom la picior?
- 3pete rosii pe mana care ma mananca
- 1pete rosii pe piele
- 2pete rosii pe corp
- 0pete rosi mari
- 2Boala de piele agravanta
- 2Mici pete rosii pe picioare cu mancarimi ocazionale
- 1Pete rosii cauzate de stres si anzietate?
- 1Pete roșii pe piept
- 0Pete roșii care debutează cu un punct roșu in mijloc
- 1Pete rosii pe corp si pe fata
- 3Pată roșie lângă testicule
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: