Pete rozalii pe piele
Buna ziua,
Cam de o saptamana mi-au aparut pe corp mai multe pete rozalii. La inceput in partea stanga a trunchiului apoi s-au inmultit (nu excesiv) si s-au extins si pe partea dreapta, si pe maini. Pana in momentul de fata nu imi creeaza nici un discomfort. Pana ajung la dermatolog, as vrea sa stiu ce ar putea fi.
Multumesc.
Cam de o saptamana mi-au aparut pe corp mai multe pete rozalii. La inceput in partea stanga a trunchiului apoi s-au inmultit (nu excesiv) si s-au extins si pe partea dreapta, si pe maini. Pana in momentul de fata nu imi creeaza nici un discomfort. Pana ajung la dermatolog, as vrea sa stiu ce ar putea fi.
Multumesc.
5 comentarii
Fara niste poze macar, ar putea fi foarte multe dintre cele peste 2000 de afectiuni dermatologice. Cel mai sigur mergeti la dermatolog.
Ar putea fi un pitiriasis rozat sau eczematide sau altele. Mergeti la derma pentru examinare si diagnostic corect.
Buna ziua doamna dr ! Vin si eu cu eu o intrebare in speranta ca ma puteti ajuta. de vreo 2 sapt doar seara imi apar la incheieturi ( si uneori si pe picioare si incheietura inghinala dar cel mai des pe antebrat si incheieturile mainilor )pete mici rosii nu le pot numi bubite deoarece nu sunt iesite in relief.nu ma mananca imi dispar in maxim o ora infiferent daca iau sau nu un antihistaminic ( claritine/aerius) As vrea sa atasez poze insa nu gasesc vreo sectiune ptr poze..
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete rosii, mici...
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 6sensibilitate a pielii
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 4Pete rosii pe cap?
- 5Pete rosii si vinete pe fund, dupa palmuire in timpul sexului
- 3pete rosii pe piele
- 0mi-au aparut niste pete rosii pe piept
- 3Pete rosii pe picior
- 0Pete rosii pe piele
- 1Pete rosii pe obraz, sub ochi
- 1Pata rosie spate
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 1Pete rosii pe picioare fara mancarimi sau dureri
- 1Bube roșii
- 3Alergie pe corp - pete roșioare
- 0Pete pe corp- bebelus 6 luni
- 1Pete rosii pe maini si picioare
- 1Pete rosii pe spate
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: