pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

Pentru slynky:
Cred ca mai intai ar trebui sa-l examineze un psiholog!
Cred ca mai intai ar trebui sa-l examineze un psiholog!

Pentru catalin25:
Ar trebui sa faceti mai multe analize la sange si un examen dermatologic.
Pentru inceput ar fi bine sa faceti un VDRL pentru depistarea sifilisului.
Ar trebui sa faceti mai multe analize la sange si un examen dermatologic.
Pentru inceput ar fi bine sa faceti un VDRL pentru depistarea sifilisului.

Despre ce ar putea fi vorba? Mentionez ca am facut in Iunie anul acesta analize complete si totul era ok, nu am avut alte relatii decat cu prietena mea stabila de 4 ani (si ea nu a avut relatii - lucram in acelasi loc si suntem... mereu impreuna). Cele 2 pete de pe cap sunt foarte slab vizibile acum (ca nu am mai intretinut relatii de ceva vreme) insa se accentueaza dupa act. Cat despre preput, acum pare a fi mai bine, este mai putn umflat, a mai scazut usturimea, dar nu a disparut. Am sa incerc sa ajung la un control insa as vrea sa stiu si parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!

buna.am avut contact cu prietena(rel. stabila) in perioada ciclului iar dupa 2 zile mi-a aparut pe penis vreo 3 pete rosii, m-am facut cu crema triderm 2 - 3 zile, parca si-a mai revenit dar in continoare is putin rosu pe lungimea penisului iar testiculele is tot rosii si ma mai ustura... ce imi recomandati??multumesc.

am uitat sa mentionez ca nu am folosit prezervativ si prietena are mancarimi si scurgeri dupa 6 zile de la contact... stiti ce s-a intamplat cumva????

Buna Domnule doctor. acu 1 luna mi-au aparut niste bubite rosii ( Bubitele au forma de cosuri, dupa ce apar in 2 zile se formeaza un punct mic alb, nu am mancarimi, ma deranjeaza faptul ca sunt acolo ) in jurul penisului cat si pe penis, la inceput am crezut ca e o iritatie, imi trecea, ba imi apareau. Acum 2 zile am avut avut contact cu prietena, a 2'a zii mi-a spus ca are o mancarime ingrozitoare ( NU AM FOLOSIT PREZERVATIV ). Ce sfat imi puteti da. Astept raspunsul Dumneavoastra. Multumesc Anticipat !

Buna ziua Dl Dr., am si eu o problem mai veche care a inceput acum vre-o 2 ani cu o mancarime la nivelul glandului si o mica iritatie de culoare rosie. Fiind student am mers la clinica studenteasca din Timisoara unde am primit un tratament de la un medic dermatolog: castelani solutie si pimafucort. totul parea bine peste cateva zile si apoi a reaparut afectiunea mult mai violent cu un pic de puruit. Am fost la un alt medic unde am primit fucidin si un gel de spalare care a rezolvat pt un timp insa inflamatia continua sa apara dupa care am vizitat cabinetul Dl profesor Dr. Feier din Timisoara ca acesta din urma sa spuna ca am un lichen scleroatrofic ceea ce ceilalti domni Dr au negat sustinand ca inflamatia preputulului si petele de culoare rosie nu seamana a fi un lichen. Am primit o gramada de tratamente si am facut o gramada de teste si nimic infectios. Unii au spus ca e balanita altii ca ar fi candidoza altii herpes desi testul de herpes este negativ. Am folosit la indicatia medicilor si travocort, triderm, clotrimazol, contractubex vitamina A si E, spalaturi cu bicarbonat cu ceai de musetel. In prezent nu arata foarte rau insa de indata ce preputulul este supus la soc mecanic se umfla, se cojejte si se roseste. In plus apar mancarimi destul de intense. Va rog mult daca ati putea sa imi oferiti un sfat. Va multumesc

Buna ziua Domnului Doctor si tuturor cititorilor.
Am relatii sexuale regulate cu o singura partenera fidela . cred eu. Amandoi pastram o igiena foarte corecta. Din pacate nu mai locuim impreuna si fiecare poate avea si alte contacte cred eu. Eu personal nu fac acest lucru insa nu stiu despre ea. Am vorbit pe tema aceasta si s-a stabilit sa anuntam cand este nevoie de protectie.
Acum 2 zile cand am facut sex normal si oral neprotejat am folosit printre altele si un ulei de masaj relaxant pe baza de ulei de migdale si levanda (de regula foloseam uleiuri lubrifiante din sexshopuri sau gen babycare).
A fost aplicat in zonele genitale si la un moment dat imi amintesc ca in timpul actului sexual am observat parca un fel de spuma pe mine provenind de la ea. Imi amintesc si ca pe ea la un moment dat a durut-o brusc ceva in timpul actului sexual desi noi suntem parteneri de cel putin 10 ani si ne cunoastem bine. A spus dupa ca ar fi racit putin fiindca a stat pe ceva rece . Ultima data a fost la ginecolog acum o luna cred.
Ieri am practicat iar normal si oral tot neprotejat si parca dupa ceva vreme penetrarea a fost cam grea si putin dureroasa pentru mine deoarece nu mai era asa excitata cred. Dupa sexul oral mie mi-au ramas mici zgarieturi care nu ustura sau deranjeaza. Mai grav este ca este prima data dupa foarte multa vreme cand nu am avut posibilitatea sa ne dusam imediat ci abea dupa vre-o 4 ore maxim.. (cel putin eu).
Problema este insa ca de azi dimineata am observat pe la jumatatea penisului o pata de marimea unui bob de piper maronie, care nu ustura sau mananca . Dar desi nu au loc scurgeri si urinarea nu doare sau ustura simt o usoara mancarime in zona glandului mai ales a orificiului dupa urinare. In rest nu am alte semne.
Cu ea inca nu am discutat...ma gandesc ca este poate o problema cauzata de igiena de ieri de dupa act.
M-am cam speriat si nu stiu daca este de mers deja la dermatolog sau daca este o iritatie de moment . Ce as putea folosi daca se agraveaza ?
Multumesc anticipat.
Am relatii sexuale regulate cu o singura partenera fidela . cred eu. Amandoi pastram o igiena foarte corecta. Din pacate nu mai locuim impreuna si fiecare poate avea si alte contacte cred eu. Eu personal nu fac acest lucru insa nu stiu despre ea. Am vorbit pe tema aceasta si s-a stabilit sa anuntam cand este nevoie de protectie.
Acum 2 zile cand am facut sex normal si oral neprotejat am folosit printre altele si un ulei de masaj relaxant pe baza de ulei de migdale si levanda (de regula foloseam uleiuri lubrifiante din sexshopuri sau gen babycare).
A fost aplicat in zonele genitale si la un moment dat imi amintesc ca in timpul actului sexual am observat parca un fel de spuma pe mine provenind de la ea. Imi amintesc si ca pe ea la un moment dat a durut-o brusc ceva in timpul actului sexual desi noi suntem parteneri de cel putin 10 ani si ne cunoastem bine. A spus dupa ca ar fi racit putin fiindca a stat pe ceva rece . Ultima data a fost la ginecolog acum o luna cred.
Ieri am practicat iar normal si oral tot neprotejat si parca dupa ceva vreme penetrarea a fost cam grea si putin dureroasa pentru mine deoarece nu mai era asa excitata cred. Dupa sexul oral mie mi-au ramas mici zgarieturi care nu ustura sau deranjeaza. Mai grav este ca este prima data dupa foarte multa vreme cand nu am avut posibilitatea sa ne dusam imediat ci abea dupa vre-o 4 ore maxim.. (cel putin eu).
Problema este insa ca de azi dimineata am observat pe la jumatatea penisului o pata de marimea unui bob de piper maronie, care nu ustura sau mananca . Dar desi nu au loc scurgeri si urinarea nu doare sau ustura simt o usoara mancarime in zona glandului mai ales a orificiului dupa urinare. In rest nu am alte semne.
Cu ea inca nu am discutat...ma gandesc ca este poate o problema cauzata de igiena de ieri de dupa act.
M-am cam speriat si nu stiu daca este de mers deja la dermatolog sau daca este o iritatie de moment . Ce as putea folosi daca se agraveaza ?
Multumesc anticipat.

Daca imi este permis vreau sa ma adaug ceva date relatarii problemei mele.
Cam de o zi observ o usoara scurgere alba vascoasa nemirositoare in cantitate foarte mica... Starea de mancarime si usturime persista cam toata ziua numai in interiorul canalului. Pata rosie aproapoe ca a disparut si alte semne nu au aparut. Partenera mea spune ca nu are absolut nimic.
Sper sa nu fie vorba de vre-o boala transmisibila ci doar de o inflamatie din cauza igienei care n-a fost respectata. pana luni cand am reusit sa obtin o programare folosesc putina crema de galbenele si ma spal foarte des.
Cam de o zi observ o usoara scurgere alba vascoasa nemirositoare in cantitate foarte mica... Starea de mancarime si usturime persista cam toata ziua numai in interiorul canalului. Pata rosie aproapoe ca a disparut si alte semne nu au aparut. Partenera mea spune ca nu are absolut nimic.
Sper sa nu fie vorba de vre-o boala transmisibila ci doar de o inflamatie din cauza igienei care n-a fost respectata. pana luni cand am reusit sa obtin o programare folosesc putina crema de galbenele si ma spal foarte des.

buna seara domnule doctor.am si eu o problema cu penisul sper ca ma puteti ajuta.acum ceva timp, mai exact aproximativ o luna, am observat ca am niste crapaturi pe penis..am mai avut si in trecut asa ceva dar s-au vindecat singure..diferenta este ca atunci eram virgin..am incercat nidoflor, clotrimazol, elocom si acum de 3 zile ma dau cu baneocin(doar ultimele 2 mi-au fost recomandate de doctori, iar doar ultima in urma unui consult)..problema este ca nu prea vad imbunatatiri, doar ca de 2 zile mi s-a inrosit o parte a pielii de sub cap si nu imi mai trece..mentionez ca doar de o saptamana am facut pauza de sex/masturbare pana acum nu..alte simptome in afara de cele mentionate nu am..va rog sa ma ajutati..va multumesc anticipat

mentionez ca inainte sa descopar crapaturile foloseam durex performa care contin spermicid pt prelungirea momentului ejacularii si nici nu nimeream din prima gaura..si deobicei o facem protejat..o singura data acum cateva luni a fost neprotejat..iar acum o saptamana cand am facut-o ultima data am facut de 3 ori, cu ejaculare de fiecare data..va multumesc ca ati citit si ca incercati sa ma ajutati

mentionez ca acele crapaturi sunt chiar pe capul penisului, iar inainte sa descopar crapaturile foloseam durex performa care contin spermicid pt prelungirea momentului ejacularii si nici nu nimeream din prima gaura..si deobicei o facem protejat..o singura data acum cateva luni a fost neprotejat..iar acum o saptamana cand am facut-o ultima data am facut de 3 ori, cu ejaculare de fiecare data..va multumesc ca ati citit si ca incercati sa ma ajutati

Pentru danpiticul:
Mi-am spus deja parerea!
Mi-am spus deja parerea!

Pentru anonimul2010:
Probabil ca ati imbolnavit-o!
Ea trebuie sa mearga la un ginecolog, iar dvs trebuie sa continuati tratamentul cu Triderm, in 2 aplicatii zilnice 5-6 zile.
Probabil ca ati imbolnavit-o!
Ea trebuie sa mearga la un ginecolog, iar dvs trebuie sa continuati tratamentul cu Triderm, in 2 aplicatii zilnice 5-6 zile.

Pentru NpC:
Posibil sa aveti fie o candidoza, fie un herpes genital.
Mai sigur ar fi sa va examineze un dermatolog si sa va prescrie la amandoi un tratament!
Posibil sa aveti fie o candidoza, fie un herpes genital.
Mai sigur ar fi sa va examineze un dermatolog si sa va prescrie la amandoi un tratament!

Pentru herzle:
Dupa ce v-au examinat atatia medici si un profesor, mie mi-e greu sa va dau vreun sfat!
Dupa ce v-au examinat atatia medici si un profesor, mie mi-e greu sa va dau vreun sfat!

Pentru costinI:
Acea secretie alba trebuie examinata la microscop.
Acea secretie alba trebuie examinata la microscop.

Pentru bogdanel1990:
Incercati sa aplicati Triderm crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de 5-6 zile.
Daca nu cedeaza, mergeti din nou la medic.
Incercati sa aplicati Triderm crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de 5-6 zile.
Daca nu cedeaza, mergeti din nou la medic.

cum am putut s-o imbolnavesc?? nu e prima data in perioada ciclului si pana acuma nu am mai patit nici unul nimic. am continuat sa ma dau cu triderm de aproape o saptamana iar rezultat e tot acelasi, nu-mi trece si tot mai sunt putin rosu. mai exact apar niste scantei, fulgere, nu stiu cum sa le zic, pe penis si pe testicule putin. maine is programat la urolog si ea vineri la ginecolog. sper sa ne facem bine.

Multumesc mult pentru sfat.
Din pacate de ieri nu mai observ secretia insa mai exista mici mancarimi usturimi in interior cand urinez si dupa. Ma spal des in continuare si folosesc crema cu extract de galbenele.
Sa fi fost doar o alarma falsa ?
Din pacate de ieri nu mai observ secretia insa mai exista mici mancarimi usturimi in interior cand urinez si dupa. Ma spal des in continuare si folosesc crema cu extract de galbenele.
Sa fi fost doar o alarma falsa ?

BUNA ZIUA! Va rog, am o intrebare: de circa 3 luni sotia mea si-a inlocuit steriletul, si de atunci cand facem dragoste, simt ca ating ceva, ceva ce ma deranjeaza.Dupa aceasta inlocuire, dupa contact, aveam o iritatie, combinata cu o mancarime, care disparea dupa o zi sau doua, dar de cca. o luna iritatia nu mai dispare, (chiar daca nu avem contact sexual) s-a accentuat si este compusa din brobonele rosii pe toata zona penisului si preput in interior, acolo unde pielea este fina. Brobonelele sunt foarte iritate dupa contact sexual. Ca simptome, usoara mancarime si usturime, nu dureroasa dar deranjanta. Sotia mea nu are nimic, nu simte nimic deosebit, de la inlocuirea steriletului.

va multumesc mult domnule doctor..acum parca sunt mai bine, mai astept 2-3 zile si daca nu vad ca sunt mai bine o sa incerc triderm..multumesc mult!

am uitat sa va intreb daca prietena mea trebuie sa ia si ea ceva..va multumesc din suflet

de ieri am si o substanta asa branzoasa nemirositoare alb-galbuie la baza capului, dar care nu curge din canal..si cand il decalotez ma doare putin pielea inflamata..imi fac o programare la doctor din nou, si nu mai folosesc baneocin..dar ce as putea face pana atunci?

Buna ziua domnule doctor,
Am si eu o problema de natura medicala si sper ca-mi puteti recomanda un tratament.
Acum 2 seri am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea, atat vaginal cat si anal.
Dupa contactul anal am facut dus si am avut iarasi contact vaginal. Ieri prietena mea a acuzat o inflamare la nivelul orificiului vaginal, insotita de senzatii de usturime. Cred ca i s-a modificat si secretia, dar nu stiu detalii. Azi de dimineata am observat ca mi-au aparut cateva pete rosii pe gland, continuandu-se moderat si pe suprafata penisului, insotite de aceeasi senzatie de usturime.
Suntem impreuna de mult timp si pana acum nu au fost probleme de niciun fel, care poate fi cauza?
Imi puteti recomanda un tratament ?
Multumesc.
Am si eu o problema de natura medicala si sper ca-mi puteti recomanda un tratament.
Acum 2 seri am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea, atat vaginal cat si anal.
Dupa contactul anal am facut dus si am avut iarasi contact vaginal. Ieri prietena mea a acuzat o inflamare la nivelul orificiului vaginal, insotita de senzatii de usturime. Cred ca i s-a modificat si secretia, dar nu stiu detalii. Azi de dimineata am observat ca mi-au aparut cateva pete rosii pe gland, continuandu-se moderat si pe suprafata penisului, insotite de aceeasi senzatie de usturime.
Suntem impreuna de mult timp si pana acum nu au fost probleme de niciun fel, care poate fi cauza?
Imi puteti recomanda un tratament ?
Multumesc.

user_X
si eu am patit asemanator, nu sti niciodata cand poti sa iei ceva... depinde de sistemul imunitar, spalate mai bine dupa si acuma mergi la derma si urolog... bafta
si eu am patit asemanator, nu sti niciodata cand poti sa iei ceva... depinde de sistemul imunitar, spalate mai bine dupa si acuma mergi la derma si urolog... bafta

Buna seara D nul Doctor am 32 de ani si am o problema am avut o perioada cand m-i s-a curatat pielea dupa capul penisului si acum amcapul penisului foarte iritat (rosu si ma ustura tare rau) mai ales cand fac sex. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce as putea sa iau ptr a nu mai avea aceasta iritatie si usturime va rog foarte mul sa-mi spuneti cu ce sa ma tratez.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.

Buna ziua,
Acum 15 zile am facut sex neprotejat cu o noua prietena, deasemenea acum 5 zile iarasi. Problema este ca pe varful penisului, pe cap in dreapta si putin stanga sa inrosit iar pielea parca se jupoaie. Peste noapte face ca o "branza" ca sa-i zic asa. Totul e normal nimic umflat. Deasemenea parca si pielea de sub baza capului, la 1mm in jos e foarte putin umflata si putin rosie (sau mi se pare mie). Chestia e ca tot cateva ziel in urma am folosit un sapun nou de la Eucerin PH5, e posibil sa fi reactionat urat? Creme as putea folosi Neutrogena dar nu mai fac nimic momentan, ma ia panica.
Am citit pe net ca ar fi simptome ale sifilisului...
Dealtfel de foarte mult timp (2 ani probabil) am niste bubite mici albe ca niste puncte grasime, adunate la baza capului oe margine. Despre ele am citit ca nu este tratament sau trec singure. Nu ma afecteaza cu nimic doar estetic...
Acum 15 zile am facut sex neprotejat cu o noua prietena, deasemenea acum 5 zile iarasi. Problema este ca pe varful penisului, pe cap in dreapta si putin stanga sa inrosit iar pielea parca se jupoaie. Peste noapte face ca o "branza" ca sa-i zic asa. Totul e normal nimic umflat. Deasemenea parca si pielea de sub baza capului, la 1mm in jos e foarte putin umflata si putin rosie (sau mi se pare mie). Chestia e ca tot cateva ziel in urma am folosit un sapun nou de la Eucerin PH5, e posibil sa fi reactionat urat? Creme as putea folosi Neutrogena dar nu mai fac nimic momentan, ma ia panica.
Am citit pe net ca ar fi simptome ale sifilisului...
Dealtfel de foarte mult timp (2 ani probabil) am niste bubite mici albe ca niste puncte grasime, adunate la baza capului oe margine. Despre ele am citit ca nu este tratament sau trec singure. Nu ma afecteaza cu nimic doar estetic...

Pentru rrrrr:
Probabil ca dvs nu suportati contactul cu steriletul. Ar trebui inlocuit.
Probabil ca dvs nu suportati contactul cu steriletul. Ar trebui inlocuit.

Pentru bogdanel1990:
Prietena dvs nu trebuie sa faca vreun tratament.
Prietena dvs nu trebuie sa faca vreun tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2un fel de herpes. ciuperca?
- 2Nu stiu ce sunt bubitele astea rosii?!Putin ajutor va rog!
- 4pete rosii si acnee
- 11problema urgenta: bubiute rosii pe penis
- 6Pustule pe piele
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 7eczema pe fata
- 0Pete roşiatice pe corp, pentru d-nul Midorin42
- 0Inflamatie a penisului
- 0Problema cu pielea penisului.
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 2Pete rosii pe mana.
- 1Inflamatie, Dureri Preput
- 0Pete roșii pe penis și tumefactie
- 0Pete rosii pe corp
- 0Pete roșii pe piele
- 3Ajutati-ma - sub capul penisului ata s-a imflamat
- 5Problema la penis
- 1Pete rosii pe gat și piept fără mancarime
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele inflamatia capului penisului bubite rosii pe penis penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: