pete rosii pe piele, mancarime insuportabila
Buna ziua!
Nu stiu daca sa le numesc bubite sau pete dar e clar ca sunt rosii, rotunde, au 5-10 mm diametru, mi-au aparut prima data pe picioare (de la genunchi in jos, apoi pe maini, inclusiv pe degete, pe spate (in numar foarte mare si de la un minut la altul, de exemplu dupamasa la 5 nu aveam nimic pe spate si seara la 9 eram plina cu aceste pete rosii care daca le scarpin se umfla). Apoi au aparut pe burta, umeri si gat in numar mai mic.. Nu au varf, nici apa si zilnic apar altele, in grupuri de cate 5-6. Medicul de familie a zis ca sunt de la paraziti dar testul coproparazitologic a iesit negativ. Mentionez ca nu consum carne de nici un fel, nu mananc grasimi sau prajeli, nici lapte dulce sau oua si totul tine de 2 saptamani, si zilnic apar altele. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o idee despre ce ar putea fi. Sa merg sa ma vada un dermatolog? La alergolog am fost in toamna si in urma testelor nu am alergie la nimic.
Nu stiu daca sa le numesc bubite sau pete dar e clar ca sunt rosii, rotunde, au 5-10 mm diametru, mi-au aparut prima data pe picioare (de la genunchi in jos, apoi pe maini, inclusiv pe degete, pe spate (in numar foarte mare si de la un minut la altul, de exemplu dupamasa la 5 nu aveam nimic pe spate si seara la 9 eram plina cu aceste pete rosii care daca le scarpin se umfla). Apoi au aparut pe burta, umeri si gat in numar mai mic.. Nu au varf, nici apa si zilnic apar altele, in grupuri de cate 5-6. Medicul de familie a zis ca sunt de la paraziti dar testul coproparazitologic a iesit negativ. Mentionez ca nu consum carne de nici un fel, nu mananc grasimi sau prajeli, nici lapte dulce sau oua si totul tine de 2 saptamani, si zilnic apar altele. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o idee despre ce ar putea fi. Sa merg sa ma vada un dermatolog? La alergolog am fost in toamna si in urma testelor nu am alergie la nimic.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 65pete rosii pe piele
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 5mancarime si iritatie
- 3Pete rosi pe piele si se inmultesc...
- 4de ce de fiecare data cand fac baie ma mananca pielea?
- 7mancarime a pielii
- 3pete rosii pe piele...
- 17Bubite multe pe maini si degete cu mancarime
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 0Pete roşiatice pe corp, pentru d-nul Midorin42
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 3Mancarimi de piele si umflaturi
- 3Pete rosii pe picior
- 1Pete rosii pe picioare fara mancarimi sau dureri
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 1Mancarime insuportabila a pielii
- 0Pete roșii pe piele
- 1Ajutați-ma...de 3 ani am o urticarie colinergica, niciun medicament nu își face efectul..
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: