pete rosii pe piele, mancarime insuportabila
Buna ziua!
Nu stiu daca sa le numesc bubite sau pete dar e clar ca sunt rosii, rotunde, au 5-10 mm diametru, mi-au aparut prima data pe picioare (de la genunchi in jos, apoi pe maini, inclusiv pe degete, pe spate (in numar foarte mare si de la un minut la altul, de exemplu dupamasa la 5 nu aveam nimic pe spate si seara la 9 eram plina cu aceste pete rosii care daca le scarpin se umfla). Apoi au aparut pe burta, umeri si gat in numar mai mic.. Nu au varf, nici apa si zilnic apar altele, in grupuri de cate 5-6. Medicul de familie a zis ca sunt de la paraziti dar testul coproparazitologic a iesit negativ. Mentionez ca nu consum carne de nici un fel, nu mananc grasimi sau prajeli, nici lapte dulce sau oua si totul tine de 2 saptamani, si zilnic apar altele. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o idee despre ce ar putea fi. Sa merg sa ma vada un dermatolog? La alergolog am fost in toamna si in urma testelor nu am alergie la nimic.
Nu stiu daca sa le numesc bubite sau pete dar e clar ca sunt rosii, rotunde, au 5-10 mm diametru, mi-au aparut prima data pe picioare (de la genunchi in jos, apoi pe maini, inclusiv pe degete, pe spate (in numar foarte mare si de la un minut la altul, de exemplu dupamasa la 5 nu aveam nimic pe spate si seara la 9 eram plina cu aceste pete rosii care daca le scarpin se umfla). Apoi au aparut pe burta, umeri si gat in numar mai mic.. Nu au varf, nici apa si zilnic apar altele, in grupuri de cate 5-6. Medicul de familie a zis ca sunt de la paraziti dar testul coproparazitologic a iesit negativ. Mentionez ca nu consum carne de nici un fel, nu mananc grasimi sau prajeli, nici lapte dulce sau oua si totul tine de 2 saptamani, si zilnic apar altele. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o idee despre ce ar putea fi. Sa merg sa ma vada un dermatolog? La alergolog am fost in toamna si in urma testelor nu am alergie la nimic.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ma mananca rau toata pielea corpului:|
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 2pete rosii mari pe corp, ochi inflamati, intoxicatie alimentara
- 3Pete rosii pe picioare langa penis
- 4pete rosii pe umeri
- 13mancarimi groaznice ale pielii
- 0pete rosii pe piele care ma mancanca
- 1pete rosii cu mancarime ce se transforma in cosuri
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 4pete rosii cu mancarimi
- 3pete rosii pe piele la copil 9 ani
- 5pete rosii pe piele
- 0Cosuri pe picioare provoaca mancarimi si devin rani.
- 9ma mananca foarte tare pielea pe picioare desi nu am nimic vizibil
- 0Pata rosie(bubite rosii) pe partea dorsala a bratului + foto
- 2mancarimi pe tot corpul si rani
- 1Bube roșii
- 1Pete roșii când ies afara la soare
- 1Mancarime insuportabila a pielii
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: