pete rosi pe penis

Buna ziua,
Numele meu este Mihai si de aproximativ jumatate de an mi-au aparut in zona genitala (scrot, baza penisului) niste pete rosi unele mai mici si una ceva mai mare. Nimic suparator dar exista o mancarime, exfoliere a pieli pe acele pete si un miros specific. De asemenea mai am si pe pielea capului niste iritatii bine delimitate care nu ma manaca dar pe acele zone se exfoliaza pielea, nu stiu daca are o legatura cu problema din zona genitala. Astept un raspuns...
Numele meu este Mihai si de aproximativ jumatate de an mi-au aparut in zona genitala (scrot, baza penisului) niste pete rosi unele mai mici si una ceva mai mare. Nimic suparator dar exista o mancarime, exfoliere a pieli pe acele pete si un miros specific. De asemenea mai am si pe pielea capului niste iritatii bine delimitate care nu ma manaca dar pe acele zone se exfoliaza pielea, nu stiu daca are o legatura cu problema din zona genitala. Astept un raspuns...
3 comentarii

In zona genitala aveti, probabil, o "ciuperca" iar la nivelul scalpului o dermatita seboreica. Ambele afectiuni beneficiaza de tratamente dermatologice, In consecinta, adresati-va unui cabinet de specialitate.

Numele meu este Sebastian si aproape de fiecare data dupa actul sexual cu prietena mea ( neprotejat ) imi apar niste pete mici rosi pe capul penisului...nu am mancarimi sau iritatii iar ea nu are nici o infectie..Va rog frumos sa ma ajutati sunt foarte speriat ! Multumesc

Buna numele meu este Viorica shi as dori sa pun o intrebare...de vreo 3 saptamani prietenului meu iau aparut niste pete mici rosi aproape de capul penisului..nu are mancarimi sau iritati..pana acuma nu sa mai intamplat asta ii prima data.Va rog sa'mi dati un sfat k suntem foarte ingrijorati!Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete rosii pe penis
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 8pete rosii pe penis
- 4problema penis: pete rosii
- 2pete rosii pe penis
- 3pata rosie pe penis.
- 5Pete rosii pe penis si o stare usoara de mancarime
- 5Pete rosii penis si miros urat. VA ROG AJUTOR!!!
- 0Penis erectie - pete rosii pe corp
- 1pete rosii pe gland
- 1pete rosii pe penis si dupa tratament cu canesren pimafucort protopic
- 1Pata rosie pe glandul penisului.
- 0Pete rosii pe penis si mancarime
- 1Pata rosie pe capul penisului
- 1Pete rosii pe capul penisului
- 0BTS
- 0Sifilis ??
- 0Herpes Genital sau HPV?
- 2Zona genitala
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis